İzmir Sohbetleri

benim bayram tatlım. kalbura bastı sever misiniz.opuyorumnanaktan

img00015xu1.jpg

eline saglık ablacım bende aldım bır tane:kedi:

cakil canım ev kalabalık. çoluk çocuğa yemek pişirmekten yoruldum. anam 4 yetişkiniz. bir yemek pişiriyorum, sonra tencerenin dibini görüyorum. ama canları sağolsunda yesinler. dün kavurma yaptım. bütün günüm resmen ona gitti. sabah az yiyeyim dedim. malum kollestrol yüzünden bana yasak. anam bir baktımki bitmiş. oğluş ve baba gece ikide bir yemişler. kaydirigubbakcemile3 herhalde başında nöbet tutmuşlar.delikafadulden artık yarın yine yapacağım. madem seviyorlar bolca yesinler. opuyorumnanaktan

olsun ablam ya güzel telaşlar bunlar sen oglununun yollarını gozluyordun ee oda özlemıstır annesının yemeklerını hepınıze afıyet olsun ablacım ama sen dıkkat et fazla yeme ablacım sana yasak:eek:lmaz:

olsun ablam ya güzel telaşlar bunlar sen oglununun yollarını gozluyordun ee oda özlemıstır annesının yemeklerını hepınıze afıyet olsun ablacım ama sen dıkkat et fazla yeme ablacım sana yasak:eek:lmaz:

canım yememeye çabalıyorum. zaten oğluş sağolsun etobur.delikafadulden bana yeme deyip yiyip bitirmiş. herhalde beni düşünmüş.:roflol:

canım yememeye çabalıyorum. zaten oğluş sağolsun etobur.delikafadulden bana yeme deyip yiyip bitirmiş. herhalde beni düşünmüş.:roflol:

kesin seni düşündüğünden yapıyordur ablamkaydirigubbakcemile3bide erkeklerin çoğu nedense et obur oluyor et görünce gözleri dönüyor nedense:bbo::roflol:

X