İzmir Sohbetleri

canim sonra gelince görüsürüz ben cikiyorum öptüm cok seni kendine iyi bak caneyopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

oh sibelcim gelmiş. canlarım bende bugün neşeli uyandım. telefonlar art arda çaldı durdu. birini kapatıyorum, diğerini açıyorum. günümü kutlayan kutlayana. en güzelide öğretmenim olan eniştemle ablamın beni araması oldu.opuyorumnanaktan aslında ben onları arayacaktım. bu seferde biz arayalım demişler. ben gece yarısı onlara mailde çok güzel bir kart hazırlayıp yollamıştım. onu görünce çok duygulanmışlar.
bende öğrencilerimden böyle mailler aldım. bu mutluluğu anlatamam. insan hatırlanınca çok mutlu oluyormuş.kaydirigubbakcemile5

oğluşum bu gece yola çıkıyor. artık gece boyunca uyuyamam. geçen bayramdan bu yana oğluşumu görmemiştim. maviş gözlüm geliyor. sağlıkla gelir inşallah.opuyorumnanaktan

Lady ablam oğluşunu Allah kavuştursun sizlere...Öğretmenler gününü de kutluyoruM...

gizom hoşgeldin canım...nasılsın yaa. ne kadar özledim seni...Dora paşam nasıL...bi kokla benim için uzun uzun onu....mis gibidir walla...

X