İzmir Sohbetleri

Emin misin bak, ben yapmiim pastayı :)))

Baktım fotoğraflarına bakmaz olur muyum hiç, dedim ya masallahın var hiç yaşını göstermiyorsun...

evet eminim zehirlenmem herhal demi:)))))))))) vardı foto çokta sildim hepsini bir ara senin için bir arşiv yaparım:)))))))))

Yap yap, öyle az fotoyla olmuyooo... Bak tekrar diyorum masallah san 41 kere:)) Ne güzel bir yüzün var senin öyle yaaaaa

kız benim 4-5 sayfalık fotom vardı bir sürü albümüm vardı sıkıldım bir ay önce sildim dur akşam koyarım senin için biraz bakarsın saol canım ya tipten yırtıyorum zaten:))))))))))))yaş anlamında

Afiyet olsun canım,güzel geçmiştir umarım dogumgunun... Tekrardan nice güzel yıllara cakılcım...

wccgm.gif

birazdan ev işlerine koyulacağım. evdekilerin uyanmasını bekliyorum. sonra vaktim olmuyor. ama fırsat buldukça facede oluyorum.

ohhh ne güzel ev işleri heeee ne güzel olur evde sabah keyif yapmak ama iş yapmadan:))))))))))

cakil canım yeni haberim oldu. doğum gününü kutlarım canım. nice uzun senelere.opuyorumnanaktan

maria-1.gif

Çok teşekkür ederim ablacım hep birlikte inşallah sen nasılsın?karşılaşamıyoruz artık hiç mafoldumben kendine iyi bak olurmu kocaman öpüyorum seni Şeniz Şeniz Şeniz

X