- 15 Mart 2013
- 131
- 107
-
- Konu Sahibi Tiramisu35
- #2.481
canım; kafanda oluşturdugun bir cup var mı? mesala... b,c, gibi...Oyle mi diyorsunuz çok kararsiz kaldım. Bazilari da eskiden küçük diye bikini giyemiyordum şimdi de büyük diye diyo. Sırf şu cc olayi bende strrss yaratyi şuan yiksa ameliyat stresim yok
Ben de hep 325-350 diye söylemiştim ama göğüs cebim darmış154 boy ve 48 kilo ile 375 cc koydu doktorum fatih bay fakat bu bile küçük keşke daha büyüğünü al saydı vücudum diyorum. Sakın öyle bişey demeyin. İlerde çok pişman olursunuz.
Canım banada 350 takıldı ve hiçte büyük değil.hatta ben Fatih beyden önce bı doktora daha gitmiştim.oda 350 önermişti.ozaman ona sormuştum büyük istemiyorum 350 büyük olmazmı diye.oda daha küçüğü ayrık durur dedi.yani CC boyutuna göre biliyorsun bunların çapları var ve senin omuz genisligin fazlaysa CC kuculunce ayrılıkta artar.sonra Fatih beye ameliyat oldum.ameliyat gunu israrla çok büyük iddali istemiyorum sadece artık balenli destekli sütyen takmak istemiyorum dedim.merak etme yakışanı yapicam dedi birine 350 birine 325 kondu.simdi bakıyorumda umarım şişlikler inince küçülmesiz diyorum çünkü şuan boyut harika. bence sen beklentini soyle ama sonucu doktora bırak onlar CC olayını bizden daha iyi biliyorlar.400cc büyük değil mi? Ben ne olursa oldun 300den fazla koyma demeyi düşünüyorum. 1.66 boy 60 kiloyum dokum da 8cm gibi. 300 yetmez mi yaa??
Nasıl oldun canım ? Toparlayabildin mi?Canım banada 350 takıldı ve hiçte büyük değil.hatta ben Fatih beyden önce bı doktora daha gitmiştim.oda 350 önermişti.ozaman ona sormuştum büyük istemiyorum 350 büyük olmazmı diye.oda daha küçüğü ayrık durur dedi.yani CC boyutuna göre biliyorsun bunların çapları var ve senin omuz genisligin fazlaysa CC kuculunce ayrılıkta artar.sonra Fatih beye ameliyat oldum.ameliyat gunu israrla çok büyük iddali istemiyorum sadece artık balenli destekli sütyen takmak istemiyorum dedim.merak etme yakışanı yapicam dedi birine 350 birine 325 kondu.simdi bakıyorumda umarım şişlikler inince küçülmesiz diyorum çünkü şuan boyut harika. bence sen beklentini soyle ama sonucu doktora bırak onlar CC olayını bizden daha iyi biliyorlar.
Dogru diyorsun ben istedigimi soyleyim o daha iyi bilir. Umarim büyük olup ta pisman olmamCanım banada 350 takıldı ve hiçte büyük değil.hatta ben Fatih beyden önce bı doktora daha gitmiştim.oda 350 önermişti.ozaman ona sormuştum büyük istemiyorum 350 büyük olmazmı diye.oda daha küçüğü ayrık durur dedi.yani CC boyutuna göre biliyorsun bunların çapları var ve senin omuz genisligin fazlaysa CC kuculunce ayrılıkta artar.sonra Fatih beye ameliyat oldum.ameliyat gunu israrla çok büyük iddali istemiyorum sadece artık balenli destekli sütyen takmak istemiyorum dedim.merak etme yakışanı yapicam dedi birine 350 birine 325 kondu.simdi bakıyorumda umarım şişlikler inince küçülmesiz diyorum çünkü şuan boyut harika. bence sen beklentini soyle ama sonucu doktora bırak onlar CC olayını bizden daha iyi biliyorlar.
Nasilsin nasil geçti?Bende bugün Fatih Bey 'e ameliyat oluyorum. Şu an hastanedeyim ve heyecandan ölebilirim
B yeterli bencecanım; kafanda oluşturdugun bir cup var mı? mesala... b,c, gibi...
Dogru diyorsun ben istedigimi soyleyim o daha iyi bilir. Umarim büyük olup ta pisman olmam
Iyi olmana sevindim tatlim. Maalesef oluyor oo. 1 hafta daha sabir rahatlayacaksin. Sabahlari kalkarken taş baglamissin gibi oluyordur hala..Bugün çok iyiydimGG Shine gerçektende en büyük sikintilar tam 1 hafta suruyor sanırım. Sadece zaman zaman nasıl anlatsam emzirenler bilir hani çok süt gelirse memede gerginlik oluyor ya işte öyle sıkintim oluyo.ozellikle sağ tarafta zaten o menemen hala daha büyük.bsen nasılsın?
Nasilsin nasil geçti?
canim cok gecmis olsun, gule gule kullan cicisleri...:)) düz yatmamaya calis... 800 gr var memislerde, onlar baskılıyor şu an. Sırtıni yastikla destekle, kalkman biraz kolaylasir ve daha rahat edersin. ağrılı günler biraz sürecek, mutlu sona bazen ciceklerle gidilmiyor. Ama sonrasi muhtesem olacak..:)) B Brck85 bak bir 400 cc daha geldi tatlim.K kenuvera teşekkür ederim çok güzel geçti Fatih Bey beni ameliyat öncesi bir hayli rahatlatti. 400 cc hp takıldı ama şu an göğüs kafesimin tam ortasında şiddetli bir ağrı var. Kemiğim acıyor resmen. Konuşmakta ve nefes almakta zorlaniyorum. Yataktan kalkmak ise şu an için imkansız gözüküyor sanirim. Sizlerde de bu tarz şeyler olmuş muydu
Evet şimdi gördüm güle güle kullan canım.Benimde daha yeni şöyle zaman geçse de unutsak şu sıkıntılarıcanim cok gecmis olsun, gule gule kullan cicisleri...:)) düz yatmamaya calis... 800 gr var memislerde, onlar baskılıyor şu an. Sırtıni yastikla destekle, kalkman biraz kolaylasir ve daha rahat edersin. ağrılı günler biraz sürecek, mutlu sona bazen ciceklerle gidilmiyor. Ama sonrasi muhtesem olacak..:)) B Brck85 bak bir 400 cc daha geldi tatlim.
Ben çok çok daha iyiyim canım , bugün yürüyüş yapayım dedim biraz ağrı girdi sağ tarafa , demek ki neymiş acele etmemek lazımmış . Dikiş üstündeki bantları da çıkarınca daha da iyi olurum inşallah . Teşekkür ederimBugün çok iyiydimGG Shine gerçektende en büyük sikintilar tam 1 hafta suruyor sanırım. Sadece zaman zaman nasıl anlatsam emzirenler bilir hani çok süt gelirse memede gerginlik oluyor ya işte öyle sıkintim oluyo.ozellikle sağ tarafta zaten o menemen hala daha büyük.bsen nasılsın?
Çok teşekkür ederim bebişler. Direnlerim yarın çıkacakmış. Çıktıktan sonra ağrılarda bir azalma olur inşallah. Çünkü hareket bile edemiyorum hâlâ.
Hadi bakalım büyük güne çok az kaldı . Hem ağrıda hem hareket yeteneğinde olumlu yönde gelişmeler seni bekliyor canım ...Çok teşekkür ederim bebişler. Direnlerim yarın çıkacakmış. Çıktıktan sonra ağrılarda bir azalma olur inşallah. Çünkü hareket bile edemiyorum hâlâ.
Aaa canım ne kadar sanslisin...Çok teşekkür ederim bebişler. Direnlerim yarın çıkacakmış. Çıktıktan sonra ağrılarda bir azalma olur inşallah. Çünkü hareket bile edemiyorum hâlâ.