- Konu Sahibi pohpohperi
-
çok iyiler güler yüzlüler sıcak içten samimi seni rahat ettiriyolar kendini değerli önemli hissediyosun için rahat olsun her konuda ben çok güveniyorum inanıyorum doktor ve hemşireler konusunda içim rahat herkes için ellerinden geleni yaptıklarına inanıyorum.doktor 12 yılda 7ooo tüp bebek yaptık diyo tecrübesi çok en güzel örneğide benim ablam 12 yıl çocuğu olmadı..o doktor sayesinde ilk denemelerinde oldu şimdi ise 12 yaşlarındalar kocaman oldular onlar ümit oluyo bana benimde olcak diyorum..:)
vay be 7000 tüp bebek ne demek aslında önemli olan tüp bebek işleminde dr dan önce embriyoloğun işini iyi yapması diyorlar bir bayan sanırım yapan iyi mi kötü mü bunun hakkında bir bilgi edinebildinmi .. birde histeroskopi bana çok pahalı geldi şu an bağkurla ilgili sorun yaşıyoruz biz yani 500 lira kendi cebindense sorun değil ama devlet karşıladığı halde 500 liraysa bu bize milyarlara patlar herhalde bu kafamı karıştırdı
embiriyolog hakkında bi bilgim yok ama iyidir diye düşünüyorum histeroskopi tüp bebek ücretinin 5500tlnin içinde onun için ayrı bi ücret ödemiyosun devlet ödemiyo onu..yani borcunun ilk 500 tlsini vermiş oluyosun..
ay canım var ya içime su serptin bende bunu düşünüyordum kara kara ben tüp bebek parası dışında ayrı veriliyor zannettim sen adetini bekliyorsun değilmi kaçı gibi olacaksın bellimi adet olunca yumurta uyarmak için iğne ve ilaç vermeye başlayacaklar değilmi
evet canım ya adetimi bekliyorum geçen ay 12 sinde adet olmuştum 10 u gibi bekliyorum.. evet ilaçlara iğnelere başlancak sonrada yumurtam olursa toplancak embiriyo oluşursa trasnfer edilcek sonrada bebeğim gelicek inş..:).. embiriyologta kadın histeroskopiyide o yaptı hemşireyle beraber sonrada doktor duruma bakıp değerlendirdi.
yumurtamız olacak bebişimiz gelicek inşallah sen bana burdan yazacaksın yumurtam oldu diye beraber sevineceğiz inşallah .. canım şimdilik müsaade çok geç oldu yine yazışalım tamammı uykudan çift görmeye başladım kendine çok iyi bak iyigeceler canım :)
canım ben adet oldum sabah hastaneye gidicez tedavim başlıcak inş..:)
aa oldun mu canım hadi hayırlısıyla inşallahhh... 10 u gibi bekliyodun adetini ssürpriz yapmış sana adetin :) ne kullanmaya başladın yumoşlarını büyütmek için iğne falan mı verdilerr .. ay hadi inşallah güzelim dualarım seninle bana güzel haberler ver inşallahhhhh :)
oldum canım erken geldi süpriz yaptı adetim....:)karından kalçadan iğne vurunuyorum antibiyotik birde hap şeklinde fitil kullanıyorum ..bugün 2. günüm tedavimin..şimdilik herşey yolunda salı günü kontrol var inş ilaçlara yanıt veriyodur yumurtalarım..:)
ay hadi hayırlısı canım dualarım seninle.. nasılsın moralin nasıl çok heyecanlısındır sen şimdi :)
iyi olmaya çalışıyorum çok heycanlıyım güçlü olmaya olumlu düşünmeye çalışıyorum bazende ağlıyorum gücüm kalmıyo yarın tekrar kontrle gidicez inş herşey yolundadır bi aksilik çıkmaz.sen nasılsın nezaman geliyosun izmire.
anlayabiliyorum seni ben olsam bende çok heyecanlanırdım yarın güzel haberler getir bana her şey yolunda gitsin inşallah :) bende bu hafta adetimi bekliyorum canım kendisi ne zaman teşrif ederse o gün arayıp randevumu alıcam inşallah şimdi de gözünün içine bakıyorum ya inadına gelmez :) ama yarın olucakmışım gibi bir his var kasıklarımda .. oraya adetin 2. yada 3. günü mü gelmek gerekiyor yani 3. günü gelsek olurmu acaba
inş canım getiririm güzel haberler.en yakın zamanda gelir inş senin adetinde.adet olduğun ilk gün ara 2. yada 3. güne randevu verirler sana..3.günde olabilr farketmiyo bana 2.gün randevu vermişlerdi.bu adetimde beni biraz yanılttı perşembe günü peembemsi leke şeklinde geldi ben adet değildir diye düşünüyodum çünkü daha erkendi hesabıma göre cuma günüde akşama doru adetim söküldü ama araya hafta sonu giriyodu randevu nosunu arıyorum kimse çıkmıyo sonunda doktorun kendisini aradım oda yarın sabah gel dedi şükür dedim içim rahatladı bakınamıcam tedavim bidaki aya kalcak diye çok korktum ama gerçi yumurta gelişmzse tedavi bu ay iptal olabilir allahım yardım etsin bi sorun çıkmasın inş sonunda bebeğim gelsin artık.allahım sanada yardım etsin muradına erdirsin inş. canım..:)
iyi bari doktoru arayarak akıllık etmişsin .. olumlu düşün pozitif ol canım allahın izniyle gelişir inşallah yarın kontrole gideceksin o zaman belli olur herhalde gelişme gösterip göstermediği değil mi ..
evet canım belli olur onagöre iğnelerin dozu tekrar ayarlancak heralde bu hafta hep kontrole gidicem yumurtanın gelişimini takip edicekler yarın perşembe birde cumartesi gidicem.mecbur kaldığımda hep doktoru arıyorum oda saolsun yardımcı oluyo.
gün aşırı gideceksin demekki desene banada iki güne bir izmir yolları gözükecek :) leyleği havada görürüm ben bu yakınlarda :) yarın olursam büyük ihtimalle perşembe günü gelirim bende belki orada karşılaşırız ne güzel olur ama :)
evet canım ya çok iyi olur inş karşılaşırız ben sabah orda olurum büyük bi ihtimalle.izmirde tanıdığınız kimse yokmu tedavi süresince kalabileceğiniz çok zor olur gelip gitmek
var bir arkadaşım canım ama ben kalmak istemiyorum .. onunda küçük bebeği var bir de üstüne ben gidip rahatsız etmek istemiyorum gider geliriz artık 2 saatlik yol .. sonu güzel olsunda ben yolları çekmeye hazırım :)) eşim geldi canım çıkıyorum ben yarın senden çok güzel haberler bekliyoruz görüşürüz yarın tamammı canım öpüyorum seni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?