İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Scarex verdi bana , bir de bunu dene bakalım canım . Belki kullanabilirsin ? BEN almadım daha bilmiyorum nasıl olduğunu ?

Scarex verdi bana , bir de bunu dene bakalım canım . Belki kullanabilirsin ? BEN almadım daha bilmiyorum nasıl olduğunu ?
Canım benim doktorum da sanki bunu önermişti diye hatırlıyorum. Tam ameliyat öncesi sorduğum için heyecandan unuttum sonra adını haftaya tekrar soracağım. Eğer sen alıp kullanırsan geri bildirimlerini bekliyorum.

Tiramisu35 senin his hala gelmedi mi. Ama bu duygu gerçekten kötü. :/
Tiramisu35 P paris3535 kuzular bilgileriniz ve desteginiz için cok teşekkürler. Almamistim kremi, duzenli kullanici degilim, 2 gün sonra aticam onuda kenara. Meme altinda kaliyor kesi zaten hiç önemli degil... aklima geldikce madecassole devam ediyim ben. P paris3535 his kaybin ne zaman düzelirmiş peki bilgi verdi mi? Bu konuda..5 yil cok uzunmuş okuma öyle seyler lutfen moralini bozma.

Tatlim alnından öpesim geldi şu an.. ne guzel anlatmissin.masaja baslayi 1 ay oldu diyorum kendime. artık ben sormiyim Fatih hocaya; sana gercekten harika tarif etmis...Kontrole gidinceye kadar 40'im çıkmış olacak.. aklin neredeydi diyecek.

Ben çok geç girdim kızlar ameliyata çöküyorum hastane ameliyat olan olana ama şu anlık iyiyim 400cc kas altı konuldu henüz ayağa kalkıp bile göremedim sadece çok gerginler
canim gözünaydin kavustun cicilere.. gerginlik birkac gün devam edicek. Direnlerde var tabiki.. yarin evde rahat rahat bakarsin. Dinlen sadece bu gece..

Ben çok geç girdim kızlar ameliyata çöküyorum hastane ameliyat olan olana ama şu anlık iyiyim 400cc kas altı konuldu henüz ayağa kalkıp bile göremedim sadece çok gerginler
Geçmiş olsun eee biraz anlatin simdi durun nasil buarada boy ve kilo kaçtı 400 cc tercih edilmis

Zaten çok korktuğun gibi de öyle kocaman durmadı ya da henüz anlayamıyorum biraz sertler çok gerginler bakalım ilerleyen zamanlarda nasıl olacak

Tekrar geçmiş olsun burda ameliyattan çıkanlara kendim olmuşum gibi seviniyorum ameliyat sonrası ağrılı da olsa keyifli en azından iki sezaryen sonrası öyle hissetmistim:)

En kötüsü ağzıma yerleştirilen borudan boğazım tahriş oldu öksürüyorum ve arada tükürüklü kan geliyor o çok iğrenç bişey

Arkadaşlar konuyu biraz takip ettim ama 1 senedir hala karar veremedim doktor hakkında hangi doktora gitsem diye yardımcı olur musunuz doktor tavsiyesi işin İzmir'deyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…