İzmir Medical Parkta Tüp bebek tedavisi gören arkadaşlar var mı?

Bizim problemimiz sperm . Henüz ignelere başlamadım. Mayıs adeti ile Dr. Gideceğim. Şunu öğrenmek istiyorum . Dr neye göre uzun neye göre kısa protokol uyguluyor.
Allah hepimizin gönlüne göre versin.

Bizim problemimiz sperm . Henüz ignelere başlamadım. Mayıs adeti ile Dr. Gideceğim. Şunu öğrenmek istiyorum . Dr neye göre uzun neye göre kısa protokol uyguluyor.
Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Merhaba tam olarak bende bilmiyorum ama yumurta sayısı düşük olan iki arkadaşıma uzun protokol yaptılar daha çok yumurta elde etmek için hatta 1 ay öncesi doum kontrol hapı kullandı sonra uzun protokole başladılar

Teşekkür ederim. Sağolun. Hepimiz için hayırlısı inşaallah.

Arkadaşlar bir sakıncası yoksa tedavi için ne kadara anlaştınız hastane ile ona göre şimdiden bütçeyi ayarlamam gerekiyor. Galiba sigorta ilede anlaşması varmış ilaçların bir kısmında indirim oluyormuş.

Canım biz Ocak ayından beri gidip geliyoruz. Tam fiyat konuşmadık. Mayısta gideceğim ve o zaman herşey netlik kazanacak. Ben de devlet desteğini bekliyorum. Daha 3 yılım dolmadı. Sana net bilgi veremeyeceğim yani. Sizlerden bilen varsa söylerseniz bende memnun olurum.

Evet bu hafta başlanıyor cnm. Hersey normalmiş. Tahlillerim olucak yarın. Dr bey cok ilgilendi şimdilik hersey güzel :) teşekkürler :)
Hayırlı olsun canım. İnşallah bu süreç sonrası bebeğini kucağına alırsın. Yaşadıklarını paylaşmayı unutma.Birde sen özel mi yaptırıyorsun devlet destekli mi.

Hayırlı olsun canım. İnşallah bu süreç sonrası bebeğini kucağına alırsın. Yaşadıklarını paylaşmayı unutma.Birde sen özel mi yaptırıyorsun devlet destekli mi.
Tesekkürler umarım ama tahlil sonuçlarımdan troid hormonu yüksek çıktı yarın endokroloji ye gidicem sanırım biraz uzayacak Cunku önce troid tedavisi olmam lazımmıs biraz moralim bozuldu ama bakalım hayırlısı.

Kızlar tedavide moral çok önemli ve en önemliside bu tedaviye başladığınızda bütün değerlerinizin iyi olması. Kaliteli emriyolar elde etmek istiyorsanız stres dahil dikkat etmeniz gerekiyor. Tedavide başarı oranının yüksek olması için bu gibi tedbirler şart. Bence şanslısınız her doktor tiroidi önemsemior ve direk tedaviye başlıyor.

Canım seni çok iyi anlıyorum. Süreç uzadıkça moralin bozuluyor. Bende öyleyim biliyorum.ama stres yapma . Pozitif düşün. Gerçekten seni çok çok iyi anlıyorum. Dualarimdasiniz. Inşaallah tedavin tez zamanda olumlu sonuç verir.

Cok rahatladım son cümle ile :) cok Tesekkürler moral icin ama bugün cok sasırdım sonuca bakalım yarın herhalde netleşecek.. Her seyde var bir hayır eminim en kotu ihtimal biraz troid tedavisi görürüm yapıcak birsey yok. Allah hepimizin dualarımızı kabul etsin. Sevgiler :)

Haklısın Can'ım. Cok teşekkür ederim. eminim hersey güzel olucak. Sadece herşeyin bir an once olması hayali bizde sabırsızlık yapıyor :)) umuyorum olucak biraz Zaman biraz sabır herşeyin hayırlısı hepimiz icin

Günaydın kızlar. Bu süreci yaşamış ve sonucu olumsuz biri olarak konuşuyorum en kötü bekleyiş transferden sonraki günler yani bekleyiş zaman geçmiyor acabalar beynini yiyiyor insanın. Sabır sabır, inşallah tedavi sonrası B-Hcg test gününüz gelecek ve bir bakmışsınız değerler çok yüksek :) bende o günü sabırsızlıkla bekliyorum . Dilerim ilk seferde herşeyiniz olumlu olur ve çifter çifter bebişleriniz olur, allah yardımcımız olsun.

Benim tedavime başlıyorlar bugün tekrar tahliller yapıldı cok anormal birsey yok Dedi endokroloji sadece ilaç başladı ve gebe kalırsam sıkı kontrol gerekiyor dedi. Ahmet hoca da korkmama gerek yok cumaya başlıyoruz dedi :)) bende heyecan tekrar başladı herşeyin hayırlısı. Allah'a sığındım hepimiz icin duacıyım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…