Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
acıya dayanma sanırına göre..örneğin ben hiç hissetmedim..adam şoka girdi
Canım bende köprüaltında yaptırdım dövmemi.Hatta resimlerini eklemiştim buraya.Elime sarmaşık yaptırdım.sırnaşık şeyhihoyyyt
http://www.kadinlarkulubu.com/kalici-dovme/342017-benimde-dowmem-var-artik.html
El üstü çok acır dedikleri halde dayanılmıycak bi acı duymadım.Şimdi herkese diyorum ki kesinlikle gözünüzde büyütmeyin.O kadar da korkulacak bişi değil.:1no2:
Yanıyorum bunca zaman beklediğimeyerimseniben
Ben sesinden ürküorm sanırım refleksle kolumu çekermiyim ondan korkuyorum. İnş süreceğim krem işe yarar hiç bişiy hissetmem. Bu arada cevaplar için sağolun arkadaşlar peki sonrası zor mu?
Sesi ilk başta banada çok ürkütücü gelmişti.Ama sonra pekte duymuyorsun.a.s
Mesela ben döwme yapılırken bakmadım,daha az acıyormuş gibi.Belkide kendimi şartlandırdığım için.:1closedeyes:
Hatta ki kreme gerek bile yok.Benim döwmem avuç içinden başlıyor ve elimin üstü tuttu ama içi tutmadı 2kez üstünden geçildi ve pazar günü bidaha gidicem.çünkü hala daha silik..artık korkmuyorum bile.
Sonrası zor değil ilk bi kaç saat biraz acı uyuşukluk oluyor.Su değdirmemen değdirsen bile ılık olmasına ve hemen kurulanmasına dikkat etmen gerekiyor.Zaten sana krem verecekler.2 hafta kadar kullanmalıısn.İlk hafta günde 3- 4 kez,ikinci hafta gün aşırı.Mikrop kapmaman için özellikle krem kullanımına dikkat etmelisin.yerimseniben