İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Slm canim , 10 nisanda ameliyat oldum , iz kremi kullanmadigim icin kendileri gayet yerindeler ama bu ay kontrole gittigimde Fatih Bey kullanmami onerdi . Ic doku dikislerini hissetmiyorum, 1. Aydan sonra sertlik , kablo hissi kayboldu.
GG Shine iz konusundan bende muzdaribim. Valla 1 ayda izlerim kayboldu gitti diyenler var şaşırıyorum. Benim izlerim gittikçe kırmızı bir hal almaya başladı sanki. Iç doku dikisleri de halen sert sert elime geliyor. Ve üstüne üstlük 20 gün sonra düğünüm var. Fatih bey'in izler icin krem haricinde bir onerisi oldu mu? Birde malum yaz dönemi guneslenmenin izleri daha da kalıcı hale getirdigini söylüyorlar. Umarım en azindan 1 yılı doldurduğumuzda izler belli belirsiz olur.

Aylinsmh canım öncelikle hayırlı olsun. Göğüs dokun ne kadar azsa gerginlik o kadar uzun sürüyor. Zaten doku yok içeriye iki tane füze girince iyice geriliyorlar. Bende de gerginlik uzun sürmüştü sanirim 2 hafta boyunca özellikle sabahları yataktan kalkarken göğüslerim şimdi yirtilacak galiba diyordum. Bu yüzden sırtımı kasmaktan hep kulunç oldu. Sonrasında rahata erdim çok şükür. Yukarıdaki ödemin gitmesi ve göğüslerin yerine oturması için masaj çok önemli bence. Ben de göğüslerim neredeyse omzumda gibi hissediyordum ama masaj yaptıkça aşağıya indiler. Birde zamanla ödemlerin gittikçe gözüne o kadar yukarda gelmeyecekler.

Bugün biraz daha gerginliğin rahatladığını hissediyorum dediğin gibi Panciko ben de meme namına bir şey yoktu o yüzden o kadar çok gerilme yaşadım demek ki. Günden güne iyi olacaklar inş. Teşekkür ederim cevap için

Bir de şunu sormak istiyorum. Kesi üzerindeki bantlar ne zaman çıkarılacak. Çarşamba günü 2. Kontrole gideceğim çıkartır mı acaba Fatih bey merak ediyorum açıkcası

Aylinsmh Fatih Bey 10.gunde çıkarabilirsin demişti ama ben cesaret edemedim 15.gününde filan çıkarmıştım. Sonrasında iz için verdiği kremleri kullanmaya başladım ama izler geçmedi benim hala duruyorlar. Umarım seninkiler cabuk geçer canım meme altı kesisiyle olmuştun değil mi?

Evet benim ki de meme altından, bugün 10. Günüm ama bir şey demedi doktor bey bir de ben kendim çıkaramam bayılır düşerim herhalde çıkarırken kontrolüm cumaya kaldı benim o zaman çıkartır belki

Sertlikler icin endiselenme canim cunku bir bakmissin gecmis :) izler icin baska bir sey soylemedi ama guneslenmek ve solaryumun izleri kalici hale gerirdigini duydum ne yazik ki ama pek takmiyorum diyebilirim :)

Merhaba.uzun zamandir girmiyodum.sonra aklima geldi dedim nankorlik etme.meliyat zamaninda okadar girdir soru sordun.hadi bakalim sende senden sonrakilere destek ol. Ben 12 nisanda ameliyat oldum ve coook memnunum.tek sikintim artik arada bir 5 dakkada olsa yuz ustu yatmak istiyorum.bide iz kremi kullaniyorum ama hala yara izleri kirmizi biraz siliklesse iyi olucak.

Benim 8.günüm fatih bey sütyensiz gez dedi.genelde çoğu kişiden okuduğum ameliyat sütyenini uzun süre kullanıp sonra sporcuya geçmeleriydi.bana neden sütyensiz gez dedi ki kafam karıştı

Benim 8.günüm fatih bey sütyensiz gez dedi.genelde çoğu kişiden okuduğum ameliyat sütyenini uzun süre kullanıp sonra sporcuya geçmeleriydi.bana neden sütyensiz gez dedi ki kafam karıştı
Sıkıntı yapma canım. Bana da fatih hoca aynısını söylemişti. Gerek yok giymene demişti daha bantlar çıkarken. Tabi ben korkuma bi süre daha giydim geceleri özellikle. sonra yarım atlet tarzı sporcu sütyeni aldım. 2 aydan sonra da zaten istediğim tarzda sütyenler takmaya başladım

A saol kuzumm içimi ferahlattın ben de mi sorun var heralde dedimm

Arkadaslar bu Ameliyat anlatildigi ve korkutuldugu kadar agrili mi? Yurtdisindan 1 haftaligina gidip yaptirip dönmem lazim birazda panik yapan biriyim, ayaklanir miyim 5 günde ucakla geri dönmek icin?

Son bir soru,sap göğsümün yumuşadığını sanki yerine yerleştiğini hissediyorum ama diğeri şiş,sert ve havada.sizde de böyle mi oldu?
3. Aydayim ben canim , benim de sag gogsum ok ama sol biraz sert , kontrole gittigimde sikinti yok dedi Fatih Bey :) zamanla sag taraf gibi olacak dedi . Biraz da olsa icim rahatladi yani :) senin kontrol ne zaman ?

Canim nasilsin? Memnun olmana sevindim . Kontrolun nasil gecti ? Neler soyledi Fatih Bey ?

Canim nasilsin? Memnun olmana sevindim . Kontrolun nasil gecti ? Neler soyledi Fatih Bey ?
İyiyim teşekkür ederim sütyen takmamamı söyledi ve masajı gösterdi.bir ay oldu ameliyat olalı.bir kez direnler için gittim bir kez de 15 günlükken gittim.birdaha 2.5 aylıkken gidecekmişim.işte şu dikişteki teli soracağım kendisine bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…