- 30 Nisan 2014
- 46
- 19
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilemiyorumki canım rahimi hazırlamak icin diyor sükran hanım, muhtemelen sende de doğum kontrol hapıyla başlarlar. Bana 2 ay önce anlattıgında böyle anlatmıstı hazırlıklıydm yani. İlk adetinden hemen hemen 40 gün sonra transfer olcak demisti
Kizlar ne guzel hbrlesiyrz burdan cok hosuma gittid.kontrol hapi bnmde hosuma gitmedi ama ogrendigim iyi oldu demekki 1 ay oncesinden gidicem sagolun.ayrica baska merkezkerde transfer oncesi dvitamini omega 3 fln gibi degisik ilaclarda verilmiş. ama burda yok .aslinda faydasi olabilir onu da arastiricam yazarım buraya
Sizinde dondurulmuşlarınız mı var. Tedaviniz nezaman başlıcak ?
Bnm mayista tup bebk oldu.evet dondurulmusum var 2 tane birlikte.ama tedaviyi erteledim biraz.bnde pkos var.3 defa klomen 1 gonalf ile asilama 1 gonalf ile tup bebek ve bisuru ilaclar olunca 10 kilo aldim. Öncelikle bunu vermem lazim.ramazandan sonra baslicam nasipsediyet ve spora.aralik ayina kadar verirsem kilocuklarimu 2.tup bebege ocakta baslamayi dusunuyrm şimdilik. Hatta bu ayki regl bile gecikti henuz tup bebekteki ilaclarin etkisini atamadim ama doktora gitmek istemiyrm artik biraz dinlenmem lazim sanirim.seninki agustosta baslar inş:)
Nasılsınız arkadaşlar hepinize iyi bayramlar öncelikle... Tedavim devam ediyor microgynon ile yalnız cok sinir ve şişlik yaptı bende. Cok zayıf olmama ragmen kocaman bir göbek oldu 2 haftada böyle giderse kutu bitene kadar uçan balona dönücem 😕
Sizler ne alemdesiniz hastaneye uğrayan oldumu?
Tedavin hayırlı olsun inşallah 🙏 benimde 4ünde başlıyor iğnelerim şu şişkinliği üzerimden atabilirsem eğer rahat edicem microgynon zorluyor beni biraz
☺️ estafurullah tabiki sorun insan merak ediyor çünkü. Şuan aynı ilaçları kullanıyoruz asprin folik asit ve microgynon. 4ünde iğne başlıyor bahsettiğim gibi onun dışında şuan verilmiş bir ilacım yok. Adet olsanda bırakmadan vur iğnelerini demişti israel bey sanırım iğneler bitince çağıracaklar tekrar yinede 4ünde tekrar sorcam devamında neler bekliyor beni diye. Benim 2 adet 6. Gün embriyom var. SiZin kaç embriyonuz var şuan
Benim rahim kalınlığım normaldi ilk denemede 2 adet 3. Gün embriyosu koyuldu Ama tutunmadılar. Bu 2. Denememiz olcak. Daha önce hic gebelik gecirmedim 2yıllık evliyiz henüz zaten. Bende merak ediyorm inşallah ayrılmaz doktorumuz ordan. Gittiğinde sordunmu hiç ayrılma durumuyla ilgili birşey inşallah yarım kalmaz tedavimiz
Acaba böyle bi durumda transferi kim yapacak nasıl olcak böyle