- 22 Nisan 2015
- 115
- 84
-
- Konu Sahibi Tiramisu35
- #2.881
Canim cok gecmis olsun hastaneden geldigim gece agrim olmustu ama ertesi gun yani ameliyatin 3.gecesi kabus gibiydi. Drenler alindiktan sonra cok hafifliyorsun, 5.gunden sonra da agrin olmuyor zaten merak etmeBende sabaha göre biraz daha iyiyim, sabah çok ağrım vardı konuştum doktorumla. İlaçlarımı sıklaştırdı ilgin için teşekkürler inşallah hemencik geçer
Çok teşekkür ederim. Benimde 6.günüm ve bugün rahatladım, gerginlik gitmeye başladı ağrım hiç yok. Bu şişlik ne zaman geçecek acaba?Canim cok gecmis olsun hastaneden geldigim gece agrim olmustu ama ertesi gun yani ameliyatin 3.gecesi kabus gibiydi. Drenler alindiktan sonra cok hafifliyorsun, 5.gunden sonra da agrin olmuyor zaten merak etme
21 gunde odem iner 1.ayda güzelleşir 3.ayda otururÇok teşekkür ederim. Benimde 6.günüm ve bugün rahatladım, gerginlik gitmeye başladı ağrım hiç yok. Bu şişlik ne zaman geçecek acaba?
Benim ilk haftadan sonra tüm ağrım ve gerginlik baskı hissi geçmişti 1 ay sonra hiçbir şey kalmıyor canım. Yan yatabilirsin ama üstüne yatamıyorsun tabiÇok teşekkür ederim. Benimde 6.günüm ve bugün rahatladım, gerginlik gitmeye başladı ağrım hiç yok. Bu şişlik ne zaman geçecek acaba?
İyi akşamlar benim bant yerlerinden kan bulaşıyor tişörtüme bu normal mi?Benim ilk haftadan sonra tüm ağrım ve gerginlik baskı hissi geçmişti 1 ay sonra hiçbir şey kalmıyor canım. Yan yatabilirsin ama üstüne yatamıyorsun tabi
Biraz yumuşuyor ödemlerde geçiyor şişlik kalmıyor fazla ama doğallaşması 3 ayı bulur
Çok normal benim sporcu sütyenimin alt tarafına kan bulaşıyordu hepİyi akşamlar benim bant yerlerinden kan bulaşıyor tişörtüme bu normal mi?
Teşekkür ederim, benimde kanamam durdu. 13.günüm bugün Doktorum daha masaj vermedi ve sütyen taktırmadı bununla alakalı bilginiz var mı?Çok normal benim sporcu sütyenimin alt tarafına kan bulaşıyordu hep
geçmiş olsun, hayırlı olsun. kime oldunuz ameliyatı izmirdemi oldunuz?Teşekkür ederim, benimde kanamam durdu. 13.günüm bugün Doktorum daha masaj vermedi ve sütyen taktırmadı bununla alakalı bilginiz var mı?
Teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun. Evet İzmir’de Fatih Uygur hocaya oldumgeçmiş olsun, hayırlı olsun. kime oldunuz ameliyatı izmirdemi oldunuz?
bende Fatih beye oldum ameliyatımı 13 kasım günüTeşekkür ederim sizinde hayırlı olsun. Evet İzmir’de Fatih Uygur hocaya oldum
1 ay var aramızda, bir an önce ödem geçsin otursun istiyorum merak içindeyimbende Fatih beye oldum ameliyatımı 13 kasım günü
Eşim esnaf olduğu için izin diye birşey yok maalesef . Gerçi ben evde olunca annem de oğlumu bırakıp alabilir ben de evde kızlara göz kulak olurum. Acaba araba ne Zaman kullanabiliyoruz oğlumun çantası çok ağır oluyor yürüyerek bıraksam da bir süre sonra çantayı benim taşımam gerekiyor belki o zaman taşıyamam arabayla bırakacak kadar iyi olursam yine ben götürür getiririm .. Eşim belki her zaman müsait olmaz...
O kadar çok ameliyat vs düşündüm ki rüyamda da ameliyat gördümama çok güzel olmuştu ve hiç Ağrım filan da yoktu ... Sen bugün nasılsın ?
@Tikkabilla canım çok sağol... Çabucak geçse Zamanyalnız aksi gibi burnun akmaya başladı hafiften eğer ameliyat Zaman'ı da böyle olursam ameliyatım ertelenmez de mi?
ne kadar icten yazilariniz...kac yasindaydiniz ameliyat oldugunuzda cokk merak ettm ve agriniz cok oldu mu bi de okula goturebildiniz mi yavrunuzu yoksa zor mu oluyormus gercekten?
4 ay oldu bitti iyiki diyorum benimde tek keşkem beklemek olmuş çok mutluyum