- Konu Sahibi justicelight
-
ins busefer kucağına alırsın yavrunu. peki medical le devam ediyorsun doktorun kimdi orda? değişik bir yöntem falan yapilacak mi konustun mu? bende suleyman beyde agustos ayında pozitif aldım ama 6 haftalık düşük oldu şimdi dondurulmus hazirligindayim ins tekrar nasip eder mevlam ve kucağında görürüm.Merhaba Arkadaslar uzun zaman oldu ancak firsat bulabildim..Nasil gidiyor :) Benim ilk denemem ekimde medikal park ta oldu ve malesef negatif sonuclandiAma saglik olsun simdi yeniden arastirma icindeyim ocak ta tekrar olucam tedavi.. Umarim sizlerden guzel haberler alirim..Sevgiler xxx
Hangi doktoru sormuştunuz.doktor bey de teavi olan var mı şuan ?
Ahmet Zeki beyHangi doktoru sormuştunuz.
Benim denemem yok geçen yıl kasımda kendim gebe kaldım ama bir daha elde edemedik eşimde biraz sorun var ona bağlıyorum Ahmet bey ivf ile ilgilenen tek doktor değil mi?Bende medikalde süleyman bende 2 denememde oldu şimdi başka bir yerde denicem daha önce nerde denediz.
Funda hanım ve süleyman bey varBenim denemem yok geçen yıl kasımda kendim gebe kaldım ama bir daha elde edemedik eşimde biraz sorun var ona bağlıyorum Ahmet bey ivf ile ilgilenen tek doktor değil mi?
Alla alla Ahmet bey niçin var gözüküyor o zaman ben o var diye görüştüm açıkçasıFunda hanım ve süleyman bey var
Ahmet bey var onun dışında da söledigim doktorlar da var cnm.Alla alla Ahmet bey niçin var gözüküyor o zaman ben o var diye görüştüm açıkçası
Sıkıntı neydi acaba sizde tedavi ücreti ne tuttu birde tedavi de Ahmet bey dışında herhangi bir doktor ilgilenmedi değil miBen Ahmet beyin hastasiyim. Ahmet beyle ilk deneme malesef istediginiz gibi olmadi ama bi kaç ay sonra 2. deneme için gidicem. Ahmet bey babacan bi insan elinden geldigince yardimci olmaya çalışıyor maddi manevi. ufak sorunlar da yaşadık malesef ama zaten sorunsuz merkez ya da sorunsuz doktor yok ki
canim ücreti valla hic hatirlamiyorum benim rahim filmi histeroskopi vs de vardi. ben de cikolata kisti var onu baskilamak için uzun bi tedavi uygulanmisti ama malesef o da yumurta gelisimi olumsuz etkiledi. benimle hep ahmet bey ilgilendi sadece 1 kere izindeydi o zaman süleyman bey muayne edip ilac dozumu ayarlamisti.Sıkıntı neydi acaba sizde tedavi ücreti ne tuttu birde tedavi de Ahmet bey dışında herhangi bir doktor ilgilenmedi değil miShinSeGi
Merhba ilk kez tedaviye başlanacak ve İzmir Medical Parkta tedaviye başlıcam hangi dr önerirsiniz ve tüp bebek ve aşılama ücreti nedir? Tepecik kadin dogum aşılama ve tupbebege sevk etti sizce Medical Park nsıl bu konuda İzmirdeki hastaneleri pek bilmiyorum yaşım 37 Haşimatoyum.
Tesekkur ederim canım Allah sağlıkla kucagina almsyi nasip etsin inşallah ben Tepecik kadın doğuma gidiyorum normalde bir arkadas Medikali önerdi yakin zamanda goruşmeye gidicem.Bende izmir medikal parkta yaptırdım. Doktorum Funda Hanımdı. Çok güler yüzlü pozitif biri. Çok severek yapıyor işini. İlk Tüp tutmadı. İkincisi başarılı oldu. Şuanda 6,5 aylık hamileyim. Tüp bebekte bizim raporumuz vardı 3150 lira aldılar. Paragöz bir hastane değil muayenelere fln ayrı para ödemiyorsun. Benim 4 tane daha dondurulmuşum var onları 1 sene ücretsiz saklıyorlar bir sene sonra 800 lira gibi bir ücretle uzatıyorlar süreyi. Memnun kalacağını düşünüyorum. Bir arkadaşımda yine medikalde Süleyman beye yaptırdı tüp bebeğini şimdi ikizleri 6 aylık falan oldu. Biz çanakkaleden gidip gelmemize rağmen hiçbir sorun yaşamadık. Kolay gelsin. Allah hakkında hayırlısını versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?