Merhaba meme ameliyati oldum ardindan duzeltme ve silikonlari cikarma ameliyati yani 6 ayda 3 ameliyat oldum koltukaltindan yaptirma yaparsa meme altindan bir lafim yok kotu gunler gecirdim lenf odem oldum zor atlattim 3 ameliyat parasini disarlardaki dr lara verdim ucretsiz 4. Ameliyati yapacak ama tereddutlerim coookk sakiinnn 4 bin degil 7bin ver fatih beyi ovuyorlar ben gittim duzeltsin diye ama bana sahsen sicak gelmedi belkide dr lara olan guvenim kirildigindan bilemiyorum. Sahin bey de cok uzuldu ama benim cektigimi bir Allah bir ben bilirim..kızlar merhaba,
19 mayıs İzmirde dr. Şahin Arıkan ile randevum var.
arkadaşım burun ve meme estetiği hatta birde rahim estetiği oldu çok memnun, öve öve bitiremiyor. meme estetiği fiyatı da 4 bin açıkçası çok uygun geldi.
izmirde kliniği varmış, ameliyatı ege şehir hastanesinde yapıyor. nette hiçbir şey bulamayınca korktum hastaneyi aradım kendisi dış doktorumuz ameliyatlarını burada yapıyor dediler.
nooolurr yardım edin, çok kafam karıştı, arkadaşım o kadar memnun ki hem o yüzden hem fiyat açısından ikna oldum fakat fiyatın bu kadar düşük olması sonradan kafamı karıştırdı açıkçası :s
Merhaba meme ameliyati oldum ardindan duzeltme ve silikonlari cikarma ameliyati yani 6 ayda 3 ameliyat oldum koltukaltindan yaptirma yaparsa meme altindan bir lafim yok kotu gunler gecirdim lenf odem oldum zor atlattim 3 ameliyat parasini disarlardaki dr lara verdim ucretsiz 4. Ameliyati yapacak ama tereddutlerim coookk sakiinnn 4 bin degil 7bin ver fatih beyi ovuyorlar ben gittim duzeltsin diye ama bana sahsen sicak gelmedi belkide dr lara olan guvenim kirildigindan bilemiyorum. Sahin bey de cok uzuldu ama benim cektigimi bir Allah bir ben bilirim..
Merhaba meme ameliyati oldum ardindan duzeltme ve silikonlari cikarma ameliyati yani 6 ayda 3 ameliyat oldum koltukaltindan yaptirma yaparsa meme altindan bir lafim yok kotu gunler gecirdim lenf odem oldum zor atlattim 3 ameliyat parasini disarlardaki dr lara verdim ucretsiz 4. Ameliyati yapacak ama tereddutlerim coookk sakiinnn 4 bin degil 7bin ver fatih beyi ovuyorlar ben gittim duzeltsin diye ama bana sahsen sicak gelmedi belkide dr lara olan guvenim kirildigindan bilemiyorum. Sahin bey de cok uzuldu ama benim cektigimi bir Allah bir ben bilirim..
Az evvel tel ile konustum cok negatifti guvenmeyin kendisine biz davalik olacagiz galiba....bir de 4. ameliyatı şahin bey mi yapacak tekrar? off çok korktum şuanda
Az evvel tel ile konustum cok negatifti guvenmeyin kendisine biz davalik olacagiz galiba....
Rica ederim canim iyi olmana cok sevindim kim yapti bende bursada olacagim galiba bir yakinimin tavsiyesiyle durumum ayni insallah iyilesirsem bursa da ki dr a gidecegim. 4. Ameliyatimi olacagim. Sahin beye guvenmiyorum. Canimi nasil emanet edeyim? Durumum nasil diye merak bile etmiyor....merhaba nasılsınız? ameliyatınızı oldunuz mu?
hem merak ettim sizi hemde tekrar teşekkür etmek istedim. bursa'da oldum ameliyatımı şuan çok memnunum, izmir'e gidip gelmem bile mümkün değilmiş uyardığınız için çok teşekkürler...
Rica ederim canim iyi olmana cok sevindim kim yapti bende bursada olacagim galiba bir yakinimin tavsiyesiyle durumum ayni insallah iyilesirsem bursa da ki dr a gidecegim. 4. Ameliyatimi olacagim. Sahin beye guvenmiyorum. Canimi nasil emanet edeyim? Durumum nasil diye merak bile etmiyor....
Rica ederim canim iyi olmana cok sevindim kim yapti bende bursada olacagim galiba bir yakinimin tavsiyesiyle durumum ayni insallah iyilesirsem bursa da ki dr a gidecegim. 4. Ameliyatimi olacagim. Sahin beye guvenmiyorum. Canimi nasil emanet edeyim? Durumum nasil diye merak bile etmiyor....
Eylul gibi dusunuyorum nasipse tamamen iyilesmeyi bekliyorum. Insallah tamamen gecerde gider ameliyatimi olurum. Sagol canim destegin icin.. Sevgiler..Canım başka doktoru düşünmekle çok iyi etmişsin . Bursa'daEliff16 vardı o memnundu doktorundan ama kimdi doktoru hatırlayamadım. Umarım herşey gönlünce olur . Ne zamana ameliyat olmayı planlıyorsun peki ?
Bursa'da kimi tavsiye ettiler canım? Ben Alper Bayraktar'a ameliyat oldum. Kendisi Bursa'da çok ünlü çok da başarılı bir doktor. Ben çalıştığım şirketin hekimiyle görüşmüştüm o da araştırıp 3 doktor ismi verdi Alper Bayraktar, Adnan Erdem ve Murat Tezcan.. Murat tezcan'dan memnun kalmayanları duyunca gitmedim Alper bey ve Adnan bey ile görüştüm. Açıkçası Alper bey bana çok güven verdi işinde çok ciddi Adnan beyin tavırları hoşuma gitmedi bir de M Meselatugba ile bu forumda tanıştık o da 5 mayısta ameliyat olup memnun kalınca Alper bey'i tercih ettim. Şuan için bir sıkıntım yok sağ göğsümde bir batma var zaten daha 1 hafta oldu normal ama ben en ufak şey için bile arayıp soruyorum Salı kontrolüm var yolunda gidiyor herşey o yüzden tavsiye edebilirim.
Dr aydan ay diye bir bey tanidigim ile beraber gidecegiz. Sizin adiniza cook sevindim sakincasi yoksa ne fiyata yapti ve meme alti mi yapti?
tesekkur ederim koltukalti mi meme alti kesisi mi yapti birde canim ameliyat sonrasi Izmir e araba kullanarak gelebilir miyim senceSağol canım, inş bir an önce iyileşirsin Şen'de Bursa'ya geldiğinde bir ihtiyacınız olursa çekinmeyin lütfen
9bin e anlaştık biz zaten piyasa 8-10 arası değişiyor Bursa'da..
Kas üstü yapıldı bana gittiğim bütün doktorlar kas üstü dedi meme dokum olduğu için zaten kası kesmeyi tercih etmiyoruz mecbur kalmadıkça dediler ben 290 300 cc diye girip 345 cc ile çıktım Ama doktora bırakmıştım resim fln göstermiştim cidden istediğimi anlamış memnunum şimdilik
tesekkur ederim koltukalti mi meme alti kesisi mi yapti birde canim ameliyat sonrasi Izmir e araba kullanarak gelebilir miyim sence
Iyyyk biraz zor bu surec koltualtimdan boyle aci olmamisti ancak eli kolu sisirdik neyse bakicaz bir caresine .. Sevgiler.. Saglikla kalin kizlar..meme altı yaptı canım koltuk altı tercih etmiyor pek
benim kas üstü olmasına rağmen dikişlerim çok sızladı ağrılarım oldu hani öyle dayanılmaz acılar çekmedim ama şişlik yüzünden kol hareketlerim fln çok kısıtlandı, birde alerjik ve hassas bir cildim var dikişlerim hala batıyor zor iyileşecek, hastane evim arası 10 dk 10 kere çığlık attım arabayla gelene kadaro yüzden bence zor araba kullanarak gelmen, 4. 5 gün dönebilirsin diye tahmin ediyorum tabi ameliyat bu ne olacağı belli olmaz canım
canımmmCanım başka doktoru düşünmekle çok iyi etmişsin . Bursa'daEliff16 vardı o memnundu doktorundan ama kimdi doktoru hatırlayamadım. Umarım herşey gönlünce olur . Ne zamana ameliyat olmayı planlıyorsun peki ?