- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.209
- Konu Sahibi Tiramisu35
Evett bayramınız kutlu olsuunn hepinizinnn evet bende 34 beden giyiyorum ama iç çamaşırlarda anca H&M marka sütyenler oluyor yüzde yüz dolgu 70 beden 34 bedene tekabül ediyor. Ki onlar bile büyük geliyor Eve gidince ölçeyim olmazsa.. Yazarım mutlaka..
Beni en çok korkudan bebek olduğunda ameliyat sorası göğüslerimin sarkması. Şimdi dokum yok ama illaki çocuk olacak büyüyüp sarkar mı acaba ?
Bu arada muayene için bende çok bekledim acayip yoğun zaten. O zaman sizin göğüsler baya esnek çatlak filan da olmaz ve olabilecek maximum olur heralde..
Bende çok korkuyorum ama göze aldım her şeyi acısını sıkıntısı yeterki olsunn. Ben bile heyecanlıyım taa ocakta olacak olmasına rağmen
Sarkma olan göğüste var olan birşey, bizim için geçerli değil. Ben de çok Ümit ettim büyür diye ama üç çocuk emdikten sonra hatta daha da küçüldü. Silikonla sarkma olur mu onu bilmiyorum ama netten fotoğraflarına bakmıştım yabancı birinin hamile kalıyor doğuruyor emziriyor vs hep aynı kalıyordu göğüsleri ama pratikte Nasıl olur bilmiylrum . Çok şükür benim bitti o süreçlerim . Yerimi gençlere bırakıyorum