Canım sende mi kas altı olmuştun hatırlayamadım ama süreçler farklı hepimizin vücut yapılarımız farklı zamanla yumuşayacaklar benimki de öyle normal meme gibi olmadı zaten ama o taş gibiliği gitti hani parmağımla bastırınca deri çöküyor onu anlatmaya çalıştım yumuşacık olması için daha zamanımız var :)) bugün pentiden penye sporcu sütyenine benzer bi sütyen aldım şu an onu giyiyorum çok rahat oldu ameliyat sütyeni biraz tipsiz gösteriyor göğüsleri dışardan bakınca sanki değil mi
)
elifim demek senin sürecin
newhope la bir onun da bir ay filan oldu sanırım yada biraz geçmiştir .. baskı hissi oluyor hafiften bir de göğüslerimde pul pul dökülme oldu sanki kepek gibi derim gerildiii için sanırım sizde de oldu mu kızlar?
Talihsizlikler yaşamışsınız ama çok şükür ki telafisi olan şeylerdi iyi olmanıza memnun olmanıza çok sevindim 400 cc hepimizin hayallerini süslese de herkese nasip olmuyor :))
Canım inşallah sen de böyle çabuk iyileşirsin ben kontrole gittiğimde doktora sordum hani bu sizinle mi alakalı yoksa Benimle mi alakalı diye çok mütevazi bir doktor ne kadar bana bağlı desem de doktorun etkisi büyük ben çok özenle yapıyorum ameliyatları dokuya zarar vermeden diyor doku tahribatı olunca hareket etmek iyileşmek epey zorluyor insanı tabii .. sürecini Merakla bekliyorum canım