İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Yok daha yeni 10.gün şişliklere alışığım da bugün sanki çok daha fazla şişmişlerdi,şimdi biraz hafifledi :) bi de şu masaj olayına takıldım yarın galan başlamam lazım ama benim sağ göğsümün altı hala acıyo yanıo nasıl yapıcam .doktor bağırta bağırta yaptı da ya ben :)))

merhaba canım, bende martta oldum. maalesef iç dekiş benimde hala elime geliyor. ama agrı sızı hiçbirsey yok... için rahat olsun..

Slm canim , 10 nisanda ameliyat oldum , iz kremi kullanmadigim icin kendileri gayet yerindeler ama bu ay kontrole gittigimde Fatih Bey kullanmami onerdi . Ic doku dikislerini hissetmiyorum, 1. Aydan sonra sertlik , kablo hissi kayboldu.
GG Shine kuzum yaa benim o kablo hissi hala var... ama agrı sancı gibi bir dururum yok... 400 acısı diyorsun değil mi?

Kızlar dikiş yerlerine krem sürüyorum ancak bir iki tane kaparık sert sivilce büyüklüğünde sertlik gelio gelime sürerken.böyle olması normal mi.bir de masajı iki taraftan kavrayıp ortaya doğru birleştirip bırakarak yapıyorum 15 20 kez.kafama takıldı yanlardan yapıyorum aşağı dikiş yerlerine parmaklarım ulaşmadan.acaba avuçlarım koltuk altlarından parmaklarım göğüs altından kavrayacak şekilde mi yapmalıyım masajı. hellppp hellppp :))

icecan35 slm :) normal canim zamanla gecer o hissiyat . Masaj konusuna gelirsek Fatih Bey nasil gosterdiyse oyle yapmalisin pek yorum yapamiyorum

Kızlar bugün 25. Günüm göğüsümün alt kısmında, yani kesinin üstüyle meme ucu arasındaki bölgede his kaybı var dokunduğumu fark ediyorum ama orası uyuşturulmuş gibi bu durum normal mi?

Bence nırmal ya o kadarı sonuçta kesi yapılıyor ve içine slikon tıkılıyor doku zedeleniyor doku kendini toparlayıncaya kadar hissizlik uyuşukluk hissi normaldir.

bende yarın sabah fatih beye ameliyat oluyorum. İnsallah sizler gibi bende sonuctan cok mutlu olurum. Fatih bey 375-400 cc dedı ama insallah sonuc yüzümü güldürür. Fatih beye yaptıgı resimlerden gosterdim bazıları tam istediğim gibi ama bazıları sarkık gibiydi. Dr bey onların yapısıyla ilgili oldugunu soyledi insallah benımki de üstten dolgun şekilde olur :)

Şimdiden geçmiş olsun

Hadi bakalımmm umarım istediğinden çok daha güzeli olur
Ben de kremimi sürüp masajımı yaparken bir 22.gün fotosu atayım dedim dikişler ve memişler görseli

GEcmis olsun simdiden :) guzel haberlerini bekliyoruz canim

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için Amelıyattan cıktım 400 cc dual plane yapılmıs. Buyuklugu gozume şimdi çok güzel geldi üst dolgunluguda ama cok ayeı duruyorlar zamanla aralık azalıyor mu arkadaşlar

Canım senin göğüs ayrıklığın nor
Vanım senin göğüs ayrılığın normalde nasılsa o kadar birleşir merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…