- Konu Sahibi pohpohperi
-
canım tedaviye başlamışsın hayırlı olsun inş tedavin güzel sonuçlanır bebeğine kavuşursun..
canm yaklaşık 8,10 gün vurunuyosun yüksek doz başlar belki doktor yumurtanın gelişimine göre ayarlar iğnelerin dozunu..
kızlar bugün hastalandım ben.yarın sabah 9 da Erdal beyle görüşmem var.iğneleri yazıcak başlıcaz tedaviye.işallah yolunda gider her şey ve ilk denemede kavuşurum bebişime.isteyen herkese sağlıklı bebişler versin rabbim.bu yolda hiçbirimizi eğlemesin
beklemek çok zor bu tedavi insana sabırlı güçlü olmayı öğretiyo kafanı dağıtıcak seni rahatlatıcak şeylerle uğraş..doktor 2. adetinle başlayalım dedi tamm dedim ama 3.adetimle başlamak istiyorum biraz gezip dolaşıp kafamı dağıp öle başlamak istiyorum hayırlısı artık allah yardımcımız olsun..
çok teşekkür ederim canım. evet başladık dün.
sen ikiciyi nerde yapıcaksın
cano hayırlısı olsun..aç mı gitmek gerekiyo ben sabah gitcem
Iyi dileklerin icin tesekkurler canim aklima bisey takildi.sabah ac mi gitmem gerekiyo acaba.kan tahlili filan isticeklermi bisey deedi hemsire ama bilemedim
ben aç gitmedim canım e 2 ye baktılar muayene edip ilaçlarımı yazdılar. e2 için aç gitmeye gerek yok eğer başka tahlil yoksa.
canım burda devam edicem yine değiştirmicem iğneleri 10 gün vurunmuştum kötü yapıyo biraz menogon ama mecbur dayanmak zorundayız iğneyi vurunduktan sonra yürü biraz ilaç dağılsın..
aç gitmene gerek yok sadece e2 bakarlar onun içinde aç olman gerekmiyo
canım teşekkürler bilgin için .istedikleri tahlilleri yaptırdım bende de o zaman sadece e2ye bakcaklar
bayağı kötüyüm oturamıyorum şu anda
durumlarımızı paylaşalım kızlar burdan
canım teşekkürler bilgin için .istedikleri tahlilleri yaptırdım bende de o zaman sadece e2ye bakcaklar
ne yaptın başladın mı iğnelere....
evet canım başladım bugün.senin durumun nedir?benden 2 gün önce başladın galiba dimi?benim gonalf dozum 112,5.sen kaçla başladın.
benim 300. evet 2 gün önce başladım. menagona da başladın mı tekrar ne zaman gidiceksin
menagona da başladım.yarın ve ptesi vurulcam iğneleri.salı günü e2 kontrolü için gidicem.duruma göre doz ayarlaması yapıcaklar sanırım.sen ne zaman gidiceksin.yoksa bugün geldin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?