İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

15 gün silikonu çıkarttırma düşüncesi için çok çok kısa bi gün. Ben 20. Gün ün sonra daha anca yeni yeni sırtından destek almadan kalkmaya çalışıyordum. Sonuçta bunun bi ameliyat olduğunu unutuyoruz bazı zaman. 2 aydan sonra hala aynı karardaysan çıkarttır bence. O bile erken.

İlk günden yan yatmaya başladım drmişsin doktor bu konuda serbest mi burakıyor.yarın benimde ameliyat ama hala saati belirleyip söyleyemediler kriz geçircem burda telefon beklemektennn ((

İlk günden yan yatmaya başladım drmişsin doktor bu konuda serbest mi burakıyor.yarın benimde ame

Hadi gözün aydın inşallah çok hızlı bir iyileşme süreci yaşarsın @icecan35 Ben de bugün direnlerimden kurtuldum

Hadi gözün aydın inşallah çok hızlı bir iyileşme süreci yaşarsın @icecan35 Ben de bugün direnlerimden kurtuldum
Ayy inşallah canım heyecan dorukta.iki amrliyat hem göz kapağı hem meme büyütme.göz kapağı hala endişem son anda vaz da geçebilirim bilemiyorum.foto atarmısın nasıl yeni cicişlerin merak ettim.ağrı sızı durumun falan nasıl oldu.

Hmm bıçak altına yatmışken ikisi birden oluvermesi mantıklı iyi bir refakatçi varsa yanında halloluyor her şey. Herkesin süreci farklı ilerlemiş ama benim ki biraz zordu bana göre direnlerim çıkana kadar kısıtlıydı her hareketim. Bir de sırt üstü yatmaktan ağrım çoktu 2 saatte bir uyandım durdum. Bir de hafiften öksürüğüm oldu ameliyattan sonra o yüzden de acı çektim. Şimdi ilk güne göre daha iyiyim ama derimin gerginliği hala çok fazla o yüzden de rahata kavuşamadım daha. Buraya fotoğraf ekleme ve gizliliği konusunda bilgim yok o yüzden albüm işi biraz daha sonra inş

Kas altı ameliyat olan arkadaşlar bir şey sormak istiyorum güngectikce goguslerim yukarıya doğru şişiyor sanki silikon yukarı kayiyor gibi ve omuzlarima kadar gerildigim oluyor sizde böyle bir durum oldu mu? Bir de goguslerdeki gerilme ortalama kaç gün sonra rahatladi sizde?

Gerginlik bende 5. Gün nirvanaya ulaşmıştı.

Slm canim , 10 nisanda ameliyat oldum , iz kremi kullanmadigim icin kendileri gayet yerindeler ama bu ay kontrole gittigimde Fatih Bey kullanmami onerdi . Ic doku dikislerini hissetmiyorum, 1. Aydan sonra sertlik , kablo hissi kayboldu.

Slm canim , bu surec herkeste farkli isliyor . Biraz daha sabret lutfen . Benim (bana gore) cok rahat bir surecim olmustu . Ilk 20 gunden sonra ister istemez yan yatmaya baslamisim uyandigimda fark ediyordum . Sonucta operasyon bu , parmagimiz kesilse bile nasil bir surecte iyilesiyor dusun :)

Merhaba arkadaşlar... ben de uzun uzun bu forumlarda yazılanları okuduktan sonra Fatih beyle görüşmeye karar verdim ve pazartesi günü için randevu aldım. Göğüs büyütme ameliyatını uzun zamandan beri düşünüyordum ancak bu son sene fiziksel görünüşüm psikolojimi o kadar etkiledi ki hiç bir şeyden zevk alamamaya başladım. Ameliyat konusunda korkularım tabiki de var. Çünkü çok zayıfım ve göğüs kafesim dar. Memelerim sıfıra yakın. Muhtemelen kas altı diyecek. Onun dışında en büyük korkum anestezi. Çünkü başka arkadaşların anesteziden sonra saç dökülmesi yaşadığını okudum ve böyle bir yan etkisi de varmış zaten. Benim tiroidden dolayı saç dökülmem var yıllardır ama tutam tutam bir dökülmem olursa diye de kabuslar görüyorum resmen. Bütün bu endişelerime rağmen en azından bi doktorla görüşeyim dedim ve pazartesiye randevu aldım. Randevu sonucunda ya kararsızlıktan sürünerek ömür geçiricem ya da risk alıp tamam yapalım diycem....

Kuşkularını ve endişelerini fatih hoca yla paylaşırsan mutlaka bilgi verecektir. Ameliyattan sonra keşke daha önce yaptırsaydım diyeceksiniz. Ama sabır sabır sabır herşeyin başı

Kuşkularını ve endişelerini fatih hoca yla paylaşırsan mutlaka bilgi verecektir. Ameliyattan sonra keşke daha önce yaptırsaydım diyeceksiniz. Ama sabır sabır sabır herşeyin başı
Hep olumsuz düşünen bir insanım ama olumlu düşünmek için o kadar gayret ediyorum ki... umarım fatih beyle görüştükten sonra bir kuş kadar hafifleyerek çıkarım oradan. Zira şu an kafamda kocaman bir kaya taşıyormuşum gibi.

Canım aynı hislerdeydim emin ol.eşim yıllardır beğenmiyosan yaptır gidelim yapturalım die sürekli destek oldu ama ben hep anestezi ve kesiden dolayı çok korkuyordum.taki bayramda şezlonga yzanıp güneşlenirken bikinimin bomboş olduğunu ve dümdüz yayılan memişlerimi hissedene kadar.kalktım sigara yaktım ve üzüntümü farkedrn eşim hemen aradu randevu aldı.gideyim ama yapturmam dedim fatih bey o kadar rahatlatan ve pozitif bir doktor ki ben iki ameliyata(gözkapağı) karar verip çıktım.10gün sonra da ameliyat oldum.hastane elemanlarının güleryüzlülüğü de paha biçilemezdi ayrıca.bu arada anestezi uzmanı geldi allahım bu cici kız mı beni uyutcak die düşündüm.ama emin ol ben üç kez anestezi aldım bu dördüncü.hiç bukadar rahat uyuyup uyanmamıştım.boğazımda tahriş yok sersemlik yok öksürük yok.allah razı olsun o kızcağızdan da doktorumdan da herşey çok güzel.hiç düşünmeeeeee zaman geçer sadece düşündükçe .değişen bişey olmaz.pazartesi kontrolde olucam ben de saatin uyarsa karşılaşırsak konuşuruz yüzyüze

Çok teşekkür ederim icecan mesajın için...olumlu bir beden algısına sahip olmayı çok denedim, kendimi bu şekilde kabul etmeyi ama beceremedim. Yapmak istediğim pek çok şeyi hep bu yüzden erteledim. Ama artık en azından yerimde oturup düşüncelerle uğraşıp durmaktansa en azından gidip doktorla görüşmenin doğru olacağına karar verdim. Eğer ki ameliyat olmaya karar verirsem, göğüslerimin nasıl olacağından çok anestezinin etkilerini düşünüyorum hep. Yoksa gidip pat diye yaptırıcam...pazartesi günü üç buçukta randevum. Karşılaşabilirsek güzel olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…