- 15 Mart 2013
- 131
- 107
- Konu Sahibi Tiramisu35
- #2.501
Kanamaya göre degisiyor. Benim 4. Günü cikti... Panciko 'nun demek kanaması daha azmış. Yarin kurtuluyor.Drenler kaç gün sonra çıkıyor acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanamaya göre degisiyor. Benim 4. Günü cikti... Panciko 'nun demek kanaması daha azmış. Yarin kurtuluyor.Drenler kaç gün sonra çıkıyor acaba
Geçmiş olsun canım olsun ağırlık olsun ağrı sızı olmasın , en kısa zamanda atlatman dileğiyle . Güzel haberlerini takip ediyor olacağım .Kızlar çıktım şükür iyiyim. 275 hp takildi agrim sizim yok sadece cpk sertler ustumde ağırlik var sadece. Yag enjeksiyonu da yapılmış
Su dayim bende
Su dayim bende
canim ne kadar güzel ağrın olmamasi, masallah...:))) güle güle kullan cicileri.. ağırlık cok normal o kadari da nazar boncugu olsun.Kızlar çıktım şükür iyiyim. 275 hp takildi agrim sizim yok sadece cpk sertler ustumde ağırlik var sadece. Yag enjeksiyonu da yapılmış
Tatlim..bende dahil cogumuzun 4.gunde çıktı hep. Iceride ister istemez doku kanamasi vs. olabiliyor. En büyüğünü atlattin ameliyatı oldun. 2 güncük daha sabir canim...Çıkıyorum birazdan hastaneden ama direnler kaliyo ne iğrenç bi durum bu böyle.. pazartesi çıkacakmış
Kuzum... cok sevindim senin icin. Tabi herkesin masaj şekli degisiyor. GG Shine ve ben... ayni senin teknikle yapıyoruz... 10 ar defa yanlardan bastirarak ortada birlestirme...sakın ihmal etme...yumusamasinda cok faydali.Merhabalar kontrolden çıktım.hersey yolundaymis. Bide masajı nasıl yapigimi anlattı.sadece iki memeyi yanlardan ittirerek ortada birleştirecem 10 defa.bende masaj diyince baya baya masaj yapcam saniyorum.sizin masajiniz nasil?
Yok canım hiç ihmal etmem zaten çok kolay geldi masaj o yüzden şaşırdım ben biraz daha uzun bı masaj bekliyorum.bide yaparken aciycak zannediyorum neyseki acimadi.Kuzum... cok sevindim senin icin. Tabi herkesin masaj şekli degisiyor. GG Shine ve ben... ayni senin teknikle yapıyoruz... 10 ar defa yanlardan bastirarak ortada birlestirme...sakın ihmal etme...yumusamasinda cok faydali.
Aynen didolin senin yöntemle yapıyoruz. Sabah-akşam olmak üzere tabi ki . Başka neler söyledi ? Bir daha ki kontrol ne zaman senin ?Kuzum... cok sevindim senin icin. Tabi herkesin masaj şekli degisiyor. GG Shine ve ben... ayni senin teknikle yapıyoruz... 10 ar defa yanlardan bastirarak ortada birlestirme...sakın ihmal etme...yumusamasinda cok faydali.
Canım ilk basamak tamamlandı . Biraz daha sabırÇıkıyorum birazdan hastaneden ama direnler kaliyo ne iğrenç bi durum bu böyle.. pazartesi çıkacakmış
Dün sabah oldum 2. günü bitiriyorum artik. Korkulacak hicbirsey yokmuşGeçmiş olsun kenuvera bugün kaçıncı gundu