• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri İzmir kent hastanesinde tüp bebek yaptıranlar

Kimsenin pek bilgisi yok sanirim. Bu süreçte gittim gorustum. Cok samimi bir personelle karşılaştım. Aile gibi olmuşlar. Size sanki uzun suredir taniyorlar gibi davraniyorlar. Ortalarda pır pır dönen, guler yuzlu, enerjisine hayran kaldığım bir doktor dilek hanim. Hastalarini kapiya kadar gecirdi çoğu zaman. Uzun uzun bizi dinledi. Ön gorusme diye gitmistik ama bir anda kndimizi tedavinin icinde bulduk. Pko var diye daha once hep bana ilac yuklemesi yapılırken, isimi sansa birakamam diyerek esime de hemen sperm kalitesi icin igne basladi. Kısacası ben suan icin memnun kaldım ve tedaviye basladim. Arastirma yapan arkadaslarima duyrulur. Burda tedaviye baslayacaksaniz baslangic tahlilleri ilaclari muayene transfer vs toplamda 10 bini gozden cikarmalisin. Cokmus demeyin. Artik sperm hormon ilaçlar maalesef cok masrafli. Ben bebeğim icin gozden çıkardım.

Canim ben de bugun on görüşmeye gitim. Aynen ben de o an karar verdim. İnşallah hayırlısı olur. Sen şu an ne asamadasin?

15gunluk ilaçtan sonra ilj adetimde kontrole gidicem. O gun belli olacak sanırım. Senin icin de hayırlı olsun. Umarım aradigimizi buluruz.

Ne ilacı kullanıyorsun canım bana da bir vitamin verdi dilek hanim genetik testleri istedi her ihtimale karşı. Sizde sıkıntı neydi . H hayallerim35
Bizim daha once medikalde iki negatifimiz olmustu. Bu süreçte genetik ve pıhtılaşma tahlillerimizin hepsine bakılmışti. O yuzden bizden istemedi. Gecen ay kistim vardi bu ay temizlenmis ama yine de isimi sansa birakamam dedi ginera dogum kontrol hapi başladık. Benim gecmisimde pko vardi ama artık gecti diyebilirim.esimde de sperm sayi yetersizligi vardı. Esime igne verildi bazi degerleri dusuk oldugu icin. Benim icinde dedigin gibi vitaminler var. Sizin sorununuz neydi peki.

Ben 2 kez dis gebelik gecirdim. TEk tupum yok. Diğeri de hasarlı. O nedenle artık doğal yollarla denemeye cesaretimiz kalmadı. Uzun zamandır dr araştıriyorduk. Bugün karar kıldık. Allaha Şükür. İnşallah allah daha çok aratmaz

Ben 2 kez dis gebelik gecirdim. TEk tupum yok. Diğeri de hasarlı. O nedenle artık doğal yollarla denemeye cesaretimiz kalmadı. Uzun zamandır dr araştıriyorduk. Bugün karar kıldık. Allaha Şükür. İnşallah allah daha çok aratmaz
İnsallah gelmis gecmis olsun canım. Kucwgin bebisle dolsun.

15gunluk ilaçtan sonra ilj adetimde kontrole gidicem. O gun belli olacak sanırım. Senin icin de hayırlı olsun. Umarım aradigimizi buluruz.
Umarım tedaviniz olumlu yönde sonuçlanır.ya da sonuçlanmıştır.bişey sormak istiyorum.dilek hanımla ücretsiz ön görüşme yapılabiliyor mu

Umarım tedaviniz olumlu yönde sonuçlanır.ya da sonuçlanmıştır.bişey sormak istiyorum.dilek hanımla ücretsiz ön görüşme yapılabiliyor mu
Merhaba sagol canım. Yumurta toplanfi ama henuz transferim olmadi bekliyorum ben. dilek hanımla gorusmeden once koordinatör şükran hanımla gorusmenizde fayda var. Biz tahlil muayene gunleri olarak hazirlikli gittigimiz icin dilek hanima muayne olarak gorustuk. Esinin ve senin tahlil sonuclarin yakin zamanli var ise blki ücretsiz gorusebilirsiniz. Telfondan sukran hanimi arayarak bilgi almaniz en doğrusu.

Merhaba sagol canım. Yumurta toplanfi ama henuz transferim olmadi bekliyorum ben. dilek hanımla gorusmeden once koordinatör şükran hanımla gorusmenizde fayda var. Biz tahlil muayene gunleri olarak hazirlikli gittigimiz icin dilek hanima muayne olarak gorustuk. Esinin ve senin tahlil sonuclarin yakin zamanli var ise blki ücretsiz gorusebilirsiniz. Telfondan sukran hanimi arayarak bilgi almaniz en doğrusu.
Teşekkürederim canım.umarım bu sefer mutlu son olur kavuşursun bebişlerine

Merhaba kızlar takip eden ve edecek olanlaryarin transferim olacak insallah. Toplamadan kalan sadece tek tüp bir cift embriyom vardı. Onlar yarin annelerine kavusacak. Progesteron igne başladık. İgne epey kuvvetli. Canım yansa da uykudan gozumu acamasam da merakla sonuc gününü bekliyorum. İnsallah pozitifi gorurum. Duam sizinle. Sizde benim icin edin nolur.

Merhaba kızlar takip eden ve edecek olanlaryarin transferim olacak insallah. Toplamadan kalan sadece tek tüp bir cift embriyom vardı. Onlar yarin annelerine kavusacak. Progesteron igne başladık. İgne epey kuvvetli. Canım yansa da uykudan gozumu acamasam da merakla sonuc gününü bekliyorum. İnsallah pozitifi gorurum. Duam sizinle. Sizde benim icin edin nolur.
Çok sevindim canım.mutlu haberler ver inşallah

Kızlar Merhaba bende bu ay tüp bebek için kent hastanesini düşünüyorum lütfen deneyimlerinizi anlatirmisiniz. Bu arada sonucu öğrendinmi inşaallah pozitif tir

Merhaba canım kent hastanesinden memnun kaldınmı tavsiye edermisin ve sonucu öğrendinmi çok sordum galiba ama çok heyecanlıyım. Ben ege Üniv. Başladım ama çok oyaladilar vazgeçtim şimdi kent ve Smyrna arasında kaldım. Allah hepimizin yardımcısı olsun emeklerimizi boş çıkarmasın inşallah

Canım merhaba sonucumu yarın ogrenicem insallah. Ben smyrna ile de gorustum daha önce, para üzerinde duruyorlar hep. Tavsiye etmem. Kentten cok memnun kaldım canım. Yarin negatif alirssm bu merkezin eksikliginden olmayacak buna cok eminim. Sadece suna inan gittigin merkezin lab.i cok iyi olmalı. Ben embriyologu ve dilek hanim icin gittim guvenebilirsin kesinlikle.

Ayy canım çok teşekkür ederim. Senin için dua edicem. Inşallah sonucun olumlu olur. Allah önce karnını sonra kucağını doldursun hayırlısıyla inşaallah. Sonucu öğrenince yaz olurmu

Ayy canım çok teşekkür ederim. Senin için dua edicem. Inşallah sonucun olumlu olur. Allah önce karnını sonra kucağını doldursun hayırlısıyla inşaallah. Sonucu öğrenince yaz olurmu
Allah razi olsun canım. Tabiki paylasirim. Bende bu arayışları cok yasadim. Deneyimli olanlara sordum yine de sorarim. Yardimci olmaya çalışıyorum benim gibilere.

Back