Tüp Bebek Merkezleri izmir tınaztepe hastanesinde tüp bebek yaptıranlar

kizlar çok mutsuzum tek yumurtam gelişti tek bir yumurta iki milyar ilaçlara verdik en yüksek doz ama gelişmediler ....dua edin oda kaliteli olsun(((((((((( hamile kalan varmiiiiiiiii

kizlar çok mutsuzum tek yumurtam gelişti tek bir yumurta iki milyar ilaçlara verdik en yüksek doz ama gelişmediler ....dua edin oda kaliteli olsun(((((((((( hamile kalan varmiiiiiiiii

parayı düşünme cnm evladımız olsun maddi manevi ister istemez çökülüyor zaten.rabbim o tek yumurtana can versin inş. umudunu yitirme asla ve dua et.benm 9ekim test günüm cnm

Olacağı varsa bir taneyle de olur,olmayacaksa 5 tane olsa neye yarar canım olur inşallah üzülme,benimde test günüm 9'u zaman geçmiyo

Son düzenleme:

daha öncede yazmıştım burada bir sürü merkez gezip gerekli gereksiz para harcadım diye. yumurtası az olan kadınlarda iğneleri kullanmadan önce birkaç ay yumurta arttırmak için destekleri denemeden tedavi başlanması biraz hasta kaçmadan tedaviye başlayalım gibi geliyor. yaşın kaç nursimam.

tınaztepede tüp bebek yaptırıp tutan varmı niye yazmıonuzzzz başarı oranını öğrenemiyoruzzz

Serap benim 2.denemem de tutmadi ama basari orani diye duymustum.fakat doktordan basari yuzdesi filan ogrenemedim.arastirmamistim hic tupe baslarken.moralimi duzeltince bakicam.

Serap benim 2.denemem de tutmadi ama basari orani diye duymustum.fakat doktordan basari yuzdesi filan ogrenemedim.arastirmamistim hic tupe baslarken.moralimi duzeltince bakicam.

başarı oranı iyi mi kötümü yazmamışın cnm.ya bide kim hamile veya değil bilemiyoruz ya şüphe oluo insanda.çogu hstanede bebeklerimiz diye bölüm var tüp bebek basarısını gösteren bunlar yapmamış.bende 9ekimi bekliyorum yeşimde

iyi :) yazmamışım canım evet.başarı yüzdesi hamile kalan değil de eve canlı götürülen bebek olarak telaffuz ediliyomuş ama ben bi rakam öğrenemedim.tınaztepede bu ekip bu yılın başından başı beri çalışıyolar canım.belki daha bebiş olmadığı için öyle bi bölüm yapmamış olabilirler.sen de içini karartma lütfen olumlu düşün.az kalmış sabırla, umutla bekle canım..

benim pozitif allahım kimseyi evlatsız bırakmasın ve herkese nasip etsin inş.hamile olanlarada hayırlı hamilelik hayırlı doğum dilerim

Kimseler yok mu?Tam toparladım diyorum bir hüzün bir ümitsizlik düşüyor içime arkadaşlar,sanki nekadar denersem deneyim olmayacakmış gibi,sanırım toparlanmak kolay olmayacak canımın acısı geçmiyor bir türlü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…