- 23 Haziran 2018
- 155
- 76
- 41
-
- Konu Sahibi Tiramisu35
- #2.761
merhaba canım, bende martta oldum. maalesef iç dekiş benimde hala elime geliyor. ama agrı sızı hiçbirsey yok... için rahat olsun..Merhaba kızlar,
Yeni ameliyat olanlar hepinize geçmiş olsun
Ben de 19 Nisan da ameliyat olmuştum 2 buçuk ay oldu. Benimle aynı tarihte ameliyat olanlar izleriniz ne durumda çok merak ediyorum ? Bir de benim kesi yerlerindeki iç doku dikisleri sert bir şekilde elime geliyor dokunduğumda hissedebiliyorum ve gün içerisinde sızlama oluyor oralarda. Fatih Bey herhangi bir problem olmadığını normal olduğunu söyledi. Ancak benim aklıma çok takılıyor. Istanbul da olduğumdan kontrole de gidemedim. Sizler ne durumdasınız? Ağrı sizi oluyor mu hala?
Slm canim , 10 nisanda ameliyat oldum , iz kremi kullanmadigim icin kendileri gayet yerindeler ama bu ay kontrole gittigimde Fatih Bey kullanmami onerdi . Ic doku dikislerini hissetmiyorum, 1. Aydan sonra sertlik , kablo hissi kayboldu.
merhabalar ne kadar ücret ödediniz?Benim 8.günüm fatih bey sütyensiz gez dedi.genelde çoğu kişiden okuduğum ameliyat sütyenini uzun süre kullanıp sonra sporcuya geçmeleriydi.bana neden sütyensiz gez dedi ki kafam karıştı
9500 ödedimmerhabalar ne kadar ücret ödediniz?
Kızlar dikiş yerlerine krem sürüyorum ancak bir iki tane kaparık sert sivilce büyüklüğünde sertlik gelio gelime sürerken.böyle olması normal mi.bir de masajı iki taraftan kavrayıp ortaya doğru birleştirip bırakarak yapıyorum 15 20 kez.kafama takıldı yanlardan yapıyorum aşağı dikiş yerlerine parmaklarım ulaşmadan.acaba avuçlarım koltuk altlarından parmaklarım göğüs altından kavrayacak şekilde mi yapmalıyım masajı.hellppp hellppp :))
Teşekkür ederimmm :)icecan35 slm :) normal canim zamanla gecer o hissiyat . Masaj konusuna gelirsek Fatih Bey nasil gosterdiyse oyle yapmalisin pek yorum yapamiyorum
Benim de öyle.Kızlar bugün 25. Günüm göğüsümün alt kısmında, yani kesinin üstüyle meme ucu arasındaki bölgede his kaybı var dokunduğumu fark ediyorum ama orası uyuşturulmuş gibi bu durum normal mi?
Şimdiden geçmiş olsunbende yarın sabah fatih beye ameliyat oluyorum. İnsallah sizler gibi bende sonuctan cok mutlu olurum. Fatih bey 375-400 cc dedı ama insallah sonuc yüzümü güldürür. Fatih beye yaptıgı resimlerden gosterdim bazıları tam istediğim gibi ama bazıları sarkık gibiydi. Dr bey onların yapısıyla ilgili oldugunu soyledi insallah benımki de üstten dolgun şekilde olur :)
Hadi bakalımmm umarım istediğinden çok daha güzeli olurbende yarın sabah fatih beye ameliyat oluyorum. İnsallah sizler gibi bende sonuctan cok mutlu olurum. Fatih bey 375-400 cc dedı ama insallah sonuc yüzümü güldürür. Fatih beye yaptıgı resimlerden gosterdim bazıları tam istediğim gibi ama bazıları sarkık gibiydi. Dr bey onların yapısıyla ilgili oldugunu soyledi insallah benımki de üstten dolgun şekilde olur :)
GEcmis olsun simdiden :) guzel haberlerini bekliyoruz canimbende yarın sabah fatih beye ameliyat oluyorum. İnsallah sizler gibi bende sonuctan cok mutlu olurum. Fatih bey 375-400 cc dedı ama insallah sonuc yüzümü güldürür. Fatih beye yaptıgı resimlerden gosterdim bazıları tam istediğim gibi ama bazıları sarkık gibiydi. Dr bey onların yapısıyla ilgili oldugunu soyledi insallah benımki de üstten dolgun şekilde olur :)
Benim de 3,5 ay oldu hissizlik hala var yaKızlar bugün 25. Günüm göğüsümün alt kısmında, yani kesinin üstüyle meme ucu arasındaki bölgede his kaybı var dokunduğumu fark ediyorum ama orası uyuşturulmuş gibi bu durum normal mi?
Vanım senin göğüs ayrılığın normalde nasılsa o kadar birleşir merak etmeTeşekkür ederim iyi dilekleriniz için Amelıyattan cıktım 400 cc dual plane yapılmıs. Buyuklugu gozume şimdi çok güzel geldi üst dolgunluguda ama cok ayeı duruyorlar zamanla aralık azalıyor mu arkadaşlar
Hadi gözün aydın inşallah çok hızlı bir iyileşme süreci yaşarsın@icecan35 Ben de bugün direnlerimden kurtuldum [/QUOTE
@Tiramisu35 beni izler misin? Ben de fatih uygura ameliyat olmayı düşünüyorum.