Merhaba , ben de 10 gün önce ameliyat oldum. 175 ve 200 cc koyuldu. Ben de sporcu sütyeni giyiyorum ve ilk günden itibaren banyo yapıyorum. Panduman ve krem sürüyorum. Bir şey soracaktım benim göğüs uçlarım biraz aşağı doğru o sonradan düzelir mi acaba ? Bir de ne kadar küçüldü ilk günle bugünki halinizi kıyaslarsanız. Teşekkür ederim

Merhabalar çok geçmiş olsun dilerim hızla sorunsuz iyileşirsiniz O meme uçlarının duruşu normal ve başta herkesin öyle oluyor. Meme üstündeki aşırı şişliklerden meme ucu aşağıya bakıyor. Üstteki ödemler gittikçe 2. ay civarında meme uçlarınız size bakar hale geliyor. Daha da şekli oturup memenin ödem iyice gidince de hafif yukarı bakar hale geliyor. Ben 4. ayda şu anda bakışıyorum kendileriyle benim de yüzde yüz tam şeklini almadı hala. Uçlarda pufidik bir şişkinlik varsa ona da hiç takılmayın onlar da azalıyor zamanla. Dikişleriniz iyileşecek esneyecek meme tam şeklini bulacak sonra. Küçülme bende yüzde 30 gibi oldu ilk ameliyat günlerine göre. O üstteki aşırı şişlik indikçe doğallaşıp güzelleşiyorlar hiç merak etmeyin.

çok geçmiş olsun ben medikey clinicte olmuştum meme büyütme operasyonumu çok güzel geçti, sonuçtan memnunum siz nerde olmuştunuz
Çok teşekkürler size de geçmiş olsun memnun olmanıza çok sevindim güzel sağlıklı günlerde tadını çıkarın Alfa Cerrahi merkezinde oldu operasyonum ben de çok memnun kaldım.

Çok teşekkür ederim içimi rahattınız iyi günler dilerim

merhaba acaba bana da doktorun ismini iletebilir misiniz yaşım şu an 20 ve ben de sarkikliktan cok rahatsizim muhtemelen ileride yaptirabilirim fiyatlar nasıl bilmiyorum ama bakalım tesekkur ederim simdidenn

merhaba acaba bana da doktorun ismini iletebilir misiniz yaşım şu an 20 ve ben de sarkikliktan cok rahatsizim muhtemelen ileride yaptirabilirim fiyatlar nasıl bilmiyorum ama bakalım tesekkur ederim simdidenn
Elbette paylaşabilirim. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki ben de hep rahatsızlığını yaşadım. Umarım sağlıkla keyifle doğru zamanda kavuşursunuz siz de

Merhaba; rica etsem doktor isminizi paylaşabilir misiniz? Çok geçmiş olsun.

Merhaba doktorunuzun adını öğrenebilir miyim acaba ben de dr arasıyısındayımda

Herkese merhaba ameliyat olan arkadaslarada bi an once sifa diliyorum. Gectigimiz persembe bende ameliyat oldum henuz 4. Gunum ama ben farkli bir konuda danismak istiyorum. Adetime daha 14 gun varken regl oldum. Boyle bir problem yasayan oldumu acaba amestezi ve agri kesicilerden midir emin degilim ama bu durum asiri huzursuz etti.
Ameliyata gelirsek 320 cc motiva kondu diklestirmede yapildi sol gogus sis ve saga gore orantisiz . Agrilar desen illa ki var uyuyup uyaninca ozellikle. Kolumu kaldirmaktansorun yasamiyorum ama tercihde etmiyorum birde ameliyat korsesi asiri sıkıyor:)

Çok geçmişler olsun. Size de hızlı bir iyileşme ve sonrasında sağlıkla tadını çıkarmanızı dilerim. Bende erken gelme değil ama gecikme oldu sonraki iki ay. Tekrar tam düzene girmesi 3. ayı buldu. Anestezi yanında ameliyatın vücuda yaşattığı şoktan da oluyor zannediyorum. Sol sağ orantısızlığı da ağrılarınız da çok normal hepsi geçecek iki hafta toplamda sıkmak lazım dişinizi. Zannediyorum ben size cevap verebilene kadar bile rahatlamanız olmuştur. Orantısızlıkların gitmesi zaman alıyor ben 4. ayda daha hala tam toparlanmadı bir de iki meme aynı değil ameliyattan sonra da özelllikle bir düzeltme olmadıysa o hafif farklılıklar devam edecek bu da doğal durmasına katkıda bulunuyor zaten siz fark ediyorsunuz başka kimse değil=) Korseniz de zannediyorum rahatlar ödemleriniz indikçe. Okuduysanız bende pek olmadı o sorun çünkü korse hem sonradan takıldı hem de doktorum bol taktı sıkmasın dedi. Korse sonradan çok iyi geliyor diye okumuştum hep başta sorun yaşasa kişiler.

Merhaba cevabınız icin tesekkurederin tecrubeli insanlari dinlemek cok iyi geliyor buvsirecte. Ya bana da asiri sikti gogusler 90 95 oldu korse 80 yani mahvvetti beni baska bi korse ismarladm artik nenzamana gelrsenillaki belimi dikis yerlerimi acitiyo cunku amamkorseyi cikarincada rahatsizlik oluyor duramiyorum oyle tasiyamiyorum sanki :) 4nyas kizimdanvar zor surecmis gercekten ins sonunda mutluluk olacak

Evet korse kesinlikle işlevsel ama ben de başlarda sıkmasını istemezdim öyle bir ayar gerekiyor ki hem kavrayacak hem acıtmayacak. İyi etmişsiniz ödemleriniz inene kadar biraz daha geniş kullanır sonra elinizdeki mevcut olanla devam edersiniz. Bazı doktorlar özellikle dar veriyorlar anladığım kadarıyla. Benim bir de implantlarım çok küçük o yüzden öyle sabitlemek vs de gerekmemiş olabilir=)

Çocukla zor ben de bekledim baya bu sebeple ama şunu düşünün zoru atlattınız. En zoru ilk 10 gün. Şimdi büyük bir hızla iyileşeceksiniz. Kendiniz yormayıp istirahat etmeye bakın her fırsatınız olduğunda. Bazı işler bekleyiversin bu süreçte.

Gercekten zor bir surecmis bi anda ayaklanamiyorsun yani uyumak zaten sorun oluyor her uyaninca asiri bi agri insnsonucunda yuzumuz gulsun diyelim :) cok memnun oldum yazdiginiza cok tesekkurederim. Kendinize iyi bakin

Gercekten zor bir surecmis bi anda ayaklanamiyorsun yani uyumak zaten sorun oluyor her uyaninca asiri bi agri insnsonucunda yuzumuz gulsun diyelim :) cok memnun oldum yazdiginiza cok tesekkurederim. Kendinize iyi bakin
Siz de öyle ve emin olun sonu değmese kimse bu süreci çekmez. 1 hafta 10 güne mis gibi ayaktasınız 2 ay sonra da aman ne güzel oldular diye aynadan gözünüzü alamayacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…