İzmir Şifa Hastanesi Çankaya da doğum yapanlar

aysaysaysays

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
32
0
16
İzmir
Merhaba arkadaşlar ben 33 haftalık hamileyim , şu ana kadar kontrollerimi hep devlet hastanesinde yaptırmıştım ama doğumu özel bir hastanede yaptırmak istiyorum, şu anda kadarda bütcemede uygun olduğunu düşündüğüm Şifa hastanesini buldum. Nur Şahin hanıma randevu verebiliyorlar yoğunluktan dolayı sadece. bu hastane ve doktorla ilgili bilgisi olan varsa lütfen yazsın bu konuda her türlü bilgiye ihtiyacım var. şimdiden teşekkür ederim

merhaba
ben nur hanıma gittim, tatlı dilli güler yüzlü, mesleğini severek yapan çok bilgili bir doktordur, eli çok hafiftir, duyduğuma göre bütün okullarını derece ile bitirmiş, tüp bebek konusunda da uzmanlık almış iyi bir doktordur, ancak su hususu da belirteyim ben muayeneye gittim doğum yapmadım

merhabalar... bundan bir süre önce bende doğum için bu hastaneye başvurmuştum..
bu zamana kadar devlet hastanesinde ve aile hekimimin yanındakı ebe hanıma kontrollerimi yaptırmıstım...
doğum vakti yaklaştıkça bir karar vermem gerekiyordu... hangi hastane ve hangi doktor?
kafamda soru işaretleriyle kendimi birkaç arkadasımın tavsiyesi üzerine izmir şifa hastanesinde buldum...
orada dr. nur şahin hanımla tanıştık.. ilk muayneden sonra kafamdaki birçok soru yanıt buldu ve içimde dr. hanıma karşı bir güven oluştu... çok şükür doğumuda dr. hanım yaptırdı... ben çok memnun kaldım.. herkese tavsiye ederim...

Bende doğum yapmadım ancak muayene için Nur Hanım'a gittim. Bi doktorda aradığım ilk şey rahat rahat soru sorabilmem ve tatmin edici cevaplar almamdı. Güleryüzü sayesinde aklıma takılan herşeyi sordum ve çok açıklayıcı cevaplar aldım. Aynı şekilde bir çok arkadaşım Dr. hanımın hastası oldu, hiç olumsuz bişey duymadım aksine herkes çok memnundu.Son olarak kuzenimde doğumunu orada, Nur hanımla yaptı. Artık ailecek kendisinin hastasıyız diyebilirim. Uzun lafın kısası, biz çok memnunuz, herkese tavsiye ediyorum.

merhabalar... bundan bir süre önce bende doğum için bu hastaneye başvurmuştum..
bu zamana kadar devlet hastanesinde ve aile hekimimin yanındakı ebe hanıma kontrollerimi yaptırmıstım...
doğum vakti yaklaştıkça bir karar vermem gerekiyordu... hangi hastane ve hangi doktor?
kafamda soru işaretleriyle kendimi birkaç arkadasımın tavsiyesi üzerine izmir şifa hastanesinde buldum...
orada dr. nur şahin hanımla tanıştık.. ilk muayneden sonra kafamdaki birçok soru yanıt buldu ve içimde dr. hanıma karşı bir güven oluştu... çok şükür doğumuda dr. hanım yaptırdı... ben çok memnun kaldım.. herkese tavsiye ederim...

canım bu konuda herkes doğum öncesi biçok soru soruyor ama deneyim yaşadıktan sonra hiç paylaşan yok
yakında yaptığın için bizleri bilgilendirirsen sevinirim
doğum ücretleri nasıl ve memnun kaldın mı
ben balçovada muayenelerimi oluyorum ama doğumu merek ediyorum
paylaşırsan sevinirim...

Back
X