Canım koltUkaltı kesisi çooook ciddi tecrübe istiyor. Bak İzmir de @pakmelenk koltukaltı kesisi ile oldu. Çok sıkıntı yaşadı. Çok iyi araştır. Eğer Ankara'ya gelirim dersen ben 2015 te Dr.Volkan Tayfur a koltUkaltı kesisi ile oldum. Çoook memnun kaldım. Zaten Ankara'da bu kesi yerinde başarılı 2-3 isim vardı. Ben tercihimi Volkan hocadan yana kullandım.
Lütfen çok iyi araştır. Çünkü beceriksizce yapılabilecek bir hamle lenfatik direnaja zarar verebilir, hareket kısıtlılığına neden olabilir. Risk çok. Amaaaa bu kesi yeri, işini çok iyi yapan bir cerrahın elinde çooook avantajlı. Hatta şahane

gerçekten minimum iz var VE koltukaltının katlantı yerinde gizleniyor. Ameliyatta Minimum travma VE minimum doku tahribatı oluyor. Kanama çok iyi kontrol ediliyor. Ben gibi Sıfır dokulu olanlarda ameliyat sonrasında protez kesi yerini germiyor, çünkü kesi çoook alakasız bir yerde koltukaltında

daha az acı olduğu söyleniyor.....

ama lütfen kimsenin deneme tahtası olma. İzmir'de meme altında çok başarılı dr lar var. Onları da bi araştır derim.
Tiramisu35
,@Cyndyrella izmirde ameliyat oldular.