- Konu Sahibi pohpohperi
-
canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için rabbim isteyen herkese versin sizler için dua ediyorum bu gece inşallah darısı sizlerin başına.. 2 tane koydular biri 4 hücreli biri 5 hücreli 2. gün embriyosu oldu sanırım benimki salı günü öğlen toplanmış perşembe günü öğlen transferim olmuştu canım.. belirti olarakta sadece adet ağrısı gibi ağrıya benzeyen garip bir his vardı karnımda ve ben çok umutsuzdum olmayacağına kendimi inandırmıştım böyle düşünmemin nedeni de internete insanların transferden sonra hissettiği bir yığın şeyin bende olmayışıydı o ağrı hissini de vücudum adet olmak istiyor ama içtiğim destekleyici ilaçlar engel oluyor zannetmiştim çok umutsuzdum ama oldu.. yarın tekrar test yapıcaz inşallah değer güzel yükselir.
yarın beni neler bekliyor :) kan tahlili ve muayene olup iğnelere hemen başlanıyor mu?
canım özel msj gönderemiyorum bugün tekrarladım testi 220,5 çıktı çok iyi dediler pazartesi son kez daha yapıcam kan testi sonra muayene tarihi vericekler.. benim yumurta rezervi azlıpım vardı bana gonal f 300 ünite menogon 4 toz iki su kullanıldı.. ağrı derken kasıkların falanmı ağrıyor bende olmadı canım ama herkesin bünyesi farklı
canım özel msj gönderemiyorum bugün tekrarladım testi 220,5 çıktı çok iyi dediler pazartesi son kez daha yapıcam kan testi sonra muayene tarihi vericekler.. benim yumurta rezervi azlıpım vardı bana gonal f 300 ünite menogon 4 toz iki su kullanıldı.. ağrı derken kasıkların falanmı ağrıyor bende olmadı canım ama herkesin bünyesi farklı
çok iyi artmış değerin canım. allah bebeklerini kucağına almayı nasip etsin. kusura bakma çok soru soruyorum sana. bana da aynı dozlarla başlandı. pazartesi çağırdılar tekrar. peki sen kaç gün kullanmıştın iğneleri. bu iki iğne dışında iğne var mıydı.[/
amin canım sağol.. olurmu hiç sorucaksın tabii bende çok merak ederdim bahar35bahayı az çileden çıkarmadım :) yok mu iğneler kullanıldı 10 gün kullandım benim amh 0.10 du.. bir kaçgün sonra iğneler 3 e çıkıcak seninde bir yandanda çatlatmama iğnesi olmaya başlıyacaksın o da göbekten olucak o çok kaşındırıyo göbeği hatta benimkini morarttı
çok iyi artmış değerin canım. allah bebeklerini kucağına almayı nasip etsin. kusura bakma çok soru soruyorum sana. bana da aynı dozlarla başlandı. pazartesi çağırdılar tekrar. peki sen kaç gün kullanmıştın iğneleri. bu iki iğne dışında iğne var mıydı.[/
amin canım sağol.. olurmu hiç sorucaksın tabii bende çok merak ederdim bahar35bahayı az çileden çıkarmadım :) yok mu iğneler kullanıldı 10 gün kullandım benim amh 0.10 du.. bir kaçgün sonra iğneler 3 e çıkıcak seninde bir yandanda çatlatmama iğnesi olmaya başlıyacaksın o da göbekten olucak o çok kaşındırıyo göbeği hatta benimkini morarttı
benimde amh 0,2umarım çok kullanmak zorunda kalmam. 4 günlü iğne bile çok pahalıya maloldu
bu arada ben de de yumurta rezervi azlığı var. o yüzden yüksek doz başlandı sanırım. gonal f 2 paket yazılmış, eczacı 4 gün yetmez dedi 1 paket daha verdi. 2 kutu 3 gün mü yetiyor sadece.
gonal f 2 günde bitti kutusu.. içinde 600 ünite çıkıyo 300 kullanıyosun günlük iki günde bir kutu bitt.. menogonda 4 toz kullandım hep 1 tane artmıştı galiba
benimde amh 0,2umarım çok kullanmak zorunda kalmam. 4 günlü iğne bile çok pahalıya maloldu
öyle güzelim felaket pahalı ilaçlar yurt dışından geliyormuş hep.. allah yerdımcın olsun canım benim ilaçlar iki milyara yakın tutmuştu sanırım
üzerinde 450 yazıyor bana yetmezmiş gibi geldi o yüzden...
400 yazıyor güzelim ama içinde 2 tane sıvı var ya birbirine karışınca 600 ünite oluyor
amma çok soru sordum di mi :)
kızlar bugün hastalandım ben.yarın sabah 9 da Erdal beyle görüşmem var.iğneleri yazıcak başlıcaz tedaviye.işallah yolunda gider her şey ve ilk denemede kavuşurum bebişime.isteyen herkese sağlıklı bebişler versin rabbim.bu yolda hiçbirimizi eğlemesin
kızlar iğneyi kaç gün vuruldunuz benim yumrtalar geç olgunlaşıyo aşılamada gonal f 100 doz vuruluyodum büyümüyodu şimdi kaç vururlar kaç gün acaba sizin nasıl oldu
kızlar bugün hastalandım ben.yarın sabah 9 da Erdal beyle görüşmem var.iğneleri yazıcak başlıcaz tedaviye.işallah yolunda gider her şey ve ilk denemede kavuşurum bebişime.isteyen herkese sağlıklı bebişler versin rabbim.bu yolda hiçbirimizi eğlemesin
inş. cnm ilk denemem olumlu olur sanki zaman geçmek bilmiyor.sen bi daha ne zaman deneyeceksin cnm
hayırlı olsun canım inş tedavin güzel sonuçlanır ilk denemende olur inş bebeğin gelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?