• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri İzmir kent hastanesinde dr. İsrael Aruh ile tüp bebek deneyenler ve tedavi görenler .

Merhaba canım;ağustos sonunda başladık tedaviye eylülde negatifle sonuçlandı.fsh 11,56 amh 0,68 di.tek yumurtalığmın olduğunu da söylediğimde israel bey karar size ait ,mini de deneyebilirsin normali de diye yorum yaptı.bende siz benim yerimde olsaydınız hangisini yapardınız dediğimde normali denememi söyledi.yumurtalığım 225 gonalf e rağmen cevap vermedi iki yumurta oluştu biri gelişemedi tek yumurta toplandı döllendi fakat 3 e bölündü.3.gün transfer oldu sonuç malumun:(((

selam herkese

son durumlarınıznedır kızlar.
ben subatta baslıyorum

ya sızlerrrrrrrrrrr

arkadaşlar merhaba,
2010 yılında israel beye gittim fsh değerim yüksekti devamlı yükselince de israel bey mini tüp bebeği tavsiye etti ve hemen kabul ettik... ilk denemem de ve tek yumurtayla hamile kaldım....oğluşum şimdi 22 aylık.... ve ücret olarak da tüp bebek tedavisinden daha uygundu.... deneyimlerini her zaman istediğiniz zaman sizlerle paylaşabilirim ve biribirimize umut olabiliriz.....
umarım hepiniz bebişlerine kavuşursunuz....

Ben de 27 şubatta gidicem bahçeciye bakalım o ne diyecek

venüscuğum, ben de ptesi 11 şubatta dr gidiyorum,, yani donmuş embriyolar için transferim başlayacak, mini tüp hatırlarsan...

arkadaşlar merhaba,
2010 yılında israel beye gittim fsh değerim yüksekti devamlı yükselince de israel bey mini tüp bebeği tavsiye etti ve hemen kabul ettik... ilk denemem de ve tek yumurtayla hamile kaldım....oğluşum şimdi 22 aylık.... ve ücret olarak da tüp bebek tedavisinden daha uygundu.... deneyimlerini her zaman istediğiniz zaman sizlerle paylaşabilirim ve biribirimize umut olabiliriz.....
umarım hepiniz bebişlerine kavuşursunuz....

sblciğim, ben de geçen şubattan beri ara ara yumurta toplatıp dondurttum, ptesi mini tüp ile ilgili kısmın transferine başlayacağım...... israel beye çok güveniyorum, bakalım neler olacak hep birlikte göreceğiz..... iyi dileklerin için teşekkürler. bizi yalnız bırakma.

venüscuğum, ben de ptesi 11 şubatta dr gidiyorum,, yani donmuş embriyolar için transferim başlayacak, mini tüp hatırlarsan...

sblciğim, ben de geçen şubattan beri ara ara yumurta toplatıp dondurttum, ptesi mini tüp ile ilgili kısmın transferine başlayacağım...... israel beye çok güveniyorum, bakalım neler olacak hep birlikte göreceğiz..... iyi dileklerin için teşekkürler. bizi yalnız bırakma.

Sevgili ALISALIS'CİM hayırlısı olur inşallah, güzel haberlerini bekliyoruz.Bizi habersiz bırakma...

Merhaba arkadaşlar bende bu hafta sonuna dogru bekliyorum adetimi. Gecen persembe kontrole gittim israel beye bikac hormon testi verdi. Birde bulasici hastalıklarla ilgili bir iki tahlil.. çok şükür hepsi normal çıktı. Bu arada genelde mini tüp bebek yaptıran var sanki. Sizler yumurta toplama yada transferden sonra rapor slcak misiniz çalışan arkadaşlar? ? Acaba işyeri için farkli sebebe dayali bi rapor yazar mi ki israel bey. Sormayi unuttum
Bu arada çok paraci olduguna dair bazi şeyler okumuştum. Hic öyle gelmedi ilk kez gecdn yil haziranda gittik. Tüp şart diil bi aşılama daha drneyebiliriz dedi. Hemen tupe yonlendirmedi. Bi cok tahlili disarda daha ucuza yaptırın dedi. Ben bu konularda memnun kaldim. Isallah tedavilerimizin sonunda da mujde vermek nasip olur hayirlisiyla...

slm arkadaslar size bir sorum olacak ben yurtdisindan katiliyorum araniz yazin iznimizde tüp bebek yaptirmayi düsünüyoruz israel beyi tercih edicez sanirim ama tamda bi bilgimiz yok bilgilendirirseniz sevinirimm tesekkürler.

Ben 1. denememi ve dondurulmuşlarla 2. denememi Kent Hasatnesi'nde yaptırdım.2 denememde hamile kaldım ama 2 gün sonra değerim düştü :(

İsrael Bey iyi bir doktor olabilir ama sorularına doğru düzgün cevap alamazsın,istediğin zaman ulaşamazsın.İlaç dozları vs.koordinatör ile halletmeye çalışırsın.Benim gebelik testinden sonra kanamam oldu,düşük tehlikesi diye dan diye yüzüme söyledi koordinatör telefonda,doktora ise ancak akşam 9 da ulaşabildim oda cevap olarak ilk araba kullanıyorum dedi.Ben açıkçası memnun falan kalmadım.İsterse dünyanın en iyi doktoru olsun ilgi alaka,psikoloji tayini sıfır.

Ben 1. denememi ve dondurulmuşlarla 2. denememi Kent Hasatnesi'nde yaptırdım.2 denememde hamile kaldım ama 2 gün sonra değerim düştü :(

İsrael Bey iyi bir doktor olabilir ama sorularına doğru düzgün cevap alamazsın,istediğin zaman ulaşamazsın.İlaç dozları vs.koordinatör ile halletmeye çalışırsın.Benim gebelik testinden sonra kanamam oldu,düşük tehlikesi diye dan diye yüzüme söyledi koordinatör telefonda,doktora ise ancak akşam 9 da ulaşabildim oda cevap olarak ilk araba kullanıyorum dedi.Ben açıkçası memnun falan kalmadım.İsterse dünyanın en iyi doktoru olsun ilgi alaka,psikoloji tayini sıfır.

Yorumuna aynen katılıyorum.Ben de hiç memnun kalmadım kent has.den.EN önemli sorulara bile siz bilirsiniz diye cevap veren bir doktoru ilk defa burada gördüm.Saatlerce sıra bekle sana günaydın bile demeden 5 dakikada muayene sonrasında sürekli koordinatör hemşireyle muhattap ol.Soru bile soramıyorsun dr.a.Şu an 2.denemeye hazırlanıyorum istanbulda.kesinlikle ilgi alaka çok farklı.Bir kere insanın psikolojisinden anlıyor adamlar...

Yorumuna aynen katılıyorum.Ben de hiç memnun kalmadım kent has.den.EN önemli sorulara bile siz bilirsiniz diye cevap veren bir doktoru ilk defa burada gördüm.Saatlerce sıra bekle sana günaydın bile demeden 5 dakikada muayene sonrasında sürekli koordinatör hemşireyle muhattap ol.Soru bile soramıyorsun dr.a.Şu an 2.denemeye hazırlanıyorum istanbulda.kesinlikle ilgi alaka çok farklı.Bir kere insanın psikolojisinden anlıyor adamlar...

Evet canım bende İstanbul Memorial la görüştüm,oraya gidicem Allah kısmet ederse.Bunlar İzmir de adam yokluğunda popüler olmuşlar ama benim göresi gözüm yok.Danışmadaki sekreter bile canı nasıl isterse öyle davranıyor.Bir gün çok iyi bir gün suratına bakmıyor.Değerim düştüğünde dan diye önüme koydu sonucu sonra o halde 15 dakika doktoru bekledim.Ben ağlarken o kahkahalarla gülüyordu içerde,söyleyecek birşeyim yok.

Evet canım bende İstanbul Memorial la görüştüm,oraya gidicem Allah kısmet ederse.Bunlar İzmir de adam yokluğunda popüler olmuşlar ama benim göresi gözüm yok.Danışmadaki sekreter bile canı nasıl isterse öyle davranıyor.Bir gün çok iyi bir gün suratına bakmıyor.Değerim düştüğünde dan diye önüme koydu sonucu sonra o halde 15 dakika doktoru bekledim.Ben ağlarken o kahkahalarla gülüyordu içerde,söyleyecek birşeyim yok.

canım, ne yaptın, memorial görüşmen oldu mu.

venuscuğum, nereye karar verdin, son durumun nedir.

canım, ne yaptın, memorial görüşmen oldu mu.

venuscuğum, nereye karar verdin, son durumun nedir.

çarşamba günü istanbula gittim bahçeci umut'a .süleyman tosunla yoluma devam edeceğim:)))süper bir doktor.Yaklaşımı çok pozitif.Acayip moral verdi.düşük doz gonal f deneyecek.femara protokolü deneyeceğiz.bu arada biesteron,efadaily omega3,co enzim q 10,folidoce ve coraspin içiyorum yaklaşık bir aydır.Yumurta sayımın artacağı konusunda bayağı umutlu konuştu.ÇOk umut doluyum bu defa allahım yüzümüzü güldürür inşallah...

Venüs35 sen nereye gidiyorsun İstanbul'da

Bahçeci umut süleyman tosun'a gitmeye karar verdim.Başarı yüzdeleri oldukça yüksek.Genelde zor hastalar (ben gibi yaşı 38 ve üstü,yumurta sorunu olan hastalarda özellikle)gidiyor buraya araştırdığım kadarıyla.buna rağmen iyiler.Labaratuarları süper.Embriyoskopları var.DR. çok ilgili ve pozitif..tercih etme sebeplerim bunlar. tek handikapı izmirden gel git yapma olayı ...

çarşamba günü istanbula gittim bahçeci umut'a .süleyman tosunla yoluma devam edeceğim:)))süper bir doktor.Yaklaşımı çok pozitif.Acayip moral verdi.düşük doz gonal f deneyecek.femara protokolü deneyeceğiz.bu arada biesteron,efadaily omega3,co enzim q 10,folidoce ve coraspin içiyorum yaklaşık bir aydır.Yumurta sayımın artacağı konusunda bayağı umutlu konuştu.ÇOk umut doluyum bu defa allahım yüzümüzü güldürür inşallah...

venüscuğum, hadi hayırlısı, güzel haberlerini bekliyorum, gelişmeleri yazmayı unutma,, inşallah gerek kalmaz ama gerekirse ben de belki arkanızdan gelirimm,

Ben henüz karar veremedim canım.Ama aklıma en çok yatam Memorial

umutluym, senin için de hayırlısı ne ise inşallah ona karar verir ve bebişini kucağına alırsın.. gelişmelerini yaz canım,

inşallah gerek kalmaz ama gerekirse ben de belki sizlerin ardından gelirm....

venüscuğum, hadi hayırlısı, güzel haberlerini bekliyorum, gelişmeleri yazmayı unutma,, inşallah gerek kalmaz ama gerekirse ben de belki arkanızdan gelirimm,

umutluym, senin için de hayırlısı ne ise inşallah ona karar verir ve bebişini kucağına alırsın.. gelişmelerini yaz canım,

inşallah gerek kalmaz ama gerekirse ben de belki sizlerin ardından gelirm....

Hiç aklımıza getirmeyelim,gerek kalmasın arkamızdan gelme :) ama hamile olduğumuzda bir gün buluşalım İzmir'de çookk keyifli olur,kafamız rahat musmutlu sohbet eder,portakal suyu içeriz(sağlıklı olsun diye) Hayallerim hep hamilelik üzerine Allahım göstersin o günleri

Hiç aklımıza getirmeyelim,gerek kalmasın arkamızdan gelme :) ama hamile olduğumuzda bir gün buluşalım İzmir'de çookk keyifli olur,kafamız rahat musmutlu sohbet eder,portakal suyu içeriz(sağlıklı olsun diye) Hayallerim hep hamilelik üzerine Allahım göstersin o günleri

Bence de güzel olur tanışmak,aynı dilden konuşuruz hem.Dertlerimiz ortak ne de olsa...Ben bu defa çok umutluyum. Gittiğim Merkezin isminden de anlaşılacağı gibi:)))

canım, inşallah dediklerinizi yaparız... ben de birkaç güne regl olucam, ve donmuş transferine (rahim kalınlaşırsa tabii başlayacağız... sen ne yaptın

Bence de güzel olur tanışmak,aynı dilden konuşuruz hem.Dertlerimiz ortak ne de olsa...Ben bu defa çok umutluyum. Gittiğim Merkezin isminden de anlaşılacağı gibi:)))

caınm, buluşmak ve hem de hamile hamile buluşmak dileğiyle.........

herkese merhabalar daha önce yazmıştım şubat adetimi bekliorum diye. yaşadıklarımı anlatma ihtiyacı duydum. öncelikle şunu söylemeliyim bir doktordan beklenti ve memnuniyet kişiden kişiye değişir. burda arkadaşlarımızın israel bey ve ekipten memnun olmayanları vardır muhakkak ama ben hakikaten zor günler geçirdim ve allah onlardan razı olsun en hafif şekilde atlattım. öncelikle şunu söyliyim bence israel bey biraz içine kapalı bir adam uzun uzun anlatsın geyik yapsın psikolojimizi düzeltsin tarzı bir adam değil. açıkçası benim beklentilerim de bu yönde değil.çünkü daha önce birçok kişinin memnun olduğu bir doktora laporoskopi ve 2 aşılama yaptırdım. evet adam psikolog gibiydi evet gülerdi hoşbeş ederdik ama hani bebek yok. tabi onun elinde olamaz tamamen ama habire allahtan allaha kalmış gibi laflarla içimi şişirdi bi yerden sonra. ondan sonra dedimki ben profesyonel bu konuda uzman birini istiyorum psikolog değil... neyse lafı uzatmıyım
başladık iğnelere kentte. bu arada doktor benim yumurtalıklarımın yapısının polikistik olduğunu çok iyi takip etmemiz gerektiğini ohss riski taşıdığımı baştan söyledi. nitekim 10. günüm falandı sanırım e2 hormonum en üst seviyelere geldi. ve bizi karşısına aldı uzun uzun anlattı. 3 seçenek sundu ve benim için bu 3 seçenekten en mantıklısnın çatlatma iğnesinin markasını değiştirip daha doğal bir iğneye geçip toplama işleminden sonra transferi ertelemek olduğunu söyledi. hemen kabul ettik sonuçta riske atmanın anlamı yoktu.
toplama günü benden tam 46 yumurta toplandı. haliyle bitik durumdaydım. herkes 2 saatte kalkıp giderken ben 4 saat yattım buna rağmen tuvalete kalktığımda bayıldım ve başımı lavobaya vurdum. inanın herşey o anda inanılmaz değişti. hemşireler hasta bakıcılar bir anda 10 kişi doluştu tuvalete. aldılar beni yatırdılar israel bey çıkmıştı hemen aradılar kan alın demiş oda açılsın hemen demiş birde. beyin cerrahını da yönlendirmiş başımı vurduğum için.
aldılar beni odaya çok uzun uzadıya anlatmıcam ohssyi en hafif haliuyle geçirdim. gece diyafram ve omuzumdaki ağrıdan kaskatı uyudum. 2 saatte bir kan alındı. her kan alındığında israel beyi aradılar gece bir kaç kez o da aramış hemşirenin dediğine göre. sabah daha biz uyurken ivf deki hemşire geldi üstünü bile değişmemiş sizi merak ettim dedi. sonra sezeryanı varmış çıkınca israel beyde geldi. anlattı ultrasonla baktı.. o gün taburcu oldum çok şükür. bu arada ekstra hiçbir ücret alınmadı oda vs için.
ertesi gün koordinatör aradı sonra sekreter aradı israel bey merak etti aramamı istedi dedi. hee tabi bir de 23 yumurta ilk gün döllendi. 3. gün 2 tane 1. kalite dondurdular. 6. gün de 4 tane blaktosist dondurdular yani 6 embriyom oldu. doğum kontrol hapı kullanıorum şu an rahim hazır olunca transfer olcak

biraz uzun oldu ama demem o ki başka tecrübesiz bir doktor olsa bana bu halde transfer bile yapardı ki okudum kk.da çok fazla. çok daha ağır geçirebilirdim ohss yi. amaç bebeklerimize kavuşmaksa bunu en azından izmirde en profesyonelce sağlıcak yer olduğunu düşünüyorum... bu da naçizane görüşümdür :))

Back