- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.209
canımmm@tiramisu cumm nasılsın epeydir giremedim.arada girdiğimde de tanıdık yoktu hiç.@pakmelenk benim doktorum medine kantürk estetik international da ben kadın dr istediğim için seçtim kendisini çok memnun kaldım.yarın tam 9 ay dolacak ameliyat olalı nerdeyse ameliyat olduğumu unuttum her geçen gün doğallaştı,izler silikleşti sadece his olarak tam geri dönüş olmadı
Merhaba, ben de Bursa’ da doktor adı araştırıyorum. Alper Bey’ i çok kişiden ve olumlu şekilde duydum. Sizin son durumunuz nasıl? Memnuniyetiniz devam ediyor mu? Bir de Alper Bey sizi hangi hastanede operasyona aldı?Sağol canım, inş bir an önce iyileşirsin Şen'de Bursa'ya geldiğinde bir ihtiyacınız olursa çekinmeyin lütfen
9bin e anlaştık biz zaten piyasa 8-10 arası değişiyor Bursa'da..
Kas üstü yapıldı bana gittiğim bütün doktorlar kas üstü dedi meme dokum olduğu için zaten kası kesmeyi tercih etmiyoruz mecbur kalmadıkça dediler ben 290 300 cc diye girip 345 cc ile çıktım Ama doktora bırakmıştım resim fln göstermiştim cidden istediğimi anlamış memnunum şimdilik
Ben de Şahin Beye olucam. Siz naptınız? Amaliyat oldunuz mu? Kime oldunuz? Bu süreçte yaşadıklarınızı paylaşır mısınız?Merhaba meme ameliyati oldum ardindan duzeltme ve silikonlari cikarma ameliyati yani 6 ayda 3 ameliyat oldum koltukaltindan yaptirma yaparsa meme altindan bir lafim yok kotu gunler gecirdim lenf odem oldum zor atlattim 3 ameliyat parasini disarlardaki dr lara verdim ucretsiz 4. Ameliyati yapacak ama tereddutlerim coookk sakiinnn 4 bin degil 7bin ver fatih beyi ovuyorlar ben gittim duzeltsin diye ama bana sahsen sicak gelmedi belkide dr lara olan guvenim kirildigindan bilemiyorum. Sahin bey de cok uzuldu ama benim cektigimi bir Allah bir ben bilirim..
BEN DOKTOR ŞAHİN ARIKANIN 13 YILLIK HASTASIYIM 3 MEME PROTEZİ AMELİYATI GEÇİRDİM HİÇBİR KOMPLİKASYON GECİRMEDİM 3 Ü BAŞARILI AMİLİYATLARDİ VE ASLA PİSMANLİK YAŞAMADIM BU HER KESTE SORUNSUZ GEÇER DEMİYORUM ŞAHİN BEY ÜZERİNDE Bİ KARALAMA OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM İLLA 10 BIN TL GİBİ Bİ FİYAT VERİNCE DAHA MI İYİ KALİTELİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORSUNUZ HAYIR EN İYİ ÖRNEĞİ KENDİM OLARAK YAZIYORUM BİR KAÇ KOMPLİKASYON YAŞAMIŞ OLAN KİŞİLER OLABİLİR BUNLAR ŞAHİN ARIKAN BEYİN KÖTÜ BİR DOKTOR OLDUGUNUMU GÖSTERİYOR NEDEN BAŞARILI AMİLİYATLAR GEÇİRMİŞ KİŞİLER YAZMIYOR NEDEN SÜREKLİ Bİ KARALAMA DİĞER DOKTORLARİ ARASTIRMANIZI İSTİYORUM KAÇTA KAÇI MUTLU VE SORUNSUZ AMİLİYAT GEÇİRMİŞ BU YAZIYİ YAZMAMIN SEBEBİ ON YARGILARI KIRMAK BİR KAÇ YAZIYA BAKARAK YARGILAMAYIN DERİM ((İYİ GUNLER))
Canım biz 4 kişi Dr Şahin Arıkan da silikon ameliyatı olduk bir arkadasım ayrıyetten karın lipo ve germe ameliyatı oldu ilk ben taktırdım protez sonra beni görünce arkadaşşarımda izmire gitti şahin bey de oldu Bir sene oldu çok çok memnunum his kaybı hiçbirimizde yok çok şükürŞahin Arıkan da olan başka arkadaş yok mu yorumlar çok az kimi iyi demiş kimi karalamış anlamadım gitti
ulaşabildiniz mi? banada yardımcı olur musunuzSahın arıkana nasıl ulasabılırım yardımcı olurmusunuz