Tüp Bebek Merkezleri izmir tınaztepe hastanesinde tüp bebek yaptıranlar

bende izmir tınaztepe hastanesinde tüp bebek tedavisine başlıcam nisan ayında

bende izmir tınaztepe hastanesinde tüp bebek tedavisine başlıcam nisan ayında

hayırlı olsun canım allah emeklerini boşa çıkarmasın ben denizlide oturuyorum bize en yakın yer izmir o hastaneyi çok övdüler başarı oranı çok yüksekmiş %90 oranındaymış ben bunu çok sağlam bir kaynaktan öğrendim bende nisan ayında başlayacağım canım

amin inş allah hepimizin emeklerini boşa gidermesin ben hastane hakkında yada başarı durumu hakkında hiç araştırma yapmadım benim ablamın doktoru orda görev yaptığı için o hastaneyi tercih ettim ablamda 12 yıl önce tüp bebekle ikiz evlat sahibi oldu ve doktoru tınaztepedeki dr. erdal aktan beydi ilk denemelerinde kavuştu ablam yavrularına ablam çok iyi diyo doktor hakkında bende o güvenle direk o hastaneye gitmek istedim doktor gerçektende çok iyi çok içten ilgili elinden geleni yapacağına inanıyorum gerisi allaha kalmış artık sende doğru tercih yapmışsın bence allahım yardımcımız olsun

canım ben harıl harıl izmirde tüp bebek merkezi ararken kedi gibi dört ayağımın üstüne düştüm eşimin arkadaşının eşi orada tüp bebek merkezinde çalışıyormuş bayanın telini arayıp bizzat konuştum başarı oranımız çok yüksek hatta bazı diğer hastanelerin doktorları bile şaşırıyormuş siz bu hastalarınızı ne yapıyorsunuzda hamile bırakabiliyorsunuz falan demişler.. bayan bana, gel bir bak eğer içine sinmezse başka doktora gidersin dedi (bu arada israel aruha gitmeyi düşünüyordum) ama onun paracı olduğunuda bir kaç yerden duymuştum ama iyi bir doktordur demişlerdi... bende nisanda yaptırıcağım seninle aynı doktora :)

çok sevindim hastane hakkında güzel şeyler duyduğum için doktorun yanında iki tanede kadın var onlarda çok iyiler kendini çok rahat hissettiriyolar ben çok üzülüp ağlamıştım bana moral vermek için ellerinden geleni yaptılar doktorda hemşireleride ben çok güvendim içim çok rahat hiç soru işareti yok aklımda sen ön görüşmeye geldinmi nisan ayı için karar verildimi çünkü gittiğin ilk ay sadece araştırma yapıyolar sonra diğer ay için karar alıyolar belki senin farklı olur benim öle olmuştu

nisanın 11 yada 12 gibi adet olmayı bekliyorum canım ama bunu söylediğin iyi oldu çünkü benim rahim filmim falan da çekilmedi test falan yaparlar değilmi dediğin gibi önce gitmekte fayda var ama normalde tüp bebeğe başlamak için adetinin 2 veya 3. günü gittiğine başlanıyor değilmi ilaç veriyorlar çünkü... olmazsa ben o bayanı tekrar arayıp sorayım ne zaman geleyim diye... güler yüzlü doktor bu arada çok önemli bizim derdimiz bize zaten yetiyor birde suratsız doktor görmeye tahamülümüz yok :) sanırım ilaçlar falan toplam beş buçuk milyar falan tutuyormuş bebek gelsinde gerisi önemli değil biz arada bir yine paslaşırız o zaman buradan :)

bende o tarihlerde bekliyorum adet olmayı 2. yada 3. günü başlıcaz dedi doktor ama senin bu adetinin 2. yada 3. günü tahliller istiyo eşindende sperm örneği alıyolar geldiğnde onada bakıyolar sonra senin adetin bittiğinde rahim filmi çekiliyo diğer adetinlede tedaviye başlıyolar belki şimdi gittiğinde vitamin falan verir o sırada bana biosteron+doğum kontrl hapı verdi onları kullanıyorum sanada verebilir gerek görürse veya başka bişey verir buraya geldiğinde hastanede karşılaşabiliriz bende o tarihlerde gidicem burdada fırsat buldukca konuşuruz ben daha durumumu kimseyle paylaşamadım sadece ablamla konuşabiliyorum burda konuşup rahatlamak çok iyi olcak inş sizin problem neydi

anladım canım bayan banada adetinin 2.yada 3.gel dedi bende acaba adetle birlikte direkt başlanıyor zannetim ama senin dediğin gibidir doğru olan bu adetimde gidip bakılır daha sonraki adette başlanır bende hemen bu ay başlar zannetmiştim neyse bekliycez o zaman.. bende sorun yok ama eşimin biraz morfolojisi bozuk 6 ay önce %7 iken geçen hafta yaptırdığımız spermogramda %3 çıktı hareketlilik biraz az ... doktorla olmayacak bir test değil diyorlar ama gel gör ki olmuyor maalesef...

evet bizede aynı fiyat dediler 5.500 tl inş bebeğimiz olurda emeklerimiz boşa gitmez allahım bizimde yüzümüze güler

evet bizede aynı fiyat dediler 5.500 tl inş bebeğimiz olurda emeklerimiz boşa gitmez allahım bizimde yüzümüze güler

amin güzelim inşallah yine yazışalım olurmu inan bendede kimse bilmiyor ve ne tesadüftür ki bende ablama anlatıyorum o zaman senin bebiş benim bebişten 1 ay büyük olucakkk :)))))))))))))))

senin tüp bebekte çok şansın var sende sorun olsaydı daha zor olurdu heralde çünkü erkekte bi şekilde canlı sağlıklı sperm bulabiliyolar

amin güzelim inşallah yine yazışalım olurmu inan bendede kimse bilmiyor ve ne tesadüftür ki bende ablama anlatıyorum o zaman senin bebiş benim bebişten 1 ay büyük olucakkk :)))))))))))))))

amin inş olsunda 1 ay geç olsun benim çok ümidim yok ama allahtan ümit kesilmez

öyle deme güzelim yaa pozitif ol lütfen sizin sorun ne seninle mi ilgili

umutlu olmaya çalışıyorum sorun bende eşimde bi sorun yok erken menopoz başlangıcıymış yumurta rezervim çok kötü bitmek üzere yumurta bulunmayabilir bulunmassa tedavim ertelenebilir doktor bitane bile bulsak yeter diyo yaşın genç olduğu için yumurtada kalitelidir diyo hepimiz bir yumurta bir spermden olduk diyo deniycez diyo sonuna kadar pes etmiceksin diyo öle işte çok korkuyom benim bebeğim olmazsa diye

benim bir arkadaşım aynı senin gibi erken menopoz başlangıcı vardı ve ilk tüp bebekle hamile kaldı bak ne güzel yaşında gençmiş 40 yaşında falan olsan hadi diyeceğim durumun kötüymüş ama olmayacak diye bir şey yok bana bayan ne kadar umutsuz hastalar geliyor buraya ama kucaklarında çocukla çıkıyorlar diyor bol bol dua et bak ben her gün 1000 defa ya varis çekiyorum bunu yap her gün 5 dakikanı bile almaz ve eminim ki sen de mucizelere inanıyorsundur inan ve güven kendine pozitif olmaya çalış lütfen ben seni burdan bol bol motive edicem sıkma canını lütfen irtibatı koparmayalım yazışalım

çok teşekkür ederim desteğin için evet koparmayalım görüşelim ben sürekli giriyorum nete fırsat buldukca inş benimde ilk denememde olur gerçektende bi mucize olcak olursa allahıma inanıyorum olcak diye ümit ediyorum 29 yaşındayım ve 9 aylık evliyim kendimi birdenbire tüpbebek tedavisinin içinde buldum ben bu sayede namaza başladım hergün kuran okuyorum dua ediyorum ya variside çekeyim allahım ol derse olur yoktan var ediyo can veriyo banada evlat sahibi edecek yumurtayı oluşturcak inş

amin canım inşallah bende her gün nete giriyorum özelliklede akşamları bol bol yazışırız destekleyici ilaçlarla yumurta bulacaklarını düşünüyorum ama stres yapma artık sadece kendim için değil senin içinde dua edeceğim benden sadece 1 yaş büyüksün dua edicem senin için senden bir sürü yumurta bulucaklarr :) aynen öyle güzelim allah ol derse olurr biz dua edip destekleyelim yarın sende olursan yazışırız yine uykum geldi canım görüşürüzz iyi geceler sıkma canını

bende genelde akşamları giriyorum inş canım bulunur yüksek dozda tedaviye başlıcaz inş yanıt alırız allahım dualarımız kabul etsin isteğen herkese nasip etsin bu duyguyu bende dua edicem sana tanıdığım tanımadım herkes için dua ediyorum insan başına gelince daha iyi anlıyomuş bu sorunları yaşayanları... sanada iyi geceler görüşürüz..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…