İzmir Sohbetleri

arkadaşlar bugün çok sıcak olmasına ağmen mecbur olduğum için ksk çarşıya indim işimi bitirdim şu kokoreçci sokağına gidip bir kokoreç yemek istedim oturduk oğlanlarımla tam yiyordum kiiii çalışanlar kaçın kaçın diye bağırdılar ne olduğunu anlayamadan fırladım küçük oğlanın arabasını sürükleyerek çekmeye çalıştım büyük oğlanda aklım onuda ensesinden tuttum ama yerlerde yuvarlanıcaktım azkalsın arkamı döndüğümde karşıki dükkanın dışarıda duran büyük tüpünün alev aldığını gördüm ondan sonrasını hatırlamıyorum şoka girmişim yolun ortasında kıpırdayamıyorum oturtup su falan verdiler...mafoldumbenölüm korkusuna bukadar yakın olmamıştım allahım korudu bizleri...hemen çarşıda akordiyon çalan kör amcamıza görevimizi yaptık allahın rızasını istedik.:Saruboceq:.çok korktum kızlar çokkkk...:çok üzgünüm:

arkadaşlar bugün çok sıcak olmasına ağmen mecbur olduğum için ksk çarşıya indim işimi bitirdim şu kokoreçci sokağına gidip bir kokoreç yemek istedim oturduk oğlanlarımla tam yiyordum kiiii çalışanlar kaçın kaçın diye bağırdılar ne olduğunu anlayamadan fırladım küçük oğlanın arabasını sürükleyerek çekmeye çalıştım büyük oğlanda aklım onuda ensesinden tuttum ama yerlerde yuvarlanıcaktım azkalsın arkamı döndüğümde karşıki dükkanın dışarıda duran büyük tüpünün alev aldığını gördüm ondan sonrasını hatırlamıyorum şoka girmişim yolun ortasında kıpırdayamıyorum oturtup su falan verdiler...mafoldumbenölüm korkusuna bukadar yakın olmamıştım allahım korudu bizleri...hemen çarşıda akordiyon çalan kör amcamıza görevimizi yaptık allahın rızasını istedik.:Saruboceq:.çok korktum kızlar çokkkk...:çok üzgünüm:

cok gecmisler olsun canim allah korumus rabbim bir daha göstermesin :Saruboceq:

oyy nutezimmm canım benimm çok büyük geçmiş olsun...
verilecek sadakanız varmış canm benim...
kıyamam ben sana.çok öpüyorum cnm senia.s.

sağol canım...sanada mrb nasılsın...bende bir topik okuyordum üzüldüm biraz link atayım bak istersen arkadaşın biraz desteğe ihtiyacı var.

oyy nutezimmm canım benimm çok büyük geçmiş olsun...
verilecek sadakanız varmış canm benim...
kıyamam ben sana.çok öpüyorum cnm senia.s.

öyle oldu canım işte sorma perişan olduk vallahi allahım beni uyarıyor sanki ama neden bir bilsemmmCADIARZU

amin amin..başıma bişey daha geldi maddi talihsizlik ama onu bir ikigün sonra azayım haber bekliyorum çünkü çomak sokmayım şimdiden.zemuszemus

selamlarrr...nutez geçmiş olsun cnm...Allah korumuş sizleri...başınızdan bir pkt tuz çevirip fakir bir kadına ver...iyi olur canım...Çok üzgünüm çoook

sağol desibelcim vallahi allah korudu,eğer patlasaydı o tüp cehennem yeri olurdu orası,yaşamayı sevdim bugün yani.

Nutez senin link verdiğin yazıyı okudum da...ona cvp yazıyordum...ne ilginç hayatlar var sahiden di mi ya?kafamçokkarıştı

GÜNÜN SÖZÜ...

Hiçbirşey için "BENıMDıR" deme, sadece de ki;
"YANIMDADIR" Çünkü ne altın, ne toprak, ne sevgili, ne hayat, ne ölüm, ne huzur, ne de keder... DAıMA SENıNLE KALMAZ
H. Lawrence

X