İzmir koltukaltı kesisi yapan doktor, acil yardım lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gnnc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Gnnc

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2017
25
2
6
36
Arkadaşlar merhaba. İzmir'de meme büyütme ameliyatını koltukaltı kesiyle yapan bildiğiniz doktor var mı? Bu yöntem pek tercih edilmediği için her doktor başarılı sonuçlar veremiyormuş malesef. Bilgisi olan varsa cooook sevinicem:(

Kesi izinin memede olması ve izin kalıcılığının daha belirgin olması sebebiyle. Eğer başarılı ve -koltuk altı kesisi konusunda deneyimli bir doktorsa burayı tercih ederek hiç iz kalmamasını saglayabiliyor. Eğer aksi mümkünse Neden ameliyat izim olsun ki ?

Kesi izinin memede olması ve izin kalıcılığının daha belirgin olması sebebiyle. Eğer başarılı ve -koltuk altı kesisi konusunda deneyimli bir doktorsa burayı tercih ederek hiç iz kalmamasını saglayabiliyor. Eğer aksi mümkünse Neden ameliyat izim olsun ki ?
Meme ucu kesisi uygunsa size onuda düşünün derim. O da çok izsiz bir yöntem . Bu konuda başarılı bir doktor bulursanız çok memnun kalırsınız Emin'im ;)

Canım koltUkaltı kesisi çooook ciddi tecrübe istiyor. Bak İzmir de @pakmelenk koltukaltı kesisi ile oldu. Çok sıkıntı yaşadı. Çok iyi araştır. Eğer Ankara'ya gelirim dersen ben 2015 te Dr.Volkan Tayfur a koltUkaltı kesisi ile oldum. Çoook memnun kaldım. Zaten Ankara'da bu kesi yerinde başarılı 2-3 isim vardı. Ben tercihimi Volkan hocadan yana kullandım.

Lütfen çok iyi araştır. Çünkü beceriksizce yapılabilecek bir hamle lenfatik direnaja zarar verebilir, hareket kısıtlılığına neden olabilir. Risk çok. Amaaaa bu kesi yeri, işini çok iyi yapan bir cerrahın elinde çooook avantajlı. Hatta şahane ;) gerçekten minimum iz var VE koltukaltının katlantı yerinde gizleniyor. Ameliyatta Minimum travma VE minimum doku tahribatı oluyor. Kanama çok iyi kontrol ediliyor. Ben gibi Sıfır dokulu olanlarda ameliyat sonrasında protez kesi yerini germiyor, çünkü kesi çoook alakasız bir yerde koltukaltında ;) daha az acı olduğu söyleniyor.....:ukala: ama lütfen kimsenin deneme tahtası olma. İzmir'de meme altında çok başarılı dr lar var. Onları da bi araştır derim. Tiramisu35 Tiramisu35 ,@Cyndyrella izmirde ameliyat oldular.

Meme ucu kesisi uygunsa size onuda düşünün derim. O da çok izsiz bir yöntem . Bu konuda başarılı bir doktor bulursanız çok memnun kalırsınız Emin'im :KK66:

Benim için önemli olan izsiz olması, aslında düşünebilirim tabi. Fakat his kaybı ve süt kanallarına zarar verme ihtimali en cok meme ucunda dediler , o korkuttu beni

Benim için önemli olan izsiz olması, aslında düşünebilirim tabi. Fakat his kaybı ve süt kanallarına zarar verme ihtimali en cok meme ucunda dediler , o korkuttu beni
Meme ucu kesisi meme başı kahverengi halkanın em dış yerinden yarım ay şeklinde yapılıyor. Süt kanalları meme ucu çıkıntılı yere bağlı,o bölgeye değil.
Meme altı kesisi ile ameliyat olup kalıcı his kaybı yaşayanların sayısı az değil! Usta olmayan ellerde meme altı kesisi de olsan his kaybı yaşaman mümkün..
Bence meme ucu keşişini yapmayan kişilerin hastaları korkutma amacı ile söylenen şeyler bunlar ;)
Ben ameliyat oldum,ilk gün bile his vardı..
Karar öncelikle doktorunun sonrada senin tabi ;) Doktorun bu kesiyor uygunsun,yapalım derse düşün derim. Ama yok bu kesiye uygun değilsin olmaz meme altı yapalım derse meme altı tabi..

Canım koltUkaltı kesisi çooook ciddi tecrübe istiyor. Bak İzmir de @pakmelenk koltukaltı kesisi ile oldu. Çok sıkıntı yaşadı. Çok iyi araştır. Eğer Ankara'ya gelirim dersen ben 2015 te Dr.Volkan Tayfur a koltUkaltı kesisi ile oldum. Çoook memnun kaldım. Zaten Ankara'da bu kesi yerinde başarılı 2-3 isim vardı. Ben tercihimi Volkan hocadan yana kullandım.

Lütfen çok iyi araştır. Çünkü beceriksizce yapılabilecek bir hamle lenfatik direnaja zarar verebilir, hareket kısıtlılığına neden olabilir. Risk çok. Amaaaa bu kesi yeri, işini çok iyi yapan bir cerrahın elinde çooook avantajlı. Hatta şahane :KK66: gerçekten minimum iz var VE koltukaltının katlantı yerinde gizleniyor. Ameliyatta Minimum travma VE minimum doku tahribatı oluyor. Kanama çok iyi kontrol ediliyor. Ben gibi Sıfır dokulu olanlarda ameliyat sonrasında protez kesi yerini germiyor, çünkü kesi çoook alakasız bir yerde koltukaltında :KK66: daha az acı olduğu söyleniyor.....:ukala: ama lütfen kimsenin deneme tahtası olma. İzmir'de meme altında çok başarılı dr lar var. Onları da bi araştır derim. Tiramisu35 Tiramisu35 ,@Cyndyrella izmirde ameliyat oldular.

Ne kadar ilgili ne kadar sevgi doluu bir yorum bu böyle.:KK15: İlginiz için çok tesekkür ederim:KK54:. Tayfur bey'in tecrübe ve basarısını duydum. Fakat Ankara benim için cok ters istikamet ve bulunduğum şehirde ankaraya ucuş malesef yok. Araba ya da otobüs kontroller ve ameliyat sonrasında benim için ciddi sıkıntı yaratır. Ve acil bi durumda böyle bir risk alamam. :KK43:İzmir' de bu konuda nam salmış bir doktor olmaması ne kadar ilginç. Koskoca izmir' de nasıl olmaz aklım almıyor. Belkide var fakat biz bilmiyoruz.
İstanbulda oldu iki arkadaşım acayip memnunlar. Ben kararlıyım koltuk altı konusunda. Sırada bir tek doktoru bulmak kaldı. İnsallah birileri okur da yardımcı olur:KK36:

Meme ucu kesisi meme başı kahverengi halkanın em dış yerinden yarım ay şeklinde yapılıyor. Süt kanalları meme ucu çıkıntılı yere bağlı,o bölgeye değil.
Meme altı kesisi ile ameliyat olup kalıcı his kaybı yaşayanların sayısı az değil! Usta olmayan ellerde meme altı kesisi de olsan his kaybı yaşaman mümkün..
Bence meme ucu keşişini yapmayan kişilerin hastaları korkutma amacı ile söylenen şeyler bunlar :KK66:
Ben ameliyat oldum,ilk gün bile his vardı..
Karar öncelikle doktorunun sonrada senin tabi :KK66: Doktorun bu kesiyor uygunsun,yapalım derse düşün derim. Ama yok bu kesiye uygun değilsin olmaz meme altı yapalım derse meme altı tabi..

Hımm, deneyimleriniz benim için önemli paylaştığınız için tesekkür ederim. Peki kahverengi kısımda bir iz kalıyormu dikiş izi gibi mesela? Ameliyat olalı ne kadar oldu. ?
İzmirde bu konuda yardımcı olur ve iyidir dediğiniz doktor var mı peki? Varsa gidip görüşmek isterim. :110:

Hımm, deneyimleriniz benim için önemli paylaştığınız için tesekkür ederim. Peki kahverengi kısımda bir iz kalıyormu dikiş izi gibi mesela? Ameliyat olalı ne kadar oldu. ?
İzmirde bu konuda yardımcı olur ve iyidir dediğiniz doktor var mı peki? Varsa gidip görüşmek isterim. :110:
Özel mesajla size bir foto atayım,kesi yeri ile ilgili.
Hayır bende hiç iz kalmadı. 2011 de meme ameliyatımı oldum.
İzmir de meme ucu kesisi ile ameliyat olan birini hatırlayamadım şu an. Ama kendi doktorumu bulamasaydım başarılı bulduğum İzmir'de bir doktor var. O doktora gelip ameliyat olmayı bile düşündüm. Aklınızda olsun,gidip görüşün bence. @gizeml arkadaşımız Da o doktora ameliyat oldu,onun sonuçlarınada bakın. Doktorun ismi Cenk Tokat..

Back
X