Tüp Bebek Merkezleri izmir tınaztepe hastanesinde tüp bebek yaptıranlar

o zaman ilaçlar 2.000 tl den de fazla tutar di mi. ben 4 günlük ilaca 800 tl verdim zaten bir de yeni ilaçlar eklenicek.

evet canım ortalama 2000 lira ama 2000 lirayı çok geçeceğini pek sanmıyorum maalesef bu da bizim şansımız yumurta rezervimiz az yüksek doz iğne olmak zorundayız yumurta sorunu olmayanlar bizden çok daha az dozda iğne oluyorlar bir kutu iğne onlara bir kaç gün yetebiliyor ama biz aldığımız gün kutuyu çöpe atmak zorunda kalabiliyoruz.. ilaçlar ateş pahası allah yardımcın olsun çok zor çok

aynen öyle inşalah olumlu sonuçlanır. beni yarın çağırdılar muayene de olur mu sence. o kadar çok zor izin alabiliyorum ki sabah gidip kan vericem sonra duruma göre arıycaklarmış.

aynen öyle inşalah olumlu sonuçlanır. beni yarın çağırdılar muayene de olur mu sence. o kadar çok zor izin alabiliyorum ki sabah gidip kan vericem sonra duruma göre arıycaklarmış.

evet canım her gittiğinde vajinal muayene yapıyorlar kaç yumurtan var büyüklükleri ne kadar diye bakıyorlar

kızlar sizede hayırlısı olsun ben yarın adetin 21.günü testlerini olacağım çrşmba spermigrom eşim olacak sonra rapor heyete girecek çıkar çıkmaz inş.bende başlıycam.sanırım ilaç banada yetmicek aşılamamda 150 vuruyodum banamısın demiyodu geç olgunlaşıp çookk çoook fazla yumurtam oluyordu pcosum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…