- 17 Ocak 2011
- 2.072
- 14
- 68
canım gerçekten çok sevindim...umarım sendende böyle mutlu haberler alırız... kaç gündür meraktaydım ne oldu diye.... Rabbim sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin... evet tatlım gerçekten iyi bir seçim olduğunu düşünüyorum bende..ben tedavimi israel bey yurt dışında olacak diye mayıs ayına çektim.. nisanda bir ara yurt dışında olacakmış.. bana kendisi dedi.. tam yumurta toplama işleminde yurt dışında olacağım . ister marta ister mayısa atalım dedi.. bende rapor meselelerinden dolayı mayısa erteledim.. insallah bebişlerimize kavuşuruz.... ömer bey nerde çalışıyor..? yine kentte mi?
canım tedavin nisanda olacaksa tam tarihini öğren.. çünkü israel bey yurt dışına çıkacak bu ay...bir daha hatırlatayım dedim.. umarım bu denemen sağlıklı ve hayırlı bebişlerle sonuçlanır....
canım çok teşekkür ederim :)inşallah buz bebişlerim beni yarı yolda bırakmaz bu defa :)israel beyin yurt dışına çıkıcağını biliyorum ama yine başka yerden öğrendim :)makus kaderim heralde :)bir haftalığına yokmuş ..bakalım cuma gidicem kontrole rahim ne durumda onu görelim o zman konuşucam gerçi benim sadece transfer olacak çok ta mühim değil ..inşallah seninde tedavin çok başarılı geçer canım ilk denemende bebişine kavuşursun :)bu arada ömer südekan kent hastanesinde değil alsancakta özel bir yeri var ..çok ii bir doktordur iki yıldır ona gidiyorum sizde sorun yok diyor benim ısrarlarım üzerine tüp bebek yapalım dedi ısrael beye yönlendirdi .hatta tüp bebek olmaz kendi kendine hamile kalacaksın bak gör dedi ama ben inatçıyım hala tüp bebk denemeye devam :)kısmetimizde ne varsa onu yaşayacağız olsunda nasıl olduğu önemli değil :)