orda kimse yokmuu.... herkes nereye gittiii
zcu nerdesin canım merak ettim bugün seni ????
canım yaaaaa moralim bozuk gece adetim geldi cuma gelseydi tedaviye alacaklardı.birdahaki aya kaldı bekle bekle bekle stress oluyorum. ne yapalım bundada vardır bir hayır.:26:artık ağustoz 25 adet günüm.
canım sıkma canını ya vardır bundada bir hayır , biizm için en güzel hamile kalma dönemi eylül demekki... sabrın sonu selamettir... hazirandada doğum yapacağız ikizler burcu olacak çocuklar
evet yaaa...ikizler burçu birde ikiz olurlarsa tam olur dimi ya.ikizler burçunun bebeklik zamanları çok sevimli sempatik oluyor.
tamda bayram bitimine geliyor baksana aynı günler olacak bizim tedaviii yumurta toplamada yan yana yatarız artıksonra transfer sonra doğum artık
valla çok iyi olur bikerede 2 şer bebemiz olur ne güzel değilmi
ikizler burcu bebeklik zamanlarınanın çok sempatik olmasına gelince sana katılıyorum gerçekten çk sevimli oluyorlar kendimden biliyorum bende ikizler burcuyum
ne güzel olur kız birbirimize destek oluruz.birde bahsettiğin aşamalara gelebilsek. kız birde demesinler tadilat bitmedi diye o şükran hanımı elimden alamazlar valla.
öyle bi durumda banada msj at gel diye hazır başlamışken şükran hanıma tadilat yapan arkadaşlarada bi el atalım cicim
kent hastanesi sakinleri nasılız bugün ???*
zcum nasılsın ??? umarım iyiisindir cicim
eylül de tedaviye başlayacaklar topiğinede takılıyorum arada dün orda çok güzel bir olay oldu bi arkadaş tüp bebek tedavisi sonucu sonrası ve bir sonraki adeti olmadan kendiliğinden hamile kalmış çok güzel olmuş... allahın takdiri zamanı vakti gelince kaderde varsa elbet oluyor birgün... darısı bizim başımıza cicim
iyiyim canım sen nasılsın.......evet bende duyuyorum böyle güzel mucizeler,benle bir adet olan iki arkadaşım bu gün umut tüp bebekte başladılar,şimdi bende başlıycaktım ama olmadı işte.hayırlısı artık inşAllah beklediğimize değer.
kızlar size birşey sorucam...israel bey ok yurt dışına filan gidiyormuş...başlayacağımız dönemde burda olup olmayacağını nasıl bilcez?
kızlar size birşey sorucam...israel bey ok yurt dışına filan gidiyormuş...başlayacağımız dönemde burda olup olmayacağını nasıl bilcez?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?