Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bitoşum nasılsın canım. bu aralar sizleri çok ihmal ettim. bunun farkındayım. fakat kafam o kadar dolu ki anlatamam. kk ya bile uğrayıp günaydın-iyi geceler mesajı bırakıp çıkıyorum. faceyede arada uğruyorum. şu günleri bir atlatayım. ondan sonra sizlerle kaldığımız yerden sohbete devam edeceğiz. opuyorumnanaktan
slm iyi pazarlar herkese bende katılmak istiyorum aranıza :hulya:
cakilim bitanem nasilsin öptüm cokkaydirigubbakcemile3slm canım sanada iyi pazarlar katıldın bile hoşgeldin aramızaa.s.
günaydın herkeze iyi pazarlar opuyorumnanaktan
selamlar canimmmmmkaydirigubbakcemile3slm kızlar
bitoşum nasılsın canım. bu aralar sizleri çok ihmal ettim. bunun farkındayım. fakat kafam o kadar dolu ki anlatamam. kk ya bile uğrayıp günaydın-iyi geceler mesajı bırakıp çıkıyorum. faceyede arada uğruyorum. şu günleri bir atlatayım. ondan sonra sizlerle kaldığımız yerden sohbete devam edeceğiz. opuyorumnanaktan
slm iyi pazarlar herkese bende katılmak istiyorum aranıza :hulya:
slm canım sanada iyi pazarlar katıldın bile hoşgeldin aramızaa.s.
hosgeldin canim her zaman bekleriz a.s.opuyorumnanaktan
günaydın ablam hayırdır kötü birşey yok dimi:1hug: özledik vallahi seni biran önce katıl aramıza olurmu allaha emanet ol ablacım Şeniz
cakilim bitanem nasilsin öptüm cokkaydirigubbakcemile3
selamlar canimmmmmkaydirigubbakcemile3
lady im iyiyim canim tesekkürler
yok valla devamli geliyorsun ihmal etmiyorsun canim insallah hayirlisiyla atlatirsin
rabbim yardimcin olsun kolaylikla atlatirsin insallah sen rahat ol bitanem biz buradayiz opuyorumnanaktan
slm kızlar
cakilim bitanem nasilsin öptüm cokkaydirigubbakcemile3
saolun kıslar hoşbuldukaydirigubbakcemile3k. benim kız uyusunda öle geleyim dedim ama ben gelene kadar kimse kalmamışşş:gitme:
yok canım. bazı ufak tefek sıkıntılarım var. bir türlü etkisi üzerimden gitmedi. kafamı hala toparlayamadım. atlatacağım zamanla. bu yüzden sabahları veya akşamları şöyle bir uğrayıp çıkıyorum.opuyorumnanaktan
elimden geldiğince uğramaya çabalıyorum. kafamı dağıtacak işlerle meşgul olmaya gayret ediyorum.
aslında kızım iş bulunca azda olsa rahata ereceğim. bütün huzursuzluğum bu. çocuğum çok üzgün. haliyle bende etkileniyorum. neyse sizleri sorunlarımla sıkmayayım. konu bu. opuyorumnanaktan
yok canım. bazı ufak tefek sıkıntılarım var. bir türlü etkisi üzerimden gitmedi. kafamı hala toparlayamadım. atlatacağım zamanla. bu yüzden sabahları veya akşamları şöyle bir uğrayıp çıkıyorum.opuyorumnanaktan
elimden geldiğince uğramaya çabalıyorum. kafamı dağıtacak işlerle meşgul olmaya gayret ediyorum.
aslında kızım iş bulunca azda olsa rahata ereceğim. bütün huzursuzluğum bu. çocuğum çok üzgün. haliyle bende etkileniyorum. neyse sizleri sorunlarımla sıkmayayım. konu bu. opuyorumnanaktan