- 22 Mayıs 2016
- 351
- 200
- 53
- Konu Sahibi hayallerim35
-
Bizim daha once medikalde iki negatifimiz olmustu. Bu süreçte genetik ve pıhtılaşma tahlillerimizin hepsine bakılmışti. O yuzden bizden istemedi. Gecen ay kistim vardi bu ay temizlenmis ama yine de isimi sansa birakamam dedi ginera dogum kontrol hapi başladık. Benim gecmisimde pko vardi ama artık gecti diyebilirim.esimde de sperm sayi yetersizligi vardı. Esime igne verildi bazi degerleri dusuk oldugu icin. Benim icinde dedigin gibi vitaminler var. Sizin sorununuz neydi peki.Ne ilacı kullanıyorsun canım bana da bir vitamin verdi dilek hanim genetik testleri istedi her ihtimale karşı. Sizde sıkıntı neydi . H hayallerim35
İnsallah gelmis gecmis olsun canım. Kucwgin bebisle dolsun.Ben 2 kez dis gebelik gecirdim. TEk tupum yok. Diğeri de hasarlı. O nedenle artık doğal yollarla denemeye cesaretimiz kalmadı. Uzun zamandır dr araştıriyorduk. Bugün karar kıldık. Allaha Şükür. İnşallah allah daha çok aratmaz
Umarım tedaviniz olumlu yönde sonuçlanır.ya da sonuçlanmıştır.bişey sormak istiyorum.dilek hanımla ücretsiz ön görüşme yapılabiliyor mu15gunluk ilaçtan sonra ilj adetimde kontrole gidicem. O gun belli olacak sanırım. Senin icin de hayırlı olsun. Umarım aradigimizi buluruz.
Merhaba sagol canım. Yumurta toplanfi ama henuz transferim olmadi bekliyorum ben. dilek hanımla gorusmeden once koordinatör şükran hanımla gorusmenizde fayda var. Biz tahlil muayene gunleri olarak hazirlikli gittigimiz icin dilek hanima muayne olarak gorustuk. Esinin ve senin tahlil sonuclarin yakin zamanli var ise blki ücretsiz gorusebilirsiniz. Telfondan sukran hanimi arayarak bilgi almaniz en doğrusu.Umarım tedaviniz olumlu yönde sonuçlanır.ya da sonuçlanmıştır.bişey sormak istiyorum.dilek hanımla ücretsiz ön görüşme yapılabiliyor mu
Teşekkürederim canım.umarım bu sefer mutlu son olur kavuşursun bebişlerineMerhaba sagol canım. Yumurta toplanfi ama henuz transferim olmadi bekliyorum ben. dilek hanımla gorusmeden once koordinatör şükran hanımla gorusmenizde fayda var. Biz tahlil muayene gunleri olarak hazirlikli gittigimiz icin dilek hanima muayne olarak gorustuk. Esinin ve senin tahlil sonuclarin yakin zamanli var ise blki ücretsiz gorusebilirsiniz. Telfondan sukran hanimi arayarak bilgi almaniz en doğrusu.
İnşallah hepimiz kavusuruz canım.Teşekkürederim canım.umarım bu sefer mutlu son olur kavuşursun bebişlerine
Çok sevindim canım.mutlu haberler ver inşallahMerhaba kızlar takip eden ve edecek olanlaryarin transferim olacak insallah. Toplamadan kalan sadece tek tüp bir cift embriyom vardı. Onlar yarin annelerine kavusacak. Progesteron igne başladık. İgne epey kuvvetli. Canım yansa da uykudan gozumu acamasam da merakla sonuc gününü bekliyorum. İnsallah pozitifi gorurum. Duam sizinle. Sizde benim icin edin nolur.
Cok teşekkürler canım hayırlı sonuçlar olur inşallah.Çok sevindim canım.mutlu haberler ver inşallah
Merhaba canım kent hastanesinden memnun kaldınmı tavsiye edermisin ve sonucu öğrendinmi çok sordum galiba ama çok heyecanlıyım. Ben ege Üniv. Başladım ama çok oyaladilar vazgeçtim şimdi kent ve Smyrna arasında kaldım. Allah hepimizin yardımcısı olsun emeklerimizi boş çıkarmasın inşallahMerhaba kızlar takip eden ve edecek olanlaryarin transferim olacak insallah. Toplamadan kalan sadece tek tüp bir cift embriyom vardı. Onlar yarin annelerine kavusacak. Progesteron igne başladık. İgne epey kuvvetli. Canım yansa da uykudan gozumu acamasam da merakla sonuc gününü bekliyorum. İnsallah pozitifi gorurum. Duam sizinle. Sizde benim icin edin nolur.
Allah razi olsun canım. Tabiki paylasirim. Bende bu arayışları cok yasadim. Deneyimli olanlara sordum yine de sorarim. Yardimci olmaya çalışıyorum benim gibilere.Ayy canım çok teşekkür ederim. Senin için dua edicem. Inşallah sonucun olumlu olur. Allah önce karnını sonra kucağını doldursun hayırlısıyla inşaallah. Sonucu öğrenince yaz olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?