İzmir Sohbetleri

sıcak vallahi ev içi iyide esiyor ama dışarı öğlen vakti çıkılmaz sengözlerimebaksanab
geçmişler olsun hava değişimi yapmıştır tabiki

sağolun torun hastaydı banada verdi hala geçiremedi yavrum o hasta olmasında ben iyileşirim sorun değil çok kötü salgın var

iyiyiz bitom sen nasılsın birileri vefat etmiş galiba cnm demi duydumda tam bilmiyorum başınız sağolsun :Saruboceq:

sagol canim benim eltimin kiz kardesi vefat etti dün defnettik allah mekanini cennet etsin daha kirk yasindaydi ikide kücük yavrucugu vardi cok aci allah cümlesine aci yasatmasin:Saruboceq:

sagol canim benim eltimin kiz kardesi vefat etti dün defnettik allah mekanini cennet etsin daha kirk yasindaydi ikide kücük yavrucugu vardi cok aci allah cümlesine aci yasatmasin:Saruboceq:

allah ım kimseleri zamansız almasın
çok zor böyle acılar mekanı cennet olsun :Saruboceq:
sarsmıştır tabiki herkesi :teselli:

bitoşum allah rahmet etsin yazık çocuklara kim bakacak çok üzücü ölümden başka herşey yalan bence

allah ım kimseleri zamansız almasın
çok zor böyle acılar mekanı cennet olsun :Saruboceq:
sarsmıştır tabiki herkesi :teselli:
amin canim amin gercekten cok zor cok kötü oldular
bitoşum allah rahmet etsin yazık çocuklara kim bakacak çok üzücü ölümden başka herşey yalan bence

amin canim evet gercekten cok dogru yalan

merhaba ablacım nasılsın amanda amannn doktor anneliğide pek bir yakışmış ablama alkisalkisalkis

Ayy canım gizom hoşgeldin ablacım...nasılsın? darısı senin başına inşallah böyle güzel günler yaşatsın sana da miniğin:)))

inşallah ablacım inşallah allah bizede gösytersinnn

valla ablacım sıcaklarla uğraşıyomm çok sıcakk içim bayılıyo resmenn sen nasılsın ablacımm keyifler nasıl iyidir inş.

gizem iyiyim tatlım ne olsun...aman ha sen dikkat et bu sıcaklarda...sana ve dora bebişe sıcak dokunmasın...:CüvCüv:

tşk sibel abla nasıl olsun işte monoton her zamanki gibi sevgili doktor annemiz nasılmış acaba:)

bi topik açtın galiba ben gördüm ama tam yorum yazxacakken misafir geldi
link atarmısın?

X