• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri İzmir kent hastanesinde dr. İsrael Aruh ile tüp bebek deneyenler ve tedavi görenler .

Herkesin dilekçe yazması lazım bence bende tüm tedavi paramı verdim fakat sadece toplama yapıldı. Transferi başka doktorun yapmasını istemiyorum. Sonuçta doktor için ben bu merkeze geldim. Bakalım durumumuz ne olacak. Bunca sıkıntımızın yanında bir de bu gibi şeylerle uğraşıp kafa yorunca insan manevi çöküntüye uğruyor.

Herkesin dilekçe yazması lazım bence bende tüm tedavi paramı verdim fakat sadece toplama yapıldı. Transferi başka doktorun yapmasını istemiyorum. Sonuçta doktor için ben bu merkeze geldim. Bakalım durumumuz ne olacak. Bunca sıkıntımızın yanında bir de bu gibi şeylerle uğraşıp kafa yorunca insan manevi çöküntüye uğruyor.

Kesinlikle çok dogru, doktor araştırılıyor sonuçta hastane degil .....

Burdan haberleselim bir haber alirsak yazalim arkadaslar belki sorun cozulur dr geri doner yoksa baska bi dr yda hastane yeniden tedavi zor olucak bizler icin

Tabi ki de verin hele ki durumunuz benim gibiyse tedavim resmen yarıda kaldı. Bütün moralim alt üst oldu. Dilekçeme verilecek cevabı bekliyorum. Telefon görüşmelerinde sürekli belli değil vs. geçiştiriyorlar. Eğer bir merkez böyle bir karar alıyorsa bunu önceden bildirip hasta kabul etmemeli birden ben kapatıyorum yada doktorla yollarımızı ayırdık demeyle olmuyor. Eğer doktor ayrılırsa neler yapmalıyız. Haklarımız neler bunları araştırıyorum. Bu durumda bizleri mağdur etmeden ödemiş olduğumuz parayı iade etmeleri gerekiyor. Benim aksayan tedavimi ve manevi tarafını hiç saymıyorum bile umarım hastane bu yanlışından bir an evvel döner ve başka yollara girmemize gerek kalmaz.

Merhaba arkadaşlar bende ilk denememi israel beyde yaptırdım bundan 2 ay önce şimdi dondurulmuşları deneyecektik fakat şok oldum şu anda ne olacak israel bey ayrılırsa bilmiyorum. Telefonda sizi madur etmeyecegiz doktor suan hastanede dediler ama kafam karısık sizlerde son durum ne acaba?

Sizi magdur etmeyecegiz deniliyor sadece baska hicbir netlik yok gercekten cok üzüldüm zira ben israel bey için o merkezi secmiştim

Son düzenleme:
Sizi magdur etmeyecegiz deniliyor sadece baska hicbir netlik yok gercekten cok üzüldüm zira ben israel bey için o merkezi secmiştim

dr hastanede mi? hastanedeyse muayene de etmesi gerekmez mi??? aklıma takıldı. kandırıyorlar mı yoksa gerçekten anlaşıldı mı? sen ne zaman gideceksin? lütfen bi hbr alan buraya yazsın.merak içindeyim ama ben bu ara gidemeyeceğim :( tedavimi bi kaç ay için erteledim :( :( :( :(

Anladığım kadarıyla doktor ve hastane arasındaki toplantılar daha devam ediyor ama bu arada İsrael bey hasta bakmayada devam ediyor enazında netlik kazanıyasıya kadar tabi enbüyük mağdurlar biziz :(((((((

Sevgili arkadaşlar bugun erken başlayan reglim sebebiyle aşırı sancılandım ve kentin aciline gittim o ağrı halinde olsamda eşimide ıvf bölümüne göndermeyi ihmal etmedim çünkü bu bizim için önemli 2. Denemem başlayacak dondurulmuşlarla herşeyin bi netlik kazanması şart, aydanur hanım doktorun yurtdısından yeni döndüğünü söylemiş yarına randevumu aldım sabah bismillah deyip 2. Denemeye başlayacağız tabi inşallah yarım kalmaz tedavim

Yarın bir bilgi alırsam paylaşırım sizlerle

Son düzenleme:
Kusura bakmayın yazamadım fırsat bulup, hastanede hersey yolunda görünüyordu tedavime baslayacagını söyledi israel bey bende önmüzdeki ay kontrole geldigimde sizi burda bulamazsam cok üZülürüm hocam dedim, gülümsedi burdayım dedi zaten benim ayrılmak gibi bi düsüncem yok dedi. Anladığım kadarıyla hastane biraz zorluk cıkarıyordu ama suan hersey yolunda izlenimi verdiler bana

Canim sen bu adetlemi baslayacaksin yoksa sonrakiyle mi? Tedavi icin ne dedi hangi ilaclari verdi.vitamin fln verdi mi.ayrica doktorun orada olmasina sevindim:) bu konu hep dusunduruyordu beni

Bu ay doğum kontrol hapı başladık canım yanında asprin folik asite devam edicem ağustosta gonapeptyl iğneye başlayacağım ikinci adeti görüp tekrar gidicem o zaman asıl tedavi başlayacak.

Son düzenleme:
Bu ay doğum kontrol hapı başladık canım yanında asprin folik asite devam edicem ağustosta gonapeptyl iğneye başlayacağım ikinci adeti görüp tekrar gidicem o zaman asıl tedavi başlayacak.

İsrael beyin devam etmesine çok sevindim.. Sakıncası yoksa tedaviye neden hemen başlanmadı? Kistiniz mi var doğum kontrol hapına başlıyorsunuz?

Hayır kist yoktu ama doktor daha evveldende anlatmıstı dondurulmus icin bir hazırlık aşaması olcak 1 aylık diye.

Hayır kist yoktu ama doktor daha evveldende anlatmıstı dondurulmus icin bir hazırlık aşaması olcak 1 aylık diye.

Bende adetimi bekliyorum dondurulmuşlarım var. Bana adet olunca tedavine başlayabiliriz demişti. Şöyle olmuyormu adetle beraber tedaviye başlayıp 15 yada 16 . günleri gibide transfer yapılmıyor mu? Doğum kontrol hapı neden anlayamadım:(((

Back