- Konu Sahibi pohpohperi
-
bende izmir tınaztepe hastanesinde tüp bebek tedavisine başlıcam nisan ayında
çok sevindim hastane hakkında güzel şeyler duyduğum için doktorun yanında iki tanede kadın var onlarda çok iyiler kendini çok rahat hissettiriyolar ben çok üzülüp ağlamıştım bana moral vermek için ellerinden geleni yaptılar doktorda hemşireleride ben çok güvendim içim çok rahat hiç soru işareti yok aklımda sen ön görüşmeye geldinmi nisan ayı için karar verildimi çünkü gittiğin ilk ay sadece araştırma yapıyolar sonra diğer ay için karar alıyolar belki senin farklı olur benim öle olmuştu
evet bizede aynı fiyat dediler 5.500 tl inş bebeğimiz olurda emeklerimiz boşa gitmez allahım bizimde yüzümüze güler
evet bizede aynı fiyat dediler 5.500 tl inş bebeğimiz olurda emeklerimiz boşa gitmez allahım bizimde yüzümüze güler
amin güzelim inşallah yine yazışalım olurmu inan bendede kimse bilmiyor ve ne tesadüftür ki bende ablama anlatıyorum o zaman senin bebiş benim bebişten 1 ay büyük olucakkk :)))))))))))))))
amin inş olsunda 1 ay geç olsun benim çok ümidim yok ama allahtan ümit kesilmez
öyle deme güzelim yaa pozitif ol lütfen sizin sorun ne seninle mi ilgili
umutlu olmaya çalışıyorum sorun bende eşimde bi sorun yok erken menopoz başlangıcıymış yumurta rezervim çok kötü bitmek üzere yumurta bulunmayabilir bulunmassa tedavim ertelenebilir doktor bitane bile bulsak yeter diyo yaşın genç olduğu için yumurtada kalitelidir diyo hepimiz bir yumurta bir spermden olduk diyo deniycez diyo sonuna kadar pes etmiceksin diyo öle işte çok korkuyom benim bebeğim olmazsa diye
benim bir arkadaşım aynı senin gibi erken menopoz başlangıcı vardı ve ilk tüp bebekle hamile kaldı bak ne güzel yaşında gençmiş 40 yaşında falan olsan hadi diyeceğim durumun kötüymüş ama olmayacak diye bir şey yok bana bayan ne kadar umutsuz hastalar geliyor buraya ama kucaklarında çocukla çıkıyorlar diyor bol bol dua et bak ben her gün 1000 defa ya varis çekiyorum bunu yap her gün 5 dakikanı bile almaz ve eminim ki sen de mucizelere inanıyorsundur inan ve güven kendine pozitif olmaya çalış lütfen ben seni burdan bol bol motive edicem sıkma canını lütfen irtibatı koparmayalım yazışalım
çok teşekkür ederim desteğin için evet koparmayalım görüşelim ben sürekli giriyorum nete fırsat buldukca inş benimde ilk denememde olur gerçektende bi mucize olcak olursa allahıma inanıyorum olcak diye ümit ediyorum 29 yaşındayım ve 9 aylık evliyim kendimi birdenbire tüpbebek tedavisinin içinde buldum ben bu sayede namaza başladım hergün kuran okuyorum dua ediyorum ya variside çekeyim allahım ol derse olur yoktan var ediyo can veriyo banada evlat sahibi edecek yumurtayı oluşturcak inş
amin canım inşallah bende her gün nete giriyorum özelliklede akşamları bol bol yazışırız destekleyici ilaçlarla yumurta bulacaklarını düşünüyorum ama stres yapma artık sadece kendim için değil senin içinde dua edeceğim benden sadece 1 yaş büyüksün dua edicem senin için senden bir sürü yumurta bulucaklarr :) aynen öyle güzelim allah ol derse olurr biz dua edip destekleyelim yarın sende olursan yazışırız yine uykum geldi canım görüşürüzz iyi geceler sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?