• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Medical Parkta Tüp bebek tedavisi gören arkadaşlar var mı?

Benim tedavime başlıyorlar bugün tekrar tahliller yapıldı cok anormal birsey yok Dedi endokroloji sadece ilaç başladı ve gebe kalırsam sıkı kontrol gerekiyor dedi. Ahmet hoca da korkmama gerek yok cumaya başlıyoruz dedi :)) bende heyecan tekrar başladı herşeyin hayırlısı. Allah'a sığındım hepimiz icin duacıyım :):KK24:
Canım hayırlı olsun . Çok sevindim.inşaallah bol yumoslarin olur. Haberlerini bekliyoruz. :)

Benim tedavime başlıyorlar bugün tekrar tahliller yapıldı cok anormal birsey yok Dedi endokroloji sadece ilaç başladı ve gebe kalırsam sıkı kontrol gerekiyor dedi. Ahmet hoca da korkmama gerek yok cumaya başlıyoruz dedi :)) bende heyecan tekrar başladı herşeyin hayırlısı. Allah'a sığındım hepimiz icin duacıyım :):KK24:
Hayırlısı olsun...

Merhaba :) Tedaviye basladınız mı ?
Benim mayıs adeti ile randevum var. Biz devlet desteğini bekliyoruz. Dr. Sizi Temmuz a hazırlayacağım dedi. Ben de Dr.a güveniyorum. O yüzden beklemedeyiz.Tabi bu arada takviye ilaç ve kur yapıyoruz.

Selamlar, A ANS48 siz tedaviye henüz başlamadınız galiba, doktorunuz tedaviye hazırlamak için neler yapıyor, vitamin desteği falan
Merhaba canım. Evet tedaviye henüz başlamadık. Ben sadece çoklu vitamin desteği alıyorum. Previt pozitive. Başka ilacım yok. Eşim de emodex , bal polen arı sütü karışımı ve keçi boynuzu kürü kullanıyor. :KK52:

Merhaba canım. Evet tedaviye henüz başlamadık. Ben sadece çoklu vitamin desteği alıyorum. Previt pozitive. Başka ilacım yok. Eşim de emodex , bal polen arı sütü karışımı ve keçi boynuzu kürü kullanıyor. :KK52:
sizin sorun eşinizde mi? bizde bende yumurtam kalitesizmiş, bende sadece kendime vitamin takviyesi kür falan yapıyorum. Haziranda gelicem İzmire büyük ihtimalle bir aksilik olmazsa aynı ayda tedaviye başlayacağız sizinle. Bende incir kürü, çörek otu bal tarçın karışımı, imuneks koenzim q10 kullanıyorum.

Merhaba ; Bizim sorunumuz sperm . Haziran sonunda 3 yılı dolduruyoruz. Devlet desteği için bekliyoruz. Ve bu sırada da tedaviye devam ediyoruz. Siz nerden gideceksiniz İzmir'e ?

Merhaba ; Bizim sorunumuz sperm . Haziran sonunda 3 yılı dolduruyoruz. Devlet desteği için bekliyoruz. Ve bu sırada da tedaviye devam ediyoruz. Siz nerden gideceksiniz İzmir'e ?
Ben Konya'dan geleceğim İzmir'e. Tüp bebekte devlet desteği alınabilmesi için öncelikle 3 aşılama yapılma zorunluluğu varmış doğru mu?

Ben Konya'dan geleceğim İzmir'e. Tüp bebekte devlet desteği alınabilmesi için öncelikle 3 aşılama yapılma zorunluluğu varmış doğru mu?
Aşılama olması için sperm sayısının 10milyon olması gerekiyor. Bizim o kadar değil. Sizin bu sayıdan fazla ise birşey diyemiyorum tabii. Bunu Dr söyledi ilk görüşmede.

Merhabalar

Ben şuan 40 yaşındayım 2015 haziran ayında Ege Tüp Merkezinde doktor Rafael Levi eşliğinde başlayan bir yıllık süreçte 4 transferimde olumsuz geçti. 13 yumurtam oldu. 8 tanesi döllendi ve beşinci gün embriyosu oldu. Yumurta sayımın ve kalitemin yaşıma göre başarılı oldugunu söyledi doktorum. 3. transferimden sonra Genetik testi yapıldı ve Laparoskopi çekildi. İkisinde de bir sorun çıkmadı. Bizim problemimiz eşimim spermlerinde Aglütinasyon(kümeleşme) var. bende de görünen bir sorun yok ama tutmuyor

Rafael levi iyi bir doktor fakat biz başka bir tüp bebek merkezini denemek istiyoruz. Her merkezin kullandığı teknik farklı diye düşünüyorum yanılıyor da olabilirim. Tekrar denemeye geçeceğiz ama kararsısız. Hangi doktor hangi merkez?

Ahmet Zeki Işık önerisi aldık ama bilemiyoruz.

Merhabalar

Ben şuan 40 yaşındayım 2015 haziran ayında Ege Tüp Merkezinde doktor Rafael Levi eşliğinde başlayan bir yıllık süreçte 4 transferimde olumsuz geçti. 13 yumurtam oldu. 8 tanesi döllendi ve beşinci gün embriyosu oldu. Yumurta sayımın ve kalitemin yaşıma göre başarılı oldugunu söyledi doktorum. 3. transferimden sonra Genetik testi yapıldı ve Laparoskopi çekildi. İkisinde de bir sorun çıkmadı. Bizim problemimiz eşimim spermlerinde Aglütinasyon(kümeleşme) var. bende de görünen bir sorun yok ama tutmuyor

Rafael levi iyi bir doktor fakat biz başka bir tüp bebek merkezini denemek istiyoruz. Her merkezin kullandığı teknik farklı diye düşünüyorum yanılıyor da olabilirim. Tekrar denemeye geçeceğiz ama kararsısız. Hangi doktor hangi merkez?

Ahmet Zeki Işık önerisi aldık ama bilemiyoruz.
Ben Ahmet Bey in hastasıyım.Ahmet Bey iyi bir doktor biz güvendik ve cok şükür sonuç da iyi oldu.3.denemede hamile kaldım.Son transfer öncesi benim ümitsizliğimi görünce bana geçen yıl 300 hamile hastamizin 70 tanesi 4 ve üstü denemeyle hamile kalamayip bize basvuranlardir.Umutsuzluk yok demisti.Sagolsun çaremiz oldu.

Merhabalar. Ablam medikalde tedaviye başlıyacak inşaallah ama biz bi konuda tıkandım. Hastane tüp bebek raporu istiyor bunuda tepecikten alacaksın demiş ama duyumlarımıza göre tepecik hast. Islemi orda yapmayacaksan raporu vermiyormus. Sizler nasıl hallettiniz. Gerçekten yardıma çok.ihtiyacimiz var.

Merhabalar. Ablam medikalde tedaviye başlıyacak inşaallah ama biz bi konuda tıkandım. Hastane tüp bebek raporu istiyor bunuda tepecikten alacaksın demiş ama duyumlarımıza göre tepecik hast. Islemi orda yapmayacaksan raporu vermiyormus. Sizler nasıl hallettiniz. Gerçekten yardıma çok.ihtiyacimiz var.
tepecik yada ege üniversitesinde infertilite bölümüne bütün yapılan testleriyle gitsin eksik evrak varsa yaptirirlar zaten. evlilik cüzdanı fotokopisi, esiyle nüfus cüzdan fotokopisi, sgk hizmet dökümü, nüfus kayıt örneği alıp gitsin. 1 ay gibi süre de çıkarıp veriyirlar

Merhaba Arkadaslar uzun zaman oldu ancak firsat bulabildim..Nasil gidiyor :) Benim ilk denemem ekimde medikal park ta oldu ve malesef negatif sonuclandi :( Ama saglik olsun simdi yeniden arastirma icindeyim ocak ta tekrar olucam tedavi.. Umarim sizlerden guzel haberler alirim..Sevgiler xxx

Back