- Konu Sahibi pohpohperi
-
kızlar ne biliyim bi an umutsuzluğa kapıldım ama sonuç alana kadar pozitiften vazgeçmicem sööözz
Canım benim transver de yarın dua edin lütfen...
nasıl geçti yesim
kizlar çok mutsuzum tek yumurtam gelişti tek bir yumurta iki milyar ilaçlara verdik en yüksek doz ama gelişmediler ....dua edin oda kaliteli olsun(((((((((( hamile kalan varmiiiiiiiii
kizlar çok mutsuzum tek yumurtam gelişti tek bir yumurta iki milyar ilaçlara verdik en yüksek doz ama gelişmediler ....dua edin oda kaliteli olsun(((((((((( hamile kalan varmiiiiiiiii
kızlar benim negatif.işallah sizin bebişler sizinle kalır..
tınaztepede tüp bebek yaptırıp tutan varmı niye yazmıonuzzzz başarı oranını öğrenemiyoruzzz
Serap benim 2.denemem de tutmadi ama basari orani diye duymustum.fakat doktordan basari yuzdesi filan ogrenemedim.arastirmamistim hic tupe baslarken.moralimi duzeltince bakicam.
başarı oranı iyi mi kötümü yazmamışın cnm.ya bide kim hamile veya değil bilemiyoruz ya şüphe oluo insanda.çogu hstanede bebeklerimiz diye bölüm var tüp bebek basarısını gösteren bunlar yapmamış.bende 9ekimi bekliyorum yeşimde
son 5 gün heyecan,korku,hüzün,mutluluk hepsi birbirine karıştı
tınaztepede tüp bebek yaptırıp tutan varmı niye yazmıonuzzzz başarı oranını öğrenemiyoruzzz
yesim sonucun bugün müydü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?