- 17 Mart 2018
- 115
- 74
- 39
-
- Konu Sahibi Tiramisu35
- #2.441
Scarex verdi bana , bir de bunu dene bakalım canım . Belki kullanabilirsin ? BEN almadım daha bilmiyorum nasıl olduğunu ?Sizler iz konusunda şanslıymışsınız o zaman kızlarama maalesef ben öyle değilim, 2013 yılında geçirmiş olduğum appendektomi ameliyatından nur topu gibi bir hipertrofik skarım var o yüzden işimi şansa bırakmayacağım, ki bir de benim kesi yerim koltuk altında. Contractubex’i bahsettiğim ameliyat için de kullanmayı denemiştim ama yapı itibariyle pek kullanamamıştım. Sürüyorsun kurumuyor, ilginç bir yapısı ve kokusu var.
Canım benim doktorum da sanki bunu önermişti diye hatırlıyorum. Tam ameliyat öncesi sorduğum için heyecandan unuttum sonra adınıScarex verdi bana , bir de bunu dene bakalım canım . Belki kullanabilirsin ? BEN almadım daha bilmiyorum nasıl olduğunu ?
Anlaştık canımCanım benim doktorum da sanki bunu önermişti diye hatırlıyorum. Tam ameliyat öncesi sorduğum için heyecandan unuttum sonra adınıhaftaya tekrar soracağım. Eğer sen alıp kullanırsan geri bildirimlerini bekliyorum.
Tiramisu35 senin his hala gelmedi mi. Ama bu duygu gerçekten kötü. :/
Tatlim alnından öpesim geldi şu an.. ne guzel anlatmissin.Utanma bence. Adam bizi ameliyat etti sonuçta. Her yerimizi gördüben sormuştum. Hadi kurtarim seni masaja geçtikten sonra masaj işini eşine bırak demişti fatih bey. Ben biraz canım tatlı diye bastırmadan yapmıştım .kontrolde biraz kızmıştı fatih bey. Aşagı indirmen lazım diye. Nasıl yapılacağını gösterip eşin yapsın demişti
Ben çok geç girdim kızlar ameliyata çöküyorum hastane ameliyat olan olana ama şu anlık iyiyim 400cc kas altı konuldu henüz ayağa kalkıp bile göremedim sadece çok gerginler
canim gözünaydin kavustun cicilere.. gerginlik birkac gün devam edicek. Direnlerde var tabiki.. yarin evde rahat rahat bakarsin. Dinlen sadece bu gece..Ben çok geç girdim kızlar ameliyata çöküyorum hastane ameliyat olan olana ama şu anlık iyiyim 400cc kas altı konuldu henüz ayağa kalkıp bile göremedim sadece çok gerginler
Benim cuma sabah erkenden isallah
Geçmiş olsun eee biraz anlatin simdi durun nasil buarada boy ve kilo kaçtı 400 cc tercih edilmisBen çok geç girdim kızlar ameliyata çöküyorum hastane ameliyat olan olana ama şu anlık iyiyim 400cc kas altı konuldu henüz ayağa kalkıp bile göremedim sadece çok gerginler
Boy 1.68 53 kiloyum ama doktor bana hiç ölçüm yapmadı hepsi uyar hemen hemen dedi omuzlarım ve meme yapım genişGeçmiş olsun eee biraz anlatin simdi durun nasil buarada boy ve kilo kaçtı 400 cc tercih edilmis
Ohhh mis az kalmış , hadi bakalım ...Benim cuma sabah erkenden isallah