İzmir Sohbetleri

goodmorningzebraba8xr2.gif

bitoşum nasılsın canım. bu aralar sizleri çok ihmal ettim. bunun farkındayım. fakat kafam o kadar dolu ki anlatamam. kk ya bile uğrayıp günaydın-iyi geceler mesajı bırakıp çıkıyorum. faceyede arada uğruyorum. şu günleri bir atlatayım. ondan sonra sizlerle kaldığımız yerden sohbete devam edeceğiz. opuyorumnanaktan

bitoşum nasılsın canım. bu aralar sizleri çok ihmal ettim. bunun farkındayım. fakat kafam o kadar dolu ki anlatamam. kk ya bile uğrayıp günaydın-iyi geceler mesajı bırakıp çıkıyorum. faceyede arada uğruyorum. şu günleri bir atlatayım. ondan sonra sizlerle kaldığımız yerden sohbete devam edeceğiz. opuyorumnanaktan

günaydın ablam hayırdır kötü birşey yok dimi:1hug: özledik vallahi seni biran önce katıl aramıza olurmu allaha emanet ol ablacım Şeniz

slm canım sanada iyi pazarlar katıldın bile hoşgeldin aramızaa.s.
cakilim bitanem nasilsin öptüm cokkaydirigubbakcemile3
günaydın herkeze iyi pazarlar opuyorumnanaktan

selamlar canimmmmmkaydirigubbakcemile3

lady im iyiyim canim tesekkürler
yok valla devamli geliyorsun ihmal etmiyorsun canim insallah hayirlisiyla atlatirsin
rabbim yardimcin olsun kolaylikla atlatirsin insallah sen rahat ol bitanem biz buradayiz opuyorumnanaktan

günaydın ablam hayırdır kötü birşey yok dimi:1hug: özledik vallahi seni biran önce katıl aramıza olurmu allaha emanet ol ablacım Şeniz

yok canım. bazı ufak tefek sıkıntılarım var. bir türlü etkisi üzerimden gitmedi. kafamı hala toparlayamadım. atlatacağım zamanla. bu yüzden sabahları veya akşamları şöyle bir uğrayıp çıkıyorum.opuyorumnanaktan

selamlar canimmmmmkaydirigubbakcemile3

lady im iyiyim canim tesekkürler
yok valla devamli geliyorsun ihmal etmiyorsun canim insallah hayirlisiyla atlatirsin
rabbim yardimcin olsun kolaylikla atlatirsin insallah sen rahat ol bitanem biz buradayiz opuyorumnanaktan

elimden geldiğince uğramaya çabalıyorum. kafamı dağıtacak işlerle meşgul olmaya gayret ediyorum.
aslında kızım iş bulunca azda olsa rahata ereceğim. bütün huzursuzluğum bu. çocuğum çok üzgün. haliyle bende etkileniyorum. neyse sizleri sorunlarımla sıkmayayım. konu bu. opuyorumnanaktan

mrb canım

canım sıkkın ablacım elazgıda deprem olmus burdan bır ark ordaydı haberde alamadım çok merak edıyorum inşallah bırseyı yoktur allah yardımcıları olsun hepsının :Saruboceq:

saolun kıslar hoşbuldukaydirigubbakcemile3k. benim kız uyusunda öle geleyim dedim ama ben gelene kadar kimse kalmamışşş:gitme:

mrb canım

yok canım. bazı ufak tefek sıkıntılarım var. bir türlü etkisi üzerimden gitmedi. kafamı hala toparlayamadım. atlatacağım zamanla. bu yüzden sabahları veya akşamları şöyle bir uğrayıp çıkıyorum.opuyorumnanaktan
elimden geldiğince uğramaya çabalıyorum. kafamı dağıtacak işlerle meşgul olmaya gayret ediyorum.
aslında kızım iş bulunca azda olsa rahata ereceğim. bütün huzursuzluğum bu. çocuğum çok üzgün. haliyle bende etkileniyorum. neyse sizleri sorunlarımla sıkmayayım. konu bu. opuyorumnanaktan

ablacım uzme kendını allahım hayırlısıyla tez vakıtte kızınada guzel bır iş nasıp etsın inşallah oda uzulmesın artık.bu arada sıkmak ne demek ablacım olurmu hiç öyle şey ne zaman ıhtıyacın olursa bız burdayız hepımız burda bırbırımızın derdını paylasıyoruz öptum ıkınızıde Şeniz Şeniz Şeniz

canim insallah en yakin zamanda is bulur yavrusun rahatlarsin rabbim büyüktür
huzursuz olmayin bitanem opuyorumnanaktan

cakilim evet cok üzüldüm rabbim yardimcilarari olsun cok kötü sabirlar versin:Saruboceq::çok üzgünüm:
insallah arkadasinin bir seyi yoktur bitanem rabbim korusun cümlesini:Saruboceq:

X