İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Merhabalar kontrolden çıktım.hersey yolundaymis. Bide masajı nasıl yapigimi anlattı.sadece iki memeyi yanlardan ittirerek ortada birleştirecem 10 defa.bende masaj diyince baya baya masaj yapcam saniyorum.sizin masajiniz nasil?

Çıkıyorum birazdan hastaneden ama direnler kaliyo ne iğrenç bi durum bu böyle.. pazartesi çıkacakmış
Tatlim..bende dahil cogumuzun 4.gunde çıktı hep. Iceride ister istemez doku kanamasi vs. olabiliyor. En büyüğünü atlattin ameliyatı oldun. 2 güncük daha sabir canim...

Merhabalar kontrolden çıktım.hersey yolundaymis. Bide masajı nasıl yapigimi anlattı.sadece iki memeyi yanlardan ittirerek ortada birleştirecem 10 defa.bende masaj diyince baya baya masaj yapcam saniyorum.sizin masajiniz nasil?
Kuzum... cok sevindim senin icin. Tabi herkesin masaj şekli degisiyor. GG Shine GG Shine ve ben... ayni senin teknikle yapıyoruz... 10 ar defa yanlardan bastirarak ortada birlestirme...sakın ihmal etme...yumusamasinda cok faydali.

Kuzum... cok sevindim senin icin. Tabi herkesin masaj şekli degisiyor. GG Shine GG Shine ve ben... ayni senin teknikle yapıyoruz... 10 ar defa yanlardan bastirarak ortada birlestirme...sakın ihmal etme...yumusamasinda cok faydali.
Yok canım hiç ihmal etmem zaten çok kolay geldi masaj o yüzden şaşırdım ben biraz daha uzun bı masaj bekliyorum.bide yaparken aciycak zannediyorum neyseki acimadi.

Aynen didolin didolin senin yöntemle yapıyoruz. Sabah-akşam olmak üzere tabi ki . Başka neler söyledi ? Bir daha ki kontrol ne zaman senin ?

X