İzmir Sohbetleri

9482goog.gif

izmirde ne var ne yok bir bakayım dedim?en son nisanda ordaydım..muğla köyceğizden öpücükler herkese.........10 ağustos ta ordayım inşallah.........

hisarönünde enginar cafede benimle kahve içmek isteyen olurmu arkadaşlar?......çok özledim.

selamlar canim hosgeldin sende gurbetci sayilirsin ne güzel hayirlisi ile gidersin insallah güzel izmirime öptüm seni hayirli pazarlar canimopuyorumnanaktan

canim iyi yapmissin valla canina saglik kizcem ,evet valla toparlaniyor anca,iyiyim canim benim gittim gezdim gördüm geldim valla hostu sükür yeniden gurbet yasamina devam opuyorumnanaktan:çok üzgünüm:

en kısa zamanda yeniden gelebilirsin inşallah ablacım opuyorumnanaktan
yarın gün boyu yine giremicem galiba, beni merak etmeyin, sibel ablişim geçen gün merak etmiş...
söyliyim de merak etmeyin, bilgisayar bozuk ya, yarın hemen bi çözüm bulamazlar sanırım :sinifsinif:

en kısa zamanda yeniden gelebilirsin inşallah ablacım opuyorumnanaktan
yarın gün boyu yine giremicem galiba, beni merak etmeyin, sibel ablişim geçen gün merak etmiş...
söyliyim de merak etmeyin, bilgisayar bozuk ya, yarın hemen bi çözüm bulamazlar sanırım :sinifsinif:

He böyle haberimiz olsun di mi? geçenlerde çok kaygılandım walla...iyi ki cep no var da arayabildim...öperim çenebazımı.:))Şeniz

X