• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri izmir tınaztepe hastanesinde tüp bebek yaptıranlar

Slm kizlar bende erdal beye bu ay basladim:)))

Merhaba daisyp,

Bende Erdal Bey le gectigimiz aralik ayinda bir on gorusme yapmistim, ancak hemen karar verememistim tup bebek icin. Onumuzdeki aylarda doktor beyden randevu alip bu yorucu surece baslamaya karar verdim. Sizin sonuc ne oldu acaba, Erdal Bey ve ekibinden memnun kaldiniz mi merak ettim?

Merhaba daisyp,

Bende Erdal Bey le gectigimiz aralik ayinda bir on gorusme yapmistim, ancak hemen karar verememistim tup bebek icin. Onumuzdeki aylarda doktor beyden randevu alip bu yorucu surece baslamaya karar verdim. Sizin sonuc ne oldu acaba, Erdal Bey ve ekibinden memnun kaldiniz mi merak ettim?

canım ben sonuç bekliyorum. 7 nisan test tarihim. çok memnunum. çok iyiler hepsi.. hep pozitifler... sonucun ne olacağını bilmiyorum...hakkımızda hayırlısı...

canım ben sonuç bekliyorum. 7 nisan test tarihim. çok memnunum. çok iyiler hepsi.. hep pozitifler... sonucun ne olacağını bilmiyorum...hakkımızda hayırlısı...

ins. sonuc pozitif olur cnm :) subatta baslayip sonucu nisanda mi aliyosun? neler yapildigini kisaca anlatabilirmisin? ve toplam maliyeti ne oldu acaba?

canım ilk görüşüyorsun sonra hiroskopi oluyorsun. (onda da çizik atıp rahime bakıyorlar nerede daha iyi tutunur diye bu da 500 civarı daha da az olabilir) sonra ki ay başlanıyor tedaviye... iğne kullanıyorsun. bu kişiden kişiye değişiyor. (benim 1500 civarı tuttu) bu arada testler için 750 lira ödüyorsun. sonra op toplamada 1500 alıyorlar. transferde de 1250 (dondurulmuş embriyo 1350) bunun dışında bişey alınmıyor..

hayırlısı canım.. herkez için.. ben hemşirelerinden çok memnunum başlarının etlerini yedim resmen:)))

canım ilk görüşüyorsun sonra hiroskopi oluyorsun. (onda da çizik atıp rahime bakıyorlar nerede daha iyi tutunur diye bu da 500 civarı daha da az olabilir) sonra ki ay başlanıyor tedaviye... iğne kullanıyorsun. bu kişiden kişiye değişiyor. (benim 1500 civarı tuttu) bu arada testler için 750 lira ödüyorsun. sonra op toplamada 1500 alıyorlar. transferde de 1250 (dondurulmuş embriyo 1350) bunun dışında bişey alınmıyor..

Cok sagolasin cnm, verdigin bilgiler icin :) inan cok aydinlatici oldu :) umarim guzel haberler alirsin, sonucu burdan yazarmisin?

Cok sagolasin cnm, verdigin bilgiler icin :) inan cok aydinlatici oldu :) umarim guzel haberler alirsin, sonucu burdan yazarmisin?
canım yazarım tabiki de.. ama ilk gidişte tutan 3 tane kişi tanıyorum. hatta biri ilkini 2006 yaptırmış. 2. çocuğunu da yaptırdı. o da ilkinde tuttu:))) rabbim ol diyince oluyor..

canım yazarım tabiki de.. ama ilk gidişte tutan 3 tane kişi tanıyorum. hatta biri ilkini 2006 yaptırmış. 2. çocuğunu da yaptırdı. o da ilkinde tuttu:))) rabbim ol diyince oluyor..

Ama burada diger basliklari da epey okumus birisi olarak gordugum ilk denemesinde tutan cok kisi var cnm ya, bence deneme sayisina odaklanmamak lazim. Dedigin gibi allah istedigi zaman olacak ins :)

Canım Aylin hanımdan bahsediyorsun herhalde. Değil aslında belki o gün yoğun bir gününe denk geldin. O da gayet ilgili ve tatlı biri bilmiyorum birazda elektrik meselesi. Histeroskopi genel anestezi ile oldu canım ve çok güzel geçti. Erdal bey eğer ki Canan hanımların yanındaysa ya da onunla görüşmek istediğini söylersen veriyorlar telefona ben hiç ihtiyaç bile duymadım telefonda konuşmaya ama bir arkadaşım Canan hanımın yanındaymış hemen vermiş telefona kendisini o görüşmüş. Ben her soruma Canan ya da Tülin hanımdan cevap aldığım için hiç istemedim telefona gidince görüşüyoruz zaten.
merhaba uzun zamandır giremedim.en son ameliyat ve rahim filmi için yazmıştım.şimdi aşılama tedavisine başladık hayırlısıyla.siz sanırım hamilesiniz.dr.erdal beyden memnuniyetinizi belirtmiştiniz.sormak istediğim konu siz aşılama mı yoksa tüp bebekmi yaptırdınız erdal beye?çok heycanlı ve korkulu bi dönemdeyim nolur anlatabilrmisiniz.ben 4 yıllık evliyim çikolata kistinden dolayı tedavi gördüm.en son rahim filmi çektirdim teöiz çıktı.şuan iğnelerimi vuruyorum gonal 75ml

Merhaba
Gecen gun ilk kez erdal beyle gorustum
laparoskopi ve histereskopi istedi
her tup bebek yaptircak olandan isteniyor mu acaba?
Gerci bana tup bebek demedi once asilama falan denenir sizde dedi ama
memnun musunuz basarisi nasildir bilgisi olan yazabir mi lutfeen

Merhaba
Gecen gun ilk kez erdal beyle gorustum
laparoskopi ve histereskopi istedi
her tup bebek yaptircak olandan isteniyor mu acaba?
Gerci bana tup bebek demedi once asilama falan denenir sizde dedi ama
memnun musunuz basarisi nasildir bilgisi olan yazabir mi lutfeen
Merhaba bende erdal beyin hastasiyim.1yil once laparoskopi ile kist ameliyati oldum.daha sonra 1 kere asilama ve olumsuz sonuc.suanda beklemeye ve dinlenme karari aldim.senin problemin ne?

Bende Erdal beyle tedaviye başladım. Cok rahat bi doktor doktorun rahatlığı beni de rahatlatiyor :)

Bi arkadasım banada bu doktoru tavsıye etti. Muayene ücreti falan ne kadar?? Bizde bebek istiyoruz ama olumlu sonuç alamadık :(

diğer merkezlere göre fiyatlari daha uygun. ayrica tüp bebek raporu sartlarini sagliyorsaniz rapor cikartirsaniz cok uyguna gelir
Tesekkurler cvp verdiginşz için aslında bizim sonuclarımız cok kotu degil cok şükür .eşimin sperm hızında sorun var ilaç kullandık fayda etmedi. 14aydır deniyoruz 1 kimyasal dışında gebe kalamadım
Ben direk tüp bebek için degikde eşimi götürüp onu tedaviye başlatmak istiyorum. Arkadasım 67lira falan muayene ücreti dedi. Ama tam bilmiyorum diyede ekledi bende merak ettim ve sormak istedim

diğer merkezlere göre fiyatlari daha uygun. ayrica tüp bebek raporu sartlarini sagliyorsaniz rapor cikartirsaniz cok uyguna gelir
Rapor hangi şartlarda cıkıyor eşlerin ikisindede sorun oluncamı ya da cok büyük sorun oluncamı?bebek olmaz denilince mi cıkıyor rapor?? Ve raporlu raporsuz tüp bebek fiyatları nedir bilginiz varsa bana soyleyin lutfen

Tesekkurler cvp verdiginşz için aslında bizim sonuclarımız cok kotu degil cok şükür .eşimin sperm hızında sorun var ilaç kullandık fayda etmedi. 14aydır deniyoruz 1 kimyasal dışında gebe kalamadım
Ben direk tüp bebek için degikde eşimi götürüp onu tedaviye başlatmak istiyorum. Arkadasım 67lira falan muayene ücreti dedi. Ama tam bilmiyorum diyede ekledi bende merak ettim ve sormak istedim
evet mauyne ücreti o civarlarda bişey

Runkli Runkli

rapor şartları

en az 3 yıllık evli olmak
2 igneli aşılama yaptirdigina dair belge almis olmak
esinizinde sizinde hic cocugunuzun olmamasi
bayanin 40 yasindan gün almamasi
bi de bilmem kaç gün sgk pirimi ödenmiş olmasi

gereken evraklar
*adetin 3. günü yapilmis hormon tahlilleri
*erkeğe 3 farkli zamanda yapilmis spermiyogram tahlili
*rahim filmi raporu
*iki igneli aşılama belgesi
*dahiliyeden alinmis konsultasyon (tüp bebek icin engeli yoktur tarzi bi evrak)
*sgk hizmet dökümü (e devletten cikiyor)
*vukuatli nüfus kayit örneği
*kari koca nüfus fotokopisi
*evlilik cüzdanı fotokopisi

insallah eksik hatirladigim biseu yoktur. bu evraklari toplayip (fotokopilerini de cekip) ege uni. infertilite bölümüne direk gidiyorsun yardimci oluyorlar. gerci ben ilk rapor alirken bayaga ugrastirdilar ama ikinci raporu cok kolay aldim[/QUOTE]

gecen sene raporlu denedim ekim ayinda tüp bebek işlemleri 2bin civari ilaclar 500 civari tuttu. raporsuz olursa tüp bebek 4-5 bin civari sanirim ilaclar da 2bin civari tutar. ilaclara bayaga zam gelmis raporlu olarak bu ay yaklasik 900 liraya aldim ilaclari

Back