İzmir Şahin Arıkan ameliyat olan var mı?

Canım benim yokluğun hissediliyor :) Benim de 9. Aya yaklaştı , his konusu bende de aynı bazen aşırı his gibi geliyor bazen hissizlik gibi oluyor .. özletme canım kendini ara ara gel

Merhaba, ben de Bursa’ da doktor adı araştırıyorum. Alper Bey’ i çok kişiden ve olumlu şekilde duydum. Sizin son durumunuz nasıl? Memnuniyetiniz devam ediyor mu? Bir de Alper Bey sizi hangi hastanede operasyona aldı?

Ben de Şahin Beye olucam. Siz naptınız? Amaliyat oldunuz mu? Kime oldunuz? Bu süreçte yaşadıklarınızı paylaşır mısınız?

BEN DOKTOR ŞAHİN ARIKANIN 13 YILLIK HASTASIYIM 3 MEME PROTEZİ AMELİYATI GEÇİRDİM HİÇBİR KOMPLİKASYON GECİRMEDİM 3 Ü BAŞARILI AMİLİYATLARDİ VE ASLA PİSMANLİK YAŞAMADIM BU HER KESTE SORUNSUZ GEÇER DEMİYORUM ŞAHİN BEY ÜZERİNDE Bİ KARALAMA OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM İLLA 10 BIN TL GİBİ Bİ FİYAT VERİNCE DAHA MI İYİ KALİTELİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORSUNUZ HAYIR EN İYİ ÖRNEĞİ KENDİM OLARAK YAZIYORUM BİR KAÇ KOMPLİKASYON YAŞAMIŞ OLAN KİŞİLER OLABİLİR BUNLAR ŞAHİN ARIKAN BEYİN KÖTÜ BİR DOKTOR OLDUGUNUMU GÖSTERİYOR NEDEN BAŞARILI AMİLİYATLAR GEÇİRMİŞ KİŞİLER YAZMIYOR NEDEN SÜREKLİ Bİ KARALAMA DİĞER DOKTORLARİ ARASTIRMANIZI İSTİYORUM KAÇTA KAÇI MUTLU VE SORUNSUZ AMİLİYAT GEÇİRMİŞ BU YAZIYİ YAZMAMIN SEBEBİ ON YARGILARI KIRMAK BİR KAÇ YAZIYA BAKARAK YARGILAMAYIN DERİM ((İYİ GUNLER))

Son düzenleme:

Merhaba defne bende şahin beye yaptırmak istiyorum Kasım ayında ben telefonla görüştüm çok Samimi biri geldi ısındım açıkcası ama burda kötü yorumlar gördükçe tereddüt ettim. Sen koltukaltı mı yaptırdın acaba

Şahin Arıkan da olan başka arkadaş yok mu yorumlar çok az kimi iyi demiş kimi karalamış anlamadım gitti

Merhaba Dr Şahin bey hakkında yapılan yorumları şimdi gördüm Ben 1 yıl önce yaptırdım çok da memnunum Üç arkadaşım da benden sonra protez taktırdı sadece biri karın germe de yaptırdı hepsi çok şükür iyi başarılıÖyle yorumlar yazılmış ki daha önce okusaydım büyük ihtimalle bende gitmezdim Ben dr Şahin bey in alanında çok iyi bir dr olduğunu düşünüyorum Sonuçta 4 kişi iyi bir örnek. Bu kadar kötü. Olsaydı bitanemiz de bi terslik olmazmıydı Gözüm kapalı tavsiye ederim Ben ameliyat olurken aynı gün 2kişi daha protez ameliyatıniçin hasranedeydi Fiyatıda diğer Doktorlara nazaran çok çok iyi Tavsiye ederim

Şahin Arıkan da olan başka arkadaş yok mu yorumlar çok az kimi iyi demiş kimi karalamış anlamadım gitti
Canım biz 4 kişi Dr Şahin Arıkan da silikon ameliyatı olduk bir arkadasım ayrıyetten karın lipo ve germe ameliyatı oldu ilk ben taktırdım protez sonra beni görünce arkadaşşarımda izmire gitti şahin bey de oldu Bir sene oldu çok çok memnunum his kaybı hiçbirimizde yok çok şükür Ben tavsiye ederim sonuçta çok memnunum gayet uygun bir fiyata yapıyor öyle merdiven altı falan değil özel hastanede ameliyatımızı olduk Protezlerim kutusunda geldi ameliyat esnasında fotolarım protezi takarken kutudan çıkarken çekilmiş ve odaya bandrolleriyke kutuyu bana verdiler Ben tavsiye ederim Yorumlar o jadar kötüki ben daha önce okusaydım gitmeyebilirdim ama iyiki de okumamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…