- 10 Mayıs 2013
- 250
- 150
- 83
- Konu Sahibi pohpohperi
-
daha öncede yazmıştım burada bir sürü merkez gezip gerekli gereksiz para harcadım diye. yumurtası az olan kadınlarda iğneleri kullanmadan önce birkaç ay yumurta arttırmak için destekleri denemeden tedavi başlanması biraz hasta kaçmadan tedaviye başlayalım gibi geliyor. yaşın kaç nursimam.
27 yaşindayim canim iki yumurta çikti beşe bölündü ama olmadi böyle bir tedavi önermedi benim miyomum var 7 santim kadar rahim dişinda benim kafamda soru işaretleri var boşu boşuna yapti .. birde ben kapaliyim ayrim yaptigini fark ettim açiklara çok iyi davraniyor soru sormama bile müsade etmiyor orda hepimiz hastayiz ayrim yapmasi saçma geldi
cnm yok drun yapısı o bende herseyi öğrenemiorum kapalılıkla alakası yoktur.
27 yaşindayim canim iki yumurta çikti beşe bölündü ama olmadi böyle bir tedavi önermedi benim miyomum var 7 santim kadar rahim dişinda benim kafamda soru işaretleri var boşu boşuna yapti .. birde ben kapaliyim ayrim yaptigini fark ettim açiklara çok iyi davraniyor soru sormama bile müsade etmiyor orda hepimiz hastayiz ayrim yapmasi saçma geldi
hangi doktorla hani hastanede tedavi olursan ol canım soru sorup doyurucu cevap alamadığın her yerden uzak dur canım.gebelik şansını bile artıırıp azaltıyor kadının morali.oradaki doktor zaten özel egedeykende hasta ayrımı yaparmış takma kafana.
şu an kafam çok karişik boşu boşuna yapti ts yüksek tiroit hormonu yüksek fhs yüksek ben tiriliyonel degilim ay deneyelim bakalim ve 7 santim miyom var ameliyat yolu görünüyor bana 27 yaşindayim ama bütün hastaliklar bende şimdide erol tanverger ve israel aruh arasinda kaldim bilmiyom ne yapcam cok mutsuzum
en az 2-3 merkez ile görüşmeden karar vermeyin diyordu benim şimdiki doktorum kaan bozkurt. irenbede şimdi. yumurtalık verimim düşük olduğu için dhea ve başka bir sürü vitaminler kullanıyorum.kenttede smirnadada yumurtam olmadığı halde hemen tedaviye başlayacaklardı inansam.bence hepsiyle bir görüş önce içindeki sesi dinle sonra hayatım.
israel aruhun o irem be milmiyom artirici varmiymiş bana erdal bey yok dedi ben tedaviyi iftal edelim dedim sen gene ilaç kullansan iki yumurtan olur diyo bakacagim kime güvenelim her şey parami ya vicdan yokmu.ilk başta lay lay lom sonra yüzüne bile bakmiyolar raporlu bakiyolarmi. ücretler nasil.
kime güveneyim ben ya
cnm iyi araştır paragöz olmasın dr gerçi hep para ile dönüyor böyle şeyler sana tavsiyem her merkeze git ön görüşme yap aklına hangisi yatarsa oraya git sonuç odaklı ol
Allah yardımcın olsun canım.Dualarımı seninle
pintos senin fsh kaçti ve kaç yumurta çikti canim şimdi hamilesin hayirli olsun allah kucagina almayi nasip etsin acil cvp bekliyorum
kusura bakma çok geç cevapladım.benden 11 yumurta almışlardı.fsh yi şuan hatırlayamadım.şuan 5.ayımdayım.bide sorun spermlerdi.allah yardımcınız olsun
Kimse yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?