İzmir Sohbetleri

ben de gelem miii :kedi:
ayyy ne demek tabikide geldelikafadulden süper olurdu keşke toplansakzemuszemus
ye iç yat gez toz eğlen zemuszemus
Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ..:))))))

Selam fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ..

Tatil bitti:) yahu baya uzun sürdü sınavdan sonra gelcektim gelemedim:)
feza hoşgeldin opuyorumnanaktanbayadr yoktun sanırım nasılsınopuyorumnanaktan

slmm kızlar

su çok ii düşündü bak gel sibel ablam biz seni krallargibi ağrlar ve mutllk dyars öptm

Çok süperimmmm:) enerci doluyum:) Ege ne güzel ya:) dolaştım dolaştım geldim:) kordonu gezdim:) ama tabe günübirlik.biz aydındaydık.:) didime kuş adasına gittik:) süpperrr süpperrrr:)

Abla ya sen gel başımızın üstünde yerin var:) sonra alem yapcaz:)

Çalsın sazlar oynasın kızlar:teytey::teytey::teytey::dance::dance:

selam sibel abla nasılsınopuyorumnanaktan
kaç bana seni ağırlayayım yazlıkta denize karşı kahvaltı yapar,çay içeriz ..kardelende gelir..pasta börek ne istersen yaparız akşamları dışarı çıkar dolaşırız gündüz denize kaçarız bütün gün tembellik yapıp uyuruzdelikafadulden bak anlatrken bile canım çekti ..
Ahh canımsın suyum...bunu söylemen bile mutlu etti beni...sen de mi Dikilidesin?zemuszemus
ben de gelem miii :kedi:
Gel kraliçemiz 4 lü okey oynarık....hihoyyyt
ehehehe:) abla formun yerinde yine:KK66: hayırlı olsun:KK66: kolay gelsin:KK66:
sağol ferahçım...sen nerelerdesin yaw...çok özledik seni...opuyorumnanaktan
slmm kızlar

su çok ii düşündü bak gel sibel ablam biz seni krallargibi ağrlar ve mutllk dyars öptm
He kardelenim gelem bari dermişim...kaydirigubbakcemile5haftaya bgn herkesler gitmiş olacak...ohh deyip uzatçam bacaklarımı...mafoldumben

ablişim gelmiş :teytey:
boncuk ablam ben de önümüzdeki hafta tatilde olucam, gel beraber inelim güneylere :teytey:

a.s.

slmm kızlar

demi süper olurdukaydirigubbakcemile5
Çok süperimmmm:) enerci doluyum:) Ege ne güzel ya:) dolaştım dolaştım geldim:) kordonu gezdim:) ama tabe günübirlik.biz aydındaydık.:) didime kuş adasına gittik:) süpperrr süpperrrr:)
oooohh sefan olsun egemiz çok güzeldir yine bekleriz buyrunnnnnnnnn
Ahh canımsın suyum...bunu söylemen bile mutlu etti beni...sen de mi Dikilidesin?zemuszemus

Gel kraliçemiz 4 lü okey oynarık....hihoyyyt

sağol ferahçım...sen nerelerdesin yaw...çok özledik seni...opuyorumnanaktan

He kardelenim gelem bari dermişim...kaydirigubbakcemile5haftaya bgn herkesler gitmiş olacak...ohh deyip uzatçam bacaklarımı...mafoldumben
evet sibel abla bizim dikilide de yazlık var .kardelenle biz arada gideriz ben bu hafta cumadan pazara ordaydım..geçen sene neredeyse 1 ay kalmıştım..bu sene gitmeyecektim sözde ama eşimin hatrına gittim.güzel biryerde merkezdeyiz gece ışılar deniz heryer ayağımızın altında balkonda oturmak bile yetiyor:asigim:
keşke gelsen inana bir gün bile harika olurdu kardelenlerin annesinin yazlığıda orda onların kafeleri var birlikte harika vakit geçirirdik emin olzemuszemus
ablişim gelmiş :teytey:
boncuk ablam ben de önümüzdeki hafta tatilde olucam, gel beraber inelim güneylere :teytey:
çenebazım koş gel sende ne hoş olrdu dostlarla birlikte olmakzemuszemus
a.s.

geleyim sucum a.s.
ah ah şu mecburiyetler olmasa, her hafta biyerde olurdum kaydirigubbakcemile3
nasılsın canım, görüşemiyoruz ne zamandır ???

mardin kapı şen ola lee lee lee hanım
mardin kapı şen ola..tey teyyyyyyyyyyyyyyyy
digel geeeellllll

çenebqzım nasılsın ablişim...cep telefonun kapalı senle görüşmem lazım mutlaka...kafamçokkarıştı

ben sanırım 2 sene daha izmir.de okuyacağım
bol bol buluşuruz inşallah zemuszemus
Hacerim yüksek lisans yapıcan sanırım...ohh ohh bu habere içilir bir kahve...:kahve::icecream:
ablişim Şeniz akşam arasam olur demi Şeniz
Çenebazım olur aşkım...numara işi tamamdır...ben de azdan çıkıcam...opuyorumnanaktan
ilk defa geliyorum:lepi:
bir de izmir ballarının tadına bakayım dedim:roflol:
özlem sahi mi? aaa ben daha önce gelmiştin sandım...neyse tekrar hoşgeldin canım...İzmir'in balları petekli ve güzeldir....:roflol:

Hacerim yüksek lisans yapıcan sanırım...ohh ohh bu habere içilir bir kahve...:kahve::icecream:

Çenebazım olur aşkım...numara işi tamamdır...ben de azdan çıkıcam...opuyorumnanaktan

özlem sahi mi? aaa ben daha önce gelmiştin sandım...neyse tekrar hoşgeldin canım...İzmir'in balları petekli ve güzeldir....:roflol:

kolay gelsin ablişim, işlerin rast gitsin :teytey:

X