selamm :)bende kentte tedavi oluyorum ilk tüp bebek denemem negatif oldu maalesef ..bu ay inşallah bir sorun çıkmazsa donmuşları deneyeceğim ..genel olarak ilgiden memnunum ama bende transfer olmaya gittiğimde israel beyin yurt dışında olduğunu öğrenmiştim başka bir doktor yaptı ve ben o gün öğrendim bunu çok bozulmuştum ..bu tip sorunlarla karşılaşmamak için ısrael beyin tüp bebek koordinatörü şükran hanımdan ısrael beyin ne zmanlar yurt dışında olacağını öğren derim ve ona göre tedavine başla .benim transferimi yapan tayfun beyde çok ii bir doktordu onla alaklı olmadığını biliyorum sadece bir haber dahi verilmemesi önceden beni rahatsız eden ..ama hastane ve doktorun bilgisinden şüphem yok canım.doğru bir karar kent hastanesi laboratuvarı çok ii öncelikle..
riuse arkadaşımıza gelince ben de takip ediyorum onu israel bey epey bir moralini bozdu arkadaşımızın bende şaşırdım kaldım ..başka bir doktora daha gitti benim doktorum oda ömer südekan ben ona da devam ediyorum bir hamile kalırsam devamını onda yapacağım zaten ..süper bir doktordur.geglim sonuca riuse arkadaşımızın değerlerinde ki, yükseliş ve azalış aslında ikiz gebelik olduğu için ve bir bebğin kaybı olduğu içinmiş ...yani ömer südekana gittiğinde iki minik kese ve birtanesinde gümbür gümbür atan bir kalp le karşılaşmış :)maşallah diyelim allah nazarlardan korusun ..ısrael beyin sağlıksız gebelik deyip düşsün kendi, kendine dediği bebişin maşallahı vardı :)inşallah sağlıkla kucağına aldığı günleri de görürüz..sonuç olarak ısarel beyin tutumu çok yanlış ama şöyle de sevindirici bir durum var bu bebişler onun laboratuvarından çıktı sonuçta gebelik oluştu.gebelik oluşsunda başka bir doktorda devam edebiliriz :)inşallah hepimiz bebişlerimi,ze tez vakitte kavuşuruz :)sevgilerr