- 17 Mart 2018
- 115
- 74
- 39
-
- Konu Sahibi Tiramisu35
- #2.901
Size tavsiyem Yeşilyurt eğitim araştırmada murat Tüzüner var fiyat olaraktan uygun çıkar ben henüz görüşmedim Kasım 5 randevum var olumlu mesajlar okudum bir görüşün derim bende daha gitmedim
Canım :) iyiyim valla sen nasılsın ?Kızlar selam ...nasılsınız iyi misiniz ?
Canım :) iyiyim valla sen nasılsın ?
Herkes bir anda ortadan kayboldu
Cenk tokat ı da araştırabilirsiniz.Kizlar lütfen Doktor önerinn lütfen
Fatih Uygur mu Ufuk Bilkay mi? Ya da daha iyisi var mi? 3 hafta izin alip Izmire gidicem aradan ciksin istiyorum cokta korkuyorum...
Merhaba ayrık ve tübüler memeye yuvarlak mı yoksa damla model protez mi tercih etti doktorunuz? Ve görselleriniz varsa özelden paylaşabilir misiniz benim de oldukça ayrık ve hafif tübüler oldukça kafam karışıkKizlar tek soyleyecegim sey masaji ihmal etmeyin onceden ayrik ve tubuler memeye yakin göğüslerim vardi ilk 1 ay hergun duzenli masaj yaptim ve o sekil oturdu goguslerim. ortasinda olsa olsa 1parmak bosluk vardir sutyenle o bosluk da kapaniyor ama hic sutyen takmadim 1.5yildir yalan yok
Ben varım canım.3 yıl oldu aynı doktora meme büyütme ameliyatı oldum çooooook memnunum tavsiye ederim kesinlikleMerhaba kızlar henüz yeni üyeyim. cuma günü meme büyütme için Fatih uygur a randevu aldım çok heyecanlıyım. Yakın zamanda olan varsa lütfen biraz süreç konusunda yardımcı olsun tecrübelerinize ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. Çoğunlukla memnun kalınmış acaba olupta pişman olan var mı fatih beyden?
Cok tesekkurler cevap için peki kaç cc taktı ben 400 istiyorum ama yapar mı acaba cc ye operasyon sırasında mı karar veriyor küçük bişey olsun istemiyorum yıllardır zaten küçücük göğüslerle yaşadımBen varım canım.3 yıl oldu aynı doktora meme büyütme ameliyatı oldum çooooook memnunum tavsiye ederim kesinlikle
Merhaba 350 cc takıldı muayene ettikten sonra doktor karar veriyor.Meme dokusu yağ dokusuna göre uygun bir protez takıyor.Cok tesekkurler cevap için peki kaç cc taktı ben 400 istiyorum ama yapar mı acaba cc ye operasyon sırasında mı karar veriyor küçük bişey olsun istemiyorum yıllardır zaten küçücük göğüslerle yaşadım
Ameliyatı nerede olacaksınızMerhaba 350 cc takıldı muayene ettikten sonra doktor karar veriyor.Meme dokusu yağ dokusuna göre uygun bir protez takıyor.
Ne kadara ve hangi hastanede yapıyormuş ameliyatları? Ben de yaptırmak istiyorum.Merhaba kızlar henüz yeni üyeyim. cuma günü meme büyütme için Fatih uygur a randevu aldım çok heyecanlıyım. Yakın zamanda olan varsa lütfen biraz süreç konusunda yardımcı olsun tecrübelerinize ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. Çoğunlukla memnun kalınmış acaba olupta pişman olan var mı fatih beyden?
Hangi hastanede oldunuz ameliyatınızı?Merhaba 350 cc takıldı muayene ettikten sonra doktor karar veriyor.Meme dokusu yağ dokusuna göre uygun bir protez takıyor.
Alfa tip merkezinde yapıyor 18 binAmeliyatı nerede olacaksınız
Ne kadara ve hangi hastanede yapıyormuş ameliyatları? Ben de yaptırmak istiyorum.
Woww tahminimden çok yüksekAlfa tip merkezinde yapıyor 18 bin
İzmir Ekol de canım 3 yıl oldu.Hangi hastanede oldunuz ameliyatınızı?