- 8 Aralık 2012
- 1.538
- 504
- 173
- Konu Sahibi pohpohperi
-
canım ben harıl harıl izmirde tüp bebek merkezi ararken kedi gibi dört ayağımın üstüne düştüm eşimin arkadaşının eşi orada tüp bebek merkezinde çalışıyormuş bayanın telini arayıp bizzat konuştum başarı oranımız çok yüksek hatta bazı diğer hastanelerin doktorları bile şaşırıyormuş siz bu hastalarınızı ne yapıyorsunuzda hamile bırakabiliyorsunuz falan demişler.. bayan bana, gel bir bak eğer içine sinmezse başka doktora gidersin dedi (bu arada israel aruha gitmeyi düşünüyordum) ama onun paracı olduğunuda bir kaç yerden duymuştum ama iyi bir doktordur demişlerdi... bende nisanda yaptırıcağım seninle aynı doktora :)
canım, içinize neresi sinerse orada tedavi olun, ama israel aruh tam aksine hiç paracı değil, ilaçları dahi günü gününe hesap edip aldırıyor ve gereksiz tahlil vs istemiyor, elinizde ne tahlil varsa kabul ediyor ve başka yerler gibi tekrarlatmıyor, sadece bilginiz olsun istedim ve bir alternatifiniz olsun diye yazıyorum. israel bey izmir in en iyi doktoru kabul ediliyor benim araştırmalarıma göre..... kolay gelsin
merhaba canım iyi geceler nasılsın
maraba canım giremedim dün bir türlü bağlantım koptu koptu durdu sinir oldum.. ben iyiyim canım sen nasılsın asıl günlerin yaklaşıyor moralin nasıl iyiyiz değilmiii :)
önemli değil canım olabiliyo böyle şeyler...iyiyim allaha şükür içimde bi rahatlık bi huzur var inşallah herşey güzel olcak..:))
arkadaşlar merhaba tüp bebek hekiminin adı nedir ve embriyolog hakkında bilginiz var mı ?
merkezde embriyo dondurma işlemi yapılıyor mu biliyormusunuz?
bende mayısta tekrar tedaviye başlayacağımda merkez arıyordum tekrardan
merhaba canım iyi geceler nasılsın
bahar ordamısınnn
burdayım canım görüşemiyoruz neler yapıyosun görüştünmü doktorla nezaman geliyosunuz
iyiyim canım seni merak etim bende dün girdim yoktun .. bir hafta sonra falan gelecek adetim bu hafta ararım artık .. bu hastanenin sgk anlaşması yokmuş galiba öylemi her şeyi kendi cebindenmi karşılıyorsunn canım
canım ya kusura bakma internet çok yavaş oyüzden cevaplarım geç gidiyo.. adetinin ilk günü arayıp randevu alıyosun 2. yada3. güne randevu veriyolar.hastanenin muayene ücreti 42 tl sgk anlaşması var normal tahliller için ücret ödemiyosun ama sperm testi birde benim amh testi yapıldı onlar ücretliydi.sperm testi 120 tl .sen sadece tüp bebek için nekadar isteniyosa onu veriyosun onunda hepsini birden almıyolarmış parça parça alıyolar histerososkopi için 500 tl aldılar.bidahaki sefere 750 tl alcaklarmış sonrada 1200 tl alıyolarmış
sorma benim internette öyle çok yavaş bu site mi böyle anlamadım..anladım canım yanii taksi taksit ödemek gibi bir şey oluyor galiba..yani mesela sperm testini devlet karşılamadığı için hepsini cebinden vermiş oldun yani öylemi 120 lira sgk sız hali öylemi
aslında sperm testini kendi laboratuarlarında yapıyolarmış onun için ücretli oluyo hastanede yapılsa oda ücretsiz galiba..
anladım canım o amh ve histeroskopi mi ne onu yapmışlar ya sana banada yaparlarmı benim rahmimde yada yumurtalıklarımda sorun yok ama herkese yapılan bir şeymi
canım amh testi yumurta rezervini gösteren bi test onu herkese yapmıyolar benim yumurtalarımda azalma olduğu için ona baktılar ne kadar kaldığını gösteriyo oda çok kötü çıktı kalan giden yumurtam kaldıysa olcak inşallah.. histeroskopiyide herkese yapıyolar rahim içine bakıyolar embiyo için uygun olup olmadığına bakıyolar o allahtan normal çıktı yani rahim filmi çekilmiyo rahim filmini aşılama yaptırcaklar için yapıyolarmış tıkanıklık falan varmı diye bizim direk tüp bebek olcağı için ona gerek görmüyolar heralde bizede histeroskopi yapılıyo..
o yumurtan olacak inşallahh rabbim yüzünü güldürecek duaların yakarışların boşa gitmeyecek ben gerçekten böyle hissediyorum seni rahatlatmak yada teselli etmek için konuşmuyorum iç sezilerime güveniyorum lütfen sende rahat ol ilaçlar sana yarayacak inşallah ve ben senden bu mutlu haberi alacağım :)
tabii bunları anestezi altında yapıyorlar değilmi benimde kabusum bu hayatımda hiç ne bayıldım ne de uyutuldum anestezi hiç almadım çok korkuyorum yaa sanki uyanamıyacakmışım gibi geliyor allah bir evlat verirse ben nasıl doğururum bilemiyorum artık :)
inşallah canım ya öle hissetmene sevindim bende olcak diye umut ediyorum inşllah o güzel haberi alrımda burda bende mutluluğumu paylaşırım seninle...senin içinde herşey çok güzel olur inşlallah..histeroskopide anestezi yok görüyosun duyuyosun hissediyosun herşeyi biraz ağrılı oluyo 5dk kadar falan sürüyo..sadece yumurta toplama işleminde anestezi oluyo..sende hiç takma kafana inan şu durum belirsizce bekleyiş daha zor daha çok canı yanıyo insanın bu zorlukların sonunda bebeklerimize kavuşcaz inş.
amin canım ağzından bal damlıyor bu yola baş koyan herkesin yüzü gülsün.. dr ve hemşireler nasıllar bu arada güler yüzlülermi yoksa soğuklarmı buda benim için çok önemli orada zaten biz geriliyoruz iyi olmalı çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?