İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

sağol canımm böyle yorumları okuyuncada rahatlıyorum bi nebze sık dişini hepsi geçicek bir ay dolunca diyorum. yanlış anlaşılmayım kızlar ben aslında çok tezcanlı biriyim kendi işimi kimsenin yapmasına izin vermem çünkü beğenmem ağrı sızı değil tahammül edemediğim eski özgürlüğüme bidaha kavuşamıyacakmıyım korkusu çünkü hızlı bile yürüyemiyorum en ufak bi iş yaptığımda(mesla çamaşır sermek gibi) 8 katlı merdiven çıkmış gibi yoruluyorum. çok korkuyorum eskisi gibi olamazsam diye buda psikolojimi alt üst ediyo biran önce geçsin bitsin bu süreç off çok sıkıldım
bende öyleyim iş konusunda hiç müdanam yoktur çok koydu birilerine muhtaç olmak.ama çok şükür eskiye dönmeye başladım.bu vesileyle de sağlımızın değerini bir kez daha anliyoruz :dua:eee napalım herşeyin bi bedeli var:KK39:

benimkilerde hiç yok desem yeri canımyaa hala taş gibi bugün oonuncu günüm baskıda hiç azalmadı sanki yürürken hep öne doğru çekiyolarmış gibi ikiside sanırım bir ay boyunca böyle devam edicek bu inşllh çok sürmez normale dönmemiz

Canım sende mi kas altı olmuştun hatırlayamadım ama süreçler farklı hepimizin vücut yapılarımız farklı zamanla yumuşayacaklar benimki de öyle normal meme gibi olmadı zaten ama o taş gibiliği gitti hani parmağımla bastırınca deri çöküyor onu anlatmaya çalıştım yumuşacık olması için daha zamanımız var :)) bugün pentiden penye sporcu sütyenine benzer bi sütyen aldım şu an onu giyiyorum çok rahat oldu ameliyat sütyeni biraz tipsiz gösteriyor göğüsleri dışardan bakınca sanki değil mi :KK66:)
Benim bugun 32.gunum bikac gundur yumusamaya basladi.seni cok iyi anliyorum ozellikle yururken asagiya ve iceri dogru sanki taş asmislar gibi bi baski oluyodu bendede .biraz sabir Allah kolaylik versin hepimize:dua:
elifim demek senin sürecin newhope newhope la bir onun da bir ay filan oldu sanırım yada biraz geçmiştir .. baskı hissi oluyor hafiften bir de göğüslerimde pul pul dökülme oldu sanki kepek gibi derim gerildiii için sanırım sizde de oldu mu kızlar?

Gogus sargim acildi muhtesem duruyorlar simdi kıyaslama yapıyorum da ilk takılan protez duvara asılmış pano gibi duruyordu eğreti ama şimdiki mükemmel reha bey gerçekten çok iyi bir doktor ne ağrım oldu nede başka sıkıntı

Talihsizlikler yaşamışsınız ama çok şükür ki telafisi olan şeylerdi iyi olmanıza memnun olmanıza çok sevindim 400 cc hepimizin hayallerini süslese de herkese nasip olmuyor :))

bende yakında ısten cıkıcam dusunuyordum ama suan roaccuant tedavısı goruyorum.sanırım yasakmıs.gercı ayın 3 un de muaneye gıdıcem bakalım doktor ne dıyecek tiramisu35 senın ıyılesme surecın benı mutlu edıyor
Canım inşallah sen de böyle çabuk iyileşirsin ben kontrole gittiğimde doktora sordum hani bu sizinle mi alakalı yoksa Benimle mi alakalı diye çok mütevazi bir doktor ne kadar bana bağlı desem de doktorun etkisi büyük ben çok özenle yapıyorum ameliyatları dokuya zarar vermeden diyor doku tahribatı olunca hareket etmek iyileşmek epey zorluyor insanı tabii .. sürecini Merakla bekliyorum canım

Canım sende mi kas altı olmuştun hatırlayamadım ama süreçler farklı hepimizin vücut yapılarımız farklı zamanla yumuşayacaklar benimki de öyle normal meme gibi olmadı zaten ama o taş gibiliği gitti hani parmağımla bastırınca deri çöküyor onu anlatmaya çalıştım yumuşacık olması için daha zamanımız var :)) bugün pentiden penye sporcu sütyenine benzer bi sütyen aldım şu an onu giyiyorum çok rahat oldu ameliyat sütyeni biraz tipsiz gösteriyor göğüsleri dışardan bakınca sanki değil mi :KK66:)

elifim demek senin sürecin newhope newhope la bir onun da bir ay filan oldu sanırım yada biraz geçmiştir .. baskı hissi oluyor hafiften bir de göğüslerimde pul pul dökülme oldu sanki kepek gibi derim gerildiii için sanırım sizde de oldu mu kızlar?

Talihsizlikler yaşamışsınız ama çok şükür ki telafisi olan şeylerdi iyi olmanıza memnun olmanıza çok sevindim 400 cc hepimizin hayallerini süslese de herkese nasip olmuyor :))

Canım inşallah sen de böyle çabuk iyileşirsin ben kontrole gittiğimde doktora sordum hani bu sizinle mi alakalı yoksa Benimle mi alakalı diye çok mütevazi bir doktor ne kadar bana bağlı desem de doktorun etkisi büyük ben çok özenle yapıyorum ameliyatları dokuya zarar vermeden diyor doku tahribatı olunca hareket etmek iyileşmek epey zorluyor insanı tabii .. sürecini Merakla bekliyorum canım
ılac kullandıgım ıcın ertelenebılır. :KK43: bakım doktorlar ne dıyecek..

benimde cildim çok gerildi inceldi ama dediğin gibi pul pul dökülme yok.ama yinede cilt gerginliğim yumuşasın diye vücut yağı sürüyorum belkide ondan olmadı dökülme.amannn o gerginlik geçti ya çok şükür bugünüme:nazar::KK71:

benimde cildim çok gerildi inceldi ama dediğin gibi pul pul dökülme yok.ama yinede cilt gerginliğim yumuşasın diye vücut yağı sürüyorum belkide ondan olmadı dökülme.amannn o gerginlik geçti ya çok şükür bugünüme:nazar::KK71:

Ya ben çok kötüyüm o konuda ne yüzüme be elime basit kremlerden dahi sürmem alışkanlığım Yok .. doktor bepanten ve ağrılar/morluklar için bi krem yazmıştı onu bile iki gün arayla filan kullanabiliyorum habire unutuyorum.. halbuki diyorum ki her gün yatarken filan mesela yüzüme de krem sürsem Harika olur cildi nemlendirmek Laz'ım ama yapamıyorum ..

Ya ben çok kötüyüm o konuda ne yüzüme be elime basit kremlerden dahi sürmem alışkanlığım Yok .. doktor bepanten ve ağrılar/morluklar için bi krem yazmıştı onu bile iki gün arayla filan kullanabiliyorum habire unutuyorum.. halbuki diyorum ki her gün yatarken filan mesela yüzüme de krem sürsem Harika olur cildi nemlendirmek Laz'ım ama yapamıyorum ..
normalde ben de öyleyim ama bunda can acısından hiç bişeyi ihmal etmedim bi an önce iyileşeyim diye

normalde ben de öyleyim ama bunda can acısından hiç bişeyi ihmal etmedim bi an önce iyileşeyim diye

Ben hiç ilaç bitiremem ama ben de korkudan antibiyotiği bitirdim :)) gastrit ve reflü var bende çok çektirmesine rağmen onun bile ilaçlarını doğru düzgün almam ama antibiyotiği bitirdim :))

Okullar açıldığından beri çok fazla giremiyorum aklıma bile gelmiyo eve zor atıyorum kendimi :KK43: Tiramisu35 Tiramisu35 iyisin dimi canım ?
Bende bi aralıkta arayıp aml tarihimi almaya çalışacağım.. Net tatih istiyorumm

Okullar açıldığından beri çok fazla giremiyorum aklıma bile gelmiyo eve zor atıyorum kendimi :KK43: Tiramisu35 Tiramisu35 iyisin dimi canım ?

Canım ben de ders çalışıyorum hem işte de çalışıyorum girmek zor oluyor çoğu zaman ameliyat tarihini alsan iyi olur tabii az kaldıııı :KK66:)

Canm sen hangi okuldaydın aydında sakıncası yoksa sorsam..ameliyat tarihini alınca kapora veriliyor ya belki zamlı fiyat tan olmaz 7 bine halolur inşallah..

Canm sen hangi okuldaydın aydında sakıncası yoksa sorsam..ameliyat tarihini alınca kapora veriliyor ya belki zamlı fiyat tan olmaz 7 bine halolur inşallah..
İnşallah artış olmaz yaa ..
Söylemesem daha iyi hem herkes görüyor ya hem aydın küçük bi yer hem de kimseye söylemedim okulda herkes birbirini bilir tahmin edilir :silah:
O yüzden kusura bakma canım :KK43: söylemeyi isterdim konumuz meme olmasaydı :olamaz:

Valla hiç belli olmaz tanışıyo da olabiliriz evlenip buraya gelince ortak o kadar çok arkadaş çıktı ki yok artık diyoeum o yüzden hiç belli olmazz :)))
Bu arada sen de mi öğretmendin unuttum yaa
Yok canm ben ev hanımıyım..haklısın bende istemedim ve istemiyorumda kimsenin bilmesini çünkü olay meme el kol değil :)))....ama dersen ikimizin arasında kalsın her şekilde yardımcı olurum bende duyulmasıni istemeyenlerdenim.seni anlıyorum :))

Merhaba,
Aylardır forumu takip ediyorum , sayenizde meme silikonu hakkında çok yüzeysel bilgiye sahip olduğumu anlamış oldum :KK15:
Ben de yaptırmayı düşüyorum , önümüzdeki mayıs düğünüm var. Umarım bir an önce korkumu yenip adım atabilirim :işsiz:

Merhaba,
Aylardır forumu takip ediyorum , sayenizde meme silikonu hakkında çok yüzeysel bilgiye sahip olduğumu anlamış oldum :KK15:
Ben de yaptırmayı düşüyorum , önümüzdeki mayıs düğünüm var. Umarım bir an önce korkumu yenip adım atabilirim :işsiz:
güzelim geç bile kalıyosun ozaman bırak düşünmeyi biran önce dr bulup olmaya bak düğüne kalmış altı ay o protezler anca yerine yerleşip yumuşar acele et derim ben

X