- Konu Sahibi justicelight
-
Başladın mı canım tedaviye. Son durum nedir.Merhaba bende kısmetse 17 nisanda başlayacam medikal park'ta. Siz başladınız mı ? :)
Merhaba tam olarak bende bilmiyorum ama yumurta sayısı düşük olan iki arkadaşıma uzun protokol yaptılar daha çok yumurta elde etmek için hatta 1 ay öncesi doum kontrol hapı kullandı sonra uzun protokole başladılarBizim problemimiz sperm . Henüz ignelere başlamadım. Mayıs adeti ile Dr. Gideceğim. Şunu öğrenmek istiyorum . Dr neye göre uzun neye göre kısa protokol uyguluyor.
Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Hayırlısı olsunBizim problemimiz sperm . Henüz ignelere başlamadım. Mayıs adeti ile Dr. Gideceğim. Şunu öğrenmek istiyorum . Dr neye göre uzun neye göre kısa protokol uyguluyor.
Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Merhaba tam olarak bende bilmiyorum ama yumurta sayısı düşük olan iki arkadaşıma uzun protokol yaptılar daha çok yumurta elde etmek için hatta 1 ay öncesi doum kontrol hapı kullandı sonra uzun protokole başladılar
Evet bu hafta başlanıyor cnm. Hersey normalmiş. Tahlillerim olucak yarın. Dr bey cok ilgilendi şimdilik hersey güzel :) teşekkürler :)Başladın mı canım tedaviye. Son durum nedir.
Canım biz Ocak ayından beri gidip geliyoruz. Tam fiyat konuşmadık. Mayısta gideceğim ve o zaman herşey netlik kazanacak. Ben de devlet desteğini bekliyorum. Daha 3 yılım dolmadı. Sana net bilgi veremeyeceğim yani. Sizlerden bilen varsa söylerseniz bende memnun olurum.Arkadaşlar bir sakıncası yoksa tedavi için ne kadara anlaştınız hastane ile ona göre şimdiden bütçeyi ayarlamam gerekiyor. Galiba sigorta ilede anlaşması varmış ilaçların bir kısmında indirim oluyormuş.
Hayırlı olsun canım. İnşallah bu süreç sonrası bebeğini kucağına alırsın. Yaşadıklarını paylaşmayı unutma.Birde sen özel mi yaptırıyorsun devlet destekli mi.Evet bu hafta başlanıyor cnm. Hersey normalmiş. Tahlillerim olucak yarın. Dr bey cok ilgilendi şimdilik hersey güzel :) teşekkürler :)
Ben yaklaşık 10 milyar ödeyecem sanırımArkadaşlar bir sakıncası yoksa tedavi için ne kadara anlaştınız hastane ile ona göre şimdiden bütçeyi ayarlamam gerekiyor. Galiba sigorta ilede anlaşması varmış ilaçların bir kısmında indirim oluyormuş.
Tesekkürler umarım ama tahlil sonuçlarımdan troid hormonu yüksek çıktı yarın endokroloji ye gidicem sanırım biraz uzayacak Cunku önce troid tedavisi olmam lazımmıs biraz moralim bozuldu ama bakalım hayırlısı.Hayırlı olsun canım. İnşallah bu süreç sonrası bebeğini kucağına alırsın. Yaşadıklarını paylaşmayı unutma.Birde sen özel mi yaptırıyorsun devlet destekli mi.
Kızlar tedavide moral çok önemli ve en önemliside bu tedaviye başladığınızda bütün değerlerinizin iyi olması. Kaliteli emriyolar elde etmek istiyorsanız stres dahil dikkat etmeniz gerekiyor. Tedavide başarı oranının yüksek olması için bu gibi tedbirler şart. Bence şanslısınız her doktor tiroidi önemsemior ve direk tedaviye başlıyor.Tesekkürler umarım ama tahlil sonuçlarımdan troid hormonu yüksek çıktı yarın endokroloji ye gidicem sanırım biraz uzayacak Cunku önce troid tedavisi olmam lazımmıs biraz moralim bozuldu ama bakalım hayırlısı.
Canım seni çok iyi anlıyorum. Süreç uzadıkça moralin bozuluyor. Bende öyleyim biliyorum.ama stres yapma . Pozitif düşün. Gerçekten seni çok çok iyi anlıyorum. Dualarimdasiniz. Inşaallah tedavin tez zamanda olumlu sonuç verir.Tesekkürler umarım ama tahlil sonuçlarımdan troid hormonu yüksek çıktı yarın endokroloji ye gidicem sanırım biraz uzayacak Cunku önce troid tedavisi olmam lazımmıs biraz moralim bozuldu ama bakalım hayırlısı.
3 yılı doldurunca ve sgk da prim gününüz tutuyorsa yapılıyor. Ama öncesinde özelde tedavi yapılınca oluyor mu bilmiyorum.Ben 4 yıllık evliyim 1 tüp bebek yapıldı. Devlet destekli olabilir mi ki yinede
Cok rahatladım son cümle ile :) cok Tesekkürler moral icin ama bugün cok sasırdım sonuca bakalım yarın herhalde netleşecek.. Her seyde var bir hayır eminim en kotu ihtimal biraz troid tedavisi görürüm yapıcak birsey yok. Allah hepimizin dualarımızı kabul etsin. Sevgiler :)Kızlar tedavide moral çok önemli ve en önemliside bu tedaviye başladığınızda bütün değerlerinizin iyi olması. Kaliteli emriyolar elde etmek istiyorsanız stres dahil dikkat etmeniz gerekiyor. Tedavide başarı oranının yüksek olması için bu gibi tedbirler şart. Bence şanslısınız her doktor tiroidi önemsemior ve direk tedaviye başlıyor.
Haklısın Can'ım. Cok teşekkür ederim. eminim hersey güzel olucak. Sadece herşeyin bir an once olması hayali bizde sabırsızlık yapıyor :)) umuyorum olucak biraz Zaman biraz sabır herşeyin hayırlısı hepimiz icinCanım seni çok iyi anlıyorum. Süreç uzadıkça moralin bozuluyor. Bende öyleyim biliyorum.ama stres yapma . Pozitif düşün. Gerçekten seni çok çok iyi anlıyorum. Dualarimdasiniz. Inşaallah tedavin tez zamanda olumlu sonuç verir.
Günaydın kızlar. Bu süreci yaşamış ve sonucu olumsuz biri olarak konuşuyorum en kötü bekleyiş transferden sonraki günler yani bekleyiş zaman geçmiyor acabalar beynini yiyiyor insanın. Sabır sabır, inşallah tedavi sonrası B-Hcg test gününüz gelecek ve bir bakmışsınız değerler çok yüksek :) bende o günü sabırsızlıkla bekliyorum . Dilerim ilk seferde herşeyiniz olumlu olur ve çifter çifter bebişleriniz olur, allah yardımcımız olsun.Haklısın Can'ım. Cok teşekkür ederim. eminim hersey güzel olucak. Sadece herşeyin bir an once olması hayali bizde sabırsızlık yapıyor :)) umuyorum olucak biraz Zaman biraz sabır herşeyin hayırlısı hepimiz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?