- Konu Sahibi pohpohperi
-
durumlarımızı paylaşalım kızlar burdan
senin iğnelerinin dozunu azalttılar mı daha sonra
yok ilk günden son güne kadar hep aynı dozda vurundum ...
o zaman ilaçlar 2.000 tl den de fazla tutar di mi. ben 4 günlük ilaca 800 tl verdim zatenbir de yeni ilaçlar eklenicek.
evet canım ortalama 2000 lira ama 2000 lirayı çok geçeceğini pek sanmıyorum maalesef bu da bizim şansımız yumurta rezervimiz az yüksek doz iğne olmak zorundayız yumurta sorunu olmayanlar bizden çok daha az dozda iğne oluyorlar bir kutu iğne onlara bir kaç gün yetebiliyor ama biz aldığımız gün kutuyu çöpe atmak zorunda kalabiliyoruz.. ilaçlar ateş pahası allah yardımcın olsun çok zor çok
aynen öyleinşalah olumlu sonuçlanır. beni yarın çağırdılar muayene de olur mu sence. o kadar çok zor izin alabiliyorum ki sabah gidip kan vericem sonra duruma göre arıycaklarmış.
evet canım her gittiğinde vajinal muayene yapıyorlar kaç yumurtan var büyüklükleri ne kadar diye bakıyorlar
muayene için sonucu bekliyor muyum peki?[/QU
benim kan verip sonra e2 ye baktırdığımda oldu tam tersi yaptığım da oldu sen durumunu söyle ben zor izin alıyorum kanını ver muayeneni ol işine git sonucunuda telefon ederek öğrenirsin
muayene için sonucu bekliyor muyum peki?[/QU
benim kan verip sonra e2 ye baktırdığımda oldu tam tersi yaptığım da oldu sen durumunu söyle ben zor izin alıyorum kanını ver muayeneni ol işine git sonucunuda telefon ederek öğrenirsin
sen yarın gidiyordun di mi. beta-hcg için ayrı ücret ödüyor musun her yaptırdığında?
sen yarın gidiyordun di mi. beta-hcg için ayrı ücret ödüyor musun her yaptırdığında?
benim dün sabahatan beri belirtilerim kesildi bıçak kesilir gibi bende çok korktum düştü falan zannettim sürekli ağladım dayanamayıp bu akşam özel hastanede kan verdim şükür çok güzel çıktı şimdi rahatladım çok pimpirikli oldum 9 aylıkmışım gibi sürekli tepinsin batsın istiyorum aşırı evhamlıyım nasıl geçicek bunca ay bilmiyorum ben kendimden şimdiden sıkıldım ben özel laboratuvarda yaptırdığım için para ödüyorum
benim dün sabahatan beri belirtilerim kesildi bıçak kesilir gibi bende çok korktum düştü falan zannettim sürekli ağladım dayanamayıp bu akşam özel hastanede kan verdim şükür çok güzel çıktı şimdi rahatladım çok pimpirikli oldum 9 aylıkmışım gibi sürekli tepinsin batsın istiyorum aşırı evhamlıyım nasıl geçicek bunca ay bilmiyorum ben kendimden şimdiden sıkıldım ben özel laboratuvarda yaptırdığım için para ödüyorum
kıyamam yaaaaa. sürekli belirti olcak diye bişey yok ki canım ya. yüreğini ferah tut. kalp atışlarını duyduktan sonra rahatlarsın biraz.... iş hamile kalmakla bitmiyor değil miinşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.
kıyamam yaaaaa. sürekli belirti olcak diye bişey yok ki canım ya. yüreğini ferah tut. kalp atışlarını duyduktan sonra rahatlarsın biraz.... iş hamile kalmakla bitmiyor değil miinşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.
aynen canım hiç dert bitmiyor kese görünücekmi yok kalbi atıcakmı yapılan testler güzel çıkıcakmı hep korku hep heyecan.. sürekli belirti olmaması gerektiğini mantığım kabul etti ama duygularım hep daha ön plandaydı eğer bugün yaptırmasaydım gece falan bana uyku haramdı ben biliyorum kandimi sabaha kadar böğüre böğüre ağlardım :) allah çok belirti istiyordun al sana belirti dedi sanırım şu an midem bulanmaya başladıallah inşallah sizinde yüzünüzü güldürsün inşallah doktorumuz çok iyi inşallah sizlerinde hamile kalamsına vesile olucak ..
yok canım gelmedim bugün. pazartesi gidicem ben. neden bugün başlamadın iğnelere.[/QUOTE
Gonalfi de vuruldum menagonu da canim.sali gitcem ben de.yarin habeini bekliyorum
ayy saçmalama çok üzüldüm okuyunca bebeğin seninle kalacak asla aksini düşünme kötü gözlerden sakın ve bolca dinlen ilk 3 ay riskli biliosun hem belirtiler pat diye olmuyormuşki 1aydan sonra başlıyormuş cnm üzülme sakın
yok canım gelmedim bugün. pazartesi gidicem ben. neden bugün başlamadın iğnelere.
cano gittin mi doktora nedir durum?
ayy saçmalama çok üzüldüm okuyunca bebeğin seninle kalacak asla aksini düşünme kötü gözlerden sakın ve bolca dinlen ilk 3 ay riskli biliosun hem belirtiler pat diye olmuyormuşki 1aydan sonra başlıyormuş cnm üzülme sakın
sağol canım artık daha iyiyim rahatlattım kendimi belirtim kesilince üzülmüyorum artık :)
cano gittin mi doktora nedir durum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?