- 8 Aralık 2012
- 1.538
- 504
- 173
- Konu Sahibi pohpohperi
canım ben harıl harıl izmirde tüp bebek merkezi ararken kedi gibi dört ayağımın üstüne düştüm eşimin arkadaşının eşi orada tüp bebek merkezinde çalışıyormuş bayanın telini arayıp bizzat konuştum başarı oranımız çok yüksek hatta bazı diğer hastanelerin doktorları bile şaşırıyormuş siz bu hastalarınızı ne yapıyorsunuzda hamile bırakabiliyorsunuz falan demişler.. bayan bana, gel bir bak eğer içine sinmezse başka doktora gidersin dedi (bu arada israel aruha gitmeyi düşünüyordum) ama onun paracı olduğunuda bir kaç yerden duymuştum ama iyi bir doktordur demişlerdi... bende nisanda yaptırıcağım seninle aynı doktora :)
canım, içinize neresi sinerse orada tedavi olun, ama israel aruh tam aksine hiç paracı değil, ilaçları dahi günü gününe hesap edip aldırıyor ve gereksiz tahlil vs istemiyor, elinizde ne tahlil varsa kabul ediyor ve başka yerler gibi tekrarlatmıyor, sadece bilginiz olsun istedim ve bir alternatifiniz olsun diye yazıyorum. israel bey izmir in en iyi doktoru kabul ediliyor benim araştırmalarıma göre..... kolay gelsin