• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Medical Parkta Tüp bebek tedavisi gören arkadaşlar var mı?

Ben Ahmet beyin hastasiyim. Ahmet beyle ilk deneme malesef istediginiz gibi olmadi ama bi kaç ay sonra 2. deneme için gidicem. Ahmet bey babacan bi insan elinden geldigince yardimci olmaya çalışıyor maddi manevi. ufak sorunlar da yaşadık malesef ama zaten sorunsuz merkez ya da sorunsuz doktor yok ki :işsiz:
merhaba ahmet bey ile ne tür sonuç aldınız umarım herşey yolunda gitmiştir nisan ayında tüp bebek denemem oldu başarısız sonuçlandı tekrardan ahmet bey ile yola devam etmekte çok kararsızım

merhaba ahmet bey ile ne tür sonuç aldınız umarım herşey yolunda gitmiştir nisan ayında tüp bebek denemem oldu başarısız sonuçlandı tekrardan ahmet bey ile yola devam etmekte çok kararsızım
Valla Ahmet beyle ilk tedavim malesef kötü gitti, bana farklı bir tedavi uygulanmıştı bu bende biraz ters tepti doktorla bunu konuştuğum da kabul etti ama sonra bana yine ayni tedaviyi uygulamaya kalktı. Bir de kendisi çok yoğun iletişim kurmak da çok sorun yaşadım, yaptırdığımız önemli bir tahlili sonucunu bile görüşemedik mesajla halletmeye çalıştık bu da sonra sorun çıkardı. Üst üste sorunlar olunca bıraktım orayı irenbe de ümit hanıma geçtim resmen Ohhh be dedim. Harika bir doktor, hep planlı, doğaçlama tedavi yapmıyor ve en önemlisi iletişim sorunu yaşamıyorum her an ulaşabiliyirom doktoruma çok memnunum sonucum yine negatif oldu ama doktoruma güvenim tam.

Back