İzmir Sohbetleri

evet ablacım, inşallah bundan sonra görüşebiliriz de sık sık, ne zamandır ayarlamaya uğraşıyoduk, aynı yerde yaşıyoruz ama evlerimiz biraz uzak...
sık sık denk getiremiyoruz, onu da çok seviyorum sizi sevdiğim gibi :asigim:
hatta bugün de yine sizi andım :asigim:

hoşbuldum ortiMMM...nasılsın keyifler nasıl? ben bugün giremedim temizlik yaptım...yarın akşam kız evine gidecez nişan konuşmaya...işler çok ortim...:nazar:

iyidir ortak ay cok sevindim hihoyyythayirlisi olsun insallah:Saruboceq: allah tamamina erdirsin hayirlisi ile allah kolayliklar versin canim :Saruboceq:eek:puyorumnanaktan

evet ablacım, inşallah bundan sonra görüşebiliriz de sık sık, ne zamandır ayarlamaya uğraşıyoduk, aynı yerde yaşıyoruz ama evlerimiz biraz uzak...
sık sık denk getiremiyoruz, onu da çok seviyorum sizi sevdiğim gibi :asigim:
hatta bugün de yine sizi andım :asigim:
Kalbi güzel, kendi güzel, herşeyi gzel çenebazım benim...ŞenizBahtın ve şansın açık olsun...:Saruboceq:
iyidir ortak ay cok sevindim hihoyyythayirlisi olsun insallah:Saruboceq: allah tamamina erdirsin hayirlisi ile allah kolayliklar versin canim :Saruboceq:eek:puyorumnanaktan

amin bitom amin.Allah sana da göstersin canom...:Saruboceq:ferahlı telaşlar bunlar ama yorucu...zemuszemus

Kalbi güzel, kendi güzel, herşeyi gzel çenebazım benim...ŞenizBahtın ve şansın açık olsun...:Saruboceq:

amin bitom amin.Allah sana da göstersin canom...:Saruboceq:ferahlı telaşlar bunlar ama yorucu...zemuszemus

sağol ablacım,amin inşallah :Saruboceq:
ferahlı teleşlarınız hayırlara çıksın ablacım, allah tamamına erdirsin a.s.

sağol ablacım,amin inşallah :Saruboceq:
ferahlı teleşlarınız hayırlara çıksın ablacım, allah tamamına erdirsin a.s.
sağolasın çenebazım...opuyorumnanaktandarısı başına inşallah. Allah kadir kıymet bilirlere düşürsün...:Saruboceq:yerimseniben

sağolasın çenebazım...opuyorumnanaktandarısı başına inşallah. Allah kadir kıymet bilirlere düşürsün...:Saruboceq:yerimseniben

ah ah inşallah ablacım... kadir kıymet bilen vardır demi :sm_confused:
canım ablacım ben yatıyorum yavaş yavaş... kocaman öpüyorum herkesi a.s.

tmm gülom...hadi ii geceler olsun. güzel güzel uyu...seni sefyorum bebişim.:CüvCüv:Şeniz

ben geldımmm aa kımse yokmu yah a.s.a.s.a.s.a.s.a.s cokopuyom sızı:)..

iyi geceler canim iyi uykularropuyorumnanaktan:a015:
ben geldımmm aa kımse yokmu yah a.s.a.s.a.s.a.s.a.s cokopuyom sızı:)..

ayyyyyyyy benim kuzum gelmissssssssssssssopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

biitoom ben çıkıorum canım...sana ii gecelerrr...mutlu yarınlarrr...ii çalışmalarr...:)))

oldu canim sanada iyi geceler tüm güzellikler sizlerin olsun sagol canim benim öptüm görüsürüzkaydirigubbakcemile3

günaydınlarrrr....topiğe uğrayanların her şey gönüllerince olsun...:))a.s.

X