valla hiçbişey yapmadım açıkcası... ben sanırım çok rahatım galiba....
bende yumurta için soğan kürünü duymuştum acayip iyi geliyor dediler ama denemedim hiç üstelik hiçte soğan sevmem ve yemem
çok takma kafana canım ya biliyorum çok zor yapmak ama rahatlamaya çalış psikoloji çok etkili bu tedavilerde
inşallah allah emeklerimizi boşa çıkarmayacak
yesimazracım ben ekim kasım gibi başlamayı düşünüyorum ama önce eylül gibi bi randevu alıp bi görünürüm çünkü deneyimledim ben geldim bana bi tüp yapıverinle olmuyo 4 yıl olmuş bu işlere başlayalı 4 yılda çok şey yaşadım 3 aşılama 3 tüp negatif 5 aylık ölü doğum memoriel hastanesinde bi tüp iptal ohoooo var daha da yaz yaz sıkıldım vallasen ne zaman başlamayı düşünüyorsun?
canım valla bana yol mol koymaz tedavi için zorunlu hizmetteyken batmandan geldim istanbula aldım babayı döndüm bi yumurta kit olmuş diye tedaviyi bi hafta sonra sona erdirdiler bi arkadaşıma da aynı şey oldu kisti aspire etmişler ikizlerini aldı şimdi kucağına şans ya benim bahtım yohk böyle demek istemiyorum ama cidden hep şansızlıklar kovaladı beni nolacak bi ton dr değiştik bi de aruhu deneyelim dimi ha bir fazla ha değilcanım sende gel dene neredeyse izmirdeki her merkezde denemişin.bence izmirde en iyi merkezlerden biri kent bence en iyisi kent.tabi rabbim ol dedikten sonra olacak. sen uzak diyorsun narlıdere nerde çiğli nerde .biz geçen yıl istanbula gittik eşimin kuzenleri bayrampaşadaydı biz karşıya kadıköye gidiyorduk tüp bebek merkezi asya yakasında biz avrupa yakasından üç günde bir kontrole gidiyorduk düşünsene bayrampaşadan metroya biniyorduk zeytinburnunda iniyorduk oradanda metrobüsle zincirli kuyuya arada aktarmayla yine metrobüsle acıbademe oradanda minibüsle kadıköy koşuyolu tüp bebek merkezine aynı şekil geri dönüyorduk, Allahtan yaz sezonuydu ve istanbul gerçekten boştu yoksa ne olurdu halimiz.bizim bu gidip gelmelerimizin yanında izmirin şurasıla şurası gözünü korkutma canım tek Allah iyi bir merkeze denk getirsin.derdimize derman olsun
ben soğan kürünü de incir kürünü de uyguladım keçiboynuzu eşime içirdim arı sütü bal polen onu da yaptım varsa yeni bi kür paylaşalım denerim ben pes etmek yokinşşAllah canım yaaa.....ağzın bal yesin.ağzın bal yesin demişken bu kadındaki yumurtaya bal ,çörekotu birde tarçın karışımı iyi diye duydum malzemeyi aldım ama daha hazırlamadım siz böyle birşeyler yaptınızmı.:26:
valla hiçbişey yapmadım açıkcası... ben sanırım çok rahatım galiba....
bende yumurta için soğan kürünü duymuştum acayip iyi geliyor dediler ama denemedim hiç üstelik hiçte soğan sevmem ve yemem
çok takma kafana canım ya biliyorum çok zor yapmak ama rahatlamaya çalış psikoloji çok etkili bu tedavilerde
inşallah allah emeklerimizi boşa çıkarmayacak
bu rahatlamayı nasıl yapıcam bilmiyorum sen bir fikir ver istersen .psikoloğamı gitsem ne yapsam.
hoşgeldin aramıza ... açıkcası ben kendi adıma söyleyeyim izmir için israel bey en iyi dr lardan diyebilirm ben daha öncede 2.denememi orda yaptım sonuç negatifdi ama gayet memnundum herşeyle israel bey ilgilendi ama ben hep muayenesinde gittim ordan hastaneye geçtim... bu sene tadilat nedeniyle biraz aksaklıklar yaşadık hastane tedaviye başlama ile ilgili ama bundada vardır bir hayır diyorum.... ücretlere gelince hastaneye yumurta toplama esnasında 2500$ ödeniyor artı ilaç parası buda kişiye göre değişiyor ben 2.sinde 900 yakın verdim ilk denemde daha çok tutmuştu ilaç parası bu sefer ne tutar henüz bilmiyorum
senin ilk denemenmi olacak ?
bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.buradaki herkesin yorumları çok güzel büyük ihtimalle bende burda başlayacağım galiba.benim ikinci denemem olacak ilkini martta ege üniversitesinde yaptırmıştım.bu arada israel beyin muayenehanesi nerede acaba?ben muğla milasta oturuyorum o yüzden çok iyi bilmiyorum.
yesimazracım ben ekim kasım gibi başlamayı düşünüyorum ama önce eylül gibi bi randevu alıp bi görünürüm çünkü deneyimledim ben geldim bana bi tüp yapıverinle olmuyo 4 yıl olmuş bu işlere başlayalı 4 yılda çok şey yaşadım 3 aşılama 3 tüp negatif 5 aylık ölü doğum memoriel hastanesinde bi tüp iptal ohoooo var daha da yaz yaz sıkıldım valla
canım valla bana yol mol koymaz tedavi için zorunlu hizmetteyken batmandan geldim istanbula aldım babayı döndüm bi yumurta kit olmuş diye tedaviyi bi hafta sonra sona erdirdiler bi arkadaşıma da aynı şey oldu kisti aspire etmişler ikizlerini aldı şimdi kucağına şans ya benim bahtım yohk böyle demek istemiyorum ama cidden hep şansızlıklar kovaladı beni nolacak bi ton dr değiştik bi de aruhu deneyelim dimi ha bir fazla ha değil
ben soğan kürünü de incir kürünü de uyguladım keçiboynuzu eşime içirdim arı sütü bal polen onu da yaptım varsa yeni bi kür paylaşalım denerim ben pes etmek yok
valla olcak oldumu küre müre bakmıyo ben hamile kaldığım zaman 2 tüp için randevu almıştım kafa rahat olmalı ama ben bebek düşüncesinden uzaklaşamıyorum bi uzaklaşsam olcak ama çok zor
kızlarrr selammmm :)ben 3.negatifi aldıktan sonra bir buhram yaşayıp nihayet toparlandım..aklımda türlü türlü düşünceler oluyor ya olmazsa vs diyeee:)sonra geçiyor tabii pes etmeyeceğim diyorum allahın izni ile başarcağız inşallah ...ankaraya gitmeye karar vermiştim ama vazgeçtim çünkü çok zor olacak benim için o yüzden eylül gibi bende ısrael beyde tekrar deneyeceğim bu sfer inşallah bebeğimi önce göbüşüme sonra kucağıma alacağım ..ah ah çok yoruldum ama pes diyemiyorum bu annelik çok başka birşey olmalı inanın hayatımda hiçbirşeyi bu kadar çok istemedim ..bazen çok istememk mi lazım acaba:)herşey güzel olsun hepimiz için son tedavilerimiz olsun sonra bebişlerimizden konuşmak nasip olsun..öpüyorumm sevgilerrr...
kızlarrr selammmm :)ben 3.negatifi aldıktan sonra bir buhram yaşayıp nihayet toparlandım..aklımda türlü türlü düşünceler oluyor ya olmazsa vs diyeee:)sonra geçiyor tabii pes etmeyeceğim diyorum allahın izni ile başarcağız inşallah ...ankaraya gitmeye karar vermiştim ama vazgeçtim çünkü çok zor olacak benim için o yüzden eylül gibi bende ısrael beyde tekrar deneyeceğim bu sfer inşallah bebeğimi önce göbüşüme sonra kucağıma alacağım ..ah ah çok yoruldum ama pes diyemiyorum bu annelik çok başka birşey olmalı inanın hayatımda hiçbirşeyi bu kadar çok istemedim ..bazen çok istememk mi lazım acaba:)herşey güzel olsun hepimiz için son tedavilerimiz olsun sonra bebişlerimizden konuşmak nasip olsun..öpüyorumm sevgilerrr...
gerçekten zor ...kafandan atmak, düşünmemek, rahat olmak, çocuk özlemi çekmek , etrafındaki çocuklu aileleri gördükçe imrenmek ve evindeki eksikliği yüreğinin derinlerinde hissetmek..... elbetteki yok sayamayız ama kabullenebiliriz bu bizim kaderimizbebek için uğraşmamız gerekecek.... eğer bebeğimiz olacaksa ne olursa olsun birgün kucağımıza alırız, o yüzden kendimizide üzmenin bir anlamı yok....
Diyelimki olmadı buda hayatın sonu değil hem ben bir kaç deneme daha yapacam olmazsa şayet evlatlık düşünüyorum doğurmak değilki herşey senin büyüteceğin yanında olacak ve yine anne diyecek... o yüzden belki rahatlığım
canım yaşadığımız duygular aynı ,özlem aynı, imrenmek anne olma isteği aynı, tabiki zor süreç bunlar. hepimiz anne olmyı istiyoruz .biz istiyoruzda tabiki verecek olan Allah.canım ben anne olmaya hazır hissediyorum kendimi evlat edinme kunusuna gelinçe evet kendimden eminim kendi çoçuğum gibi bakar severim fakat sorumluluğu kendi çoçuğuna nazara daha fazla ve çevrede bunu sana hissettirir yani kendi çoçuğuna gösterdiğin disiplini belki ona gösteremeye bilirim mesela çoçuğuma beni dinlemediği zaman ceza verebilirim ona bunu uyguladığımda tepki alırım.ben çok duygusal biriyim bu sorumluluk bana çok ağır gelir ben laf kaldıramıyorum. bu yolda yürümük için çok güçlü olmak gerek belki kendimde birgün bu güçü bulabilirim.birde bunu eklemek istiyorum gerçekten bu anneler çok güçlü ve eli öpülesi kadınlar onlar anneden daha fazlası anne bence hayatımızda her ne olursa hayırlısı olsun.
iyi geceler kızlar nasılsınız
herkes tatil yapıyor galiba buralara uğramıyorsunuz
canım yaşadığımız duygular aynı ,özlem aynı, imrenmek anne olma isteği aynı, tabiki zor süreç bunlar. hepimiz anne olmyı istiyoruz .biz istiyoruzda tabiki verecek olan Allah.canım ben anne olmaya hazır hissediyorum kendimi evlat edinme kunusuna gelinçe evet kendimden eminim kendi çoçuğum gibi bakar severim fakat sorumluluğu kendi çoçuğuna nazara daha fazla ve çevrede bunu sana hissettirir yani kendi çoçuğuna gösterdiğin disiplini belki ona gösteremeye bilirim mesela çoçuğuma beni dinlemediği zaman ceza verebilirim ona bunu uyguladığımda tepki alırım.ben çok duygusal biriyim bu sorumluluk bana çok ağır gelir ben laf kaldıramıyorum. bu yolda yürümük için çok güçlü olmak gerek belki kendimde birgün bu güçü bulabilirim.birde bunu eklemek istiyorum gerçekten bu anneler çok güçlü ve eli öpülesi kadınlar onlar anneden daha fazlası anne bence hayatımızda her ne olursa hayırlısı olsun.
canım aslında biz bu yolda ne emekler verdik ne uğraşlar dahada veriyoruz bize yolmu kürmü koyar hem maddi hem manevi ne zorluklar buna psikolojimi dayanır.inşAllah bu son olucak ve kavuşucaz yavrularımıza.
benim de ilk tup denemem yarida kaldi kalitesiz embriyo nedeniyle. ben de israel beye gitmeyi dusundugumden bakiyorum bir suredir topiginize. ancak evlatlik cocukla ilgili yazdiklarinizi duyunca cok uzuldum. acikcasi bazen korkularimizi baska baska yansitiyoruz. umarim hepimiz biyolojik cocuklarimizi da kucaklariz ama evlatligin nicin sorumlulugu kendi cocugundan daha fazla anlamiyorum. etrafimda daha once evlatlik alip buyuten yakinim oldu. yakin zamanda ise kadinlar kulubunde gorustugum biri evlatlik cocuk aldi. her 2 ailenin de sevinclerini ve mutluluklarini uzaktan gorebiliyorsunuz, tarif etmelerine gerek yok. etrafinizdaki insanlar da boyle birsey yapsaniz sizin cocugunuza kol kanat geriyorlar, sizin ekstra caba sarfetmenize, durumu izah etmenize firsat vermiyorlar. o cocuk size teslim edildiginde ufacik ve korkmus bir yurek oluyor. siz, esiniz saglikli insanlarsa evlatlık cocuga haksiz yere kızmak, bagirmak neden olsun ki? ben de cocuk sahibi olamiyorum ama biliyorum ki cocugum olunca hayat yeni baslayacak. cocugum krese giderken bile ondan daha haylazi, daha irisi, yeterince ailesinden terbiye almamis olani ona zulmedecek. ama cocuga ogreteceginiz sey tum bunlarla basa cikmayi ogrenmesi. belki bunu siz de ogrenmelisiniz, size laf edenlere, edebileceklere karsi guclu durmalisiniz. benim de hayattaki en buyuk isteklerimden biri oncesinde koruyucu aile olmak, sonrasinda evlat edinmek. ancak su an calistigim icin yapamiyorum. tabi aile buyuklerinin ve esimin de bu fikre iyice alismasi gerek, is sadece bende bitmiyor. umarim herkes hayallerine kavusur, tez zamanda bebeginize kavusmaniz dilegiyle
evt canım ya ne yol ne olumsuzluklar bizi bişi yıldıramaz birbirimize arkadaş olucaz atlatacaz işnşalllah bu günleri bu arada eylülde gitcem demiştim ya birden karar değiştirdik hazır adetliyken 4. günü israel aruhtan randevu aldık cumts muayenesindeydim çok memnun kaldım daha önce bi arkadaşım ısrarla ona gitmemi söylemişti nasip bu zamanaymış gerçekten memnun kaldım bana dedi ki 3 negatif tüp denemen var bunun nedenini bulmamız lazım dedi çok hoşuma gitti daha önce ki drum deneyecez olana kadar diyodu ama 3. de ama 6. oalacak bilemeyiz diyodu yine bilemeyiz olur mu olmaz mı ama en azından bi nedeni vardır belki aruh bey benden tekrar rahim filmi istedi tüplerde sıvı birikiyor olabilir dedi ben de bundan korkuyorum açıkçası ama sorunu bulmam gerek ilk rahim filmimi 4 yıl önce çektirmiştim anestezisiz ve çok ağrı çektim bişi çıkmamıştı ama çeken kişi asistandı bi de 4 koca yılda bişiler değişmiş olabilir perşembe günü anestezi alarak film çekileceğim bi de eşimden spermiyogram istedi onun sonucunu da bugün alıcaz hayırlısı inş. haber veririm size. bu arada eşim testesteron eksikliği nedeniyle testesteron takviyesi alıyodu ürolog söylemişti israel bey bunu kesinlikle bırakmamız gerektiğini testesteron jelinin doğal kontraseptif olduğunu söyledi eşim nerdeyse bi yıldır kullanıyo azosperm olmamıştır inşallah öyle de bi yan etki doğabilirmiş yaaa kızlar işte hayat böle geçiyo onu aşıyorum bu çıkıyo vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?