İzmir Sohbetleri

sağol cnm sen neler yaptın azırlıklar ne kıvamda bakalım
Ahh bluem sorma walla...geberdim 15 gündür...oğlanın kep töreni bitti...bu işler çıktı. yaın akşam davet ettik bize geliyo dünürler...bgn temizlik yaptırdım, o arada ben börek yaptım, sarma sardım, elmalı kurabiye yaptım. yarın da bir tatlı türü daha yapçam ama artık düşmek üzereyim walla...mafoldumbensen neler yaptın?opuyorumnanaktan
iyi geceler kizlar görüsürüz
biittom hoşgeldin şeker...neelerdesin?opuyorumnanaktan

orti ben kacam yarin is var seninde islerin cok allah kolayliklar versin hayirli isler bunlar allah tamamina erdirsin insallah kolayliklar versin yarin görüsürüz öptüm cokopuyorumnanaktan

Ahh bluem sorma walla...geberdim 15 gündür...oğlanın kep töreni bitti...bu işler çıktı. yaın akşam davet ettik bize geliyo dünürler...bgn temizlik yaptırdım, o arada ben börek yaptım, sarma sardım, elmalı kurabiye yaptım. yarın da bir tatlı türü daha yapçam ama artık düşmek üzereyim walla...mafoldumbensen neler yaptın?opuyorumnanaktan
amaaan okurken ben yoruldum valla allah kolaylıklar versin şu işler bitsin 2 gün yat dinlen hiiç bişi elleme kaydirigubbakcemile3

islerim cok canim ev isleri hazirlik calisiyorum bissürü valla neyse yaparim yavas yavas sen nasilsin canim

hoşgeldiniz canlarım...a.s.nasıl gidiyor hayat...ben bu aralar çok meşgulüm...:)) akşama dünürler gelecek 15 kişi davet ettim...son hazırlıklar ama koptum walla...mafoldumbenneyse hep böyle ferahlı telaşlar olsun herkese...öpüldünüz ayrı ayrı...opuyorumnanaktan

X