Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selamlarrr güzel bir yaz gecesinden...:)) yarın akşam kız evi geliyor bize yine telaşım çok...ama perşembe rahatlayacağım şekerlerim...:)) 2 gündür bir boşluk var sanki buraya giremedeğim için...ne kadar alışmışım size yaww...opuyorumnanaktan
selamlar canim nasilsinŞenizslm kızlar öptmmm hepinizi
iyi aksamlar canimŞenizmerhaba kızlarrrr
herkese iyi akşamlara.s.
orti nirdesin ya seni göremedigim zaman icim rahat etmiyor hadin hayirlisi telasin cok allah kolaylik versin bizde sana canim benim Şenizselamlarrr güzel bir yaz gecesinden...:)) yarın akşam kız evi geliyor bize yine telaşım çok...ama perşembe rahatlayacağım şekerlerim...:)) 2 gündür bir boşluk var sanki buraya giremedeğim için...ne kadar alışmışım size yaww...opuyorumnanaktan
fatmacim nasilsin canim selamlar Şeniznasılsınız kızlar zemuszemusopuyorumnanaktan
sibel ablacım hayırlı mevzulara mı el attınız yaww amann ne güzell kk olarak bide düğün yapcezzzzzzz
merhabalarr.. bitoosun tr ye geliyormuşsun cok sevindim adına canım.
sllmmm kızlarr bitommm bende sana yazmştm hyrlı olsn die grmdn mııı
cok sagol canim benim gördüm hayirlisiyla insallah gidecegim nasilsin öptüm seni cok görüsürüzopuyorumnanaktan
kızlar iyisinizmiopuyorumnanaktan